Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Oliukas31 @ 2008 12 04, 11:15)
Aš irgi seniau į arbatą dėdavau tarkuotą, bet kai pabandžiau su česnakų spaustuku - daug lengviau  thumbup.gif . Sultis - su medum vaikams, o mes su vyru išspaudas susidėjom į arbatą, labai gerai pritraukė  thumbup.gif
Pabandyk, Laurindre, gal patiks  mirksiukas.gif

Pabandysiu, tik vis pamirstu imbiero nusipirkt doh.gif
Atsakyti
gabe60, aš tai sau jau Tw dovaną pasidėjau po egle - UltraPlus puodą lazanijai, nu negaliu atsidžiaugt, vat to 3l kažkaip nelabai naudodavau, o su šituo tai dabar kiekvieną dieną darbuojuosi, kažkokia fantastika bigsmile.gif wub.gif dabar jis jau pateisina pas mane "puodo tinginio" vardą (pas mus Ultrapliusus taip vadina).....

Nu ką mergaitės, gavau moderatorės AsJa patvirtinimą ir leidimą BENDRAI temai skelbimuose. Tai gal kas sukurs kokią gražią temą ir paleis eterin, pvz. pavadinimu TW turgelis:ieškom, keičiamės, siūlom. Tik būkim protingos, viską su saiku darykim g.gif

oliukai31 o kaip tu darai, sumaišai medų su imbiero sultim ar viską arbaton sukrauni g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 04 gruodžio 2008 - 11:43
QUOTE(davija @ 2008 12 04, 11:42)
gabe60, aš tai sau jau Tw dovaną pasidėjau po egle - UltraPlus puodą lazanijai, nu negaliu atsidžiaugt, vat to 3l kažkaip nelabai naudodavau, o su šituo tai dabar kiekvieną dieną darbuojuosi, kažkokia fantastika bigsmile.gif  wub.gif dabar jis jau pateisina pas mane "puodo tinginio" vardą (pas mus Ultrapliusus taip vadina).....

Nu ką mergaitės, gavau moderatorės AsJa patvirtinimą ir leidimą BENDRAI temai skelbimuose. Tai gal kas sukurs kokią gražią temą ir paleis eterin, pvz. pavadinimu TW turgelis:ieškom, keičiamės, siūlom. Tik būkim protingos, viską su saiku darykim g.gif

Aš irgi pasiėmiau lazanijos UltraPlusą, bet dar norisi to stovo peiliams, nes po truputį gal visus peilius susikomplektuosiu, ai, jau nžn, aš kaip ta sena merga ir noriu ir gailinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 12 04, 11:42)

galiu sukurti jei nieko prieš blush2.gif
Atsakyti
Nieko pries mirksiukas.gif
Atsakyti
štai ir pirmasis TW turgelis 4u.gif

siūlykit, ieškokiš, keiskitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 12 04, 13:54)
štai ir pirmasis TW turgelis  4u.gif

siūlykit, ieškokiš, keiskitės mirksiukas.gif

Nors ir dave leidima temai, iskart ja ir privere verysad.gif
Atsakyti
Nu gal dėl to privėrė, kad ji biški ne vietoj g.gif aš misliju kad ja i skelbimus reik dėt, kur KITA? Aš tai ir klausiau būtent į tą viečikę blush2.gif
Atsakyti
Tai žinoma, kad Skelbimų skyriuje "Kita" reikia atidaryti, bandykit iš naujo mirksiukas.gif viskas čia pavyks, jei nepritikusius, atlikusius ar naudotus daiktelius parduosime ar apsikeisime tarpusavyje, tai nieko blogo, ne kažin ką ir turime. O kurios stambiu mastu prekiauja, tai savaime suprantama, kad jau vykdo komerciją. Čia tokioms kaip mes mirksiukas.gif
Ir nevardinkit "turgeliu", žiauriai skamba, koks čia turgelis, tiesiog mainai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 04, 21:50)
Tai žinoma, kad Skelbimų skyriuje "Kita" reikia atidaryti, bandykit iš naujo  mirksiukas.gif viskas čia pavyks, jei nepritikusius, atlikusius ar naudotus daiktelius parduosime ar apsikeisime tarpusavyje, tai nieko blogo, ne kažin ką ir turime. O kurios stambiu mastu prekiauja, tai savaime suprantama, kad jau vykdo komerciją. Čia tokioms kaip mes  mirksiukas.gif
Ir nevardinkit "turgeliu", žiauriai skamba, koks čia turgelis, tiesiog mainai ir tiek.

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaites,gal kuri zinot varskes deserto recepta zele ziede(to,kur su sausais pusryciais).Niekur jo neberandu. schmoll.gif Butu didelis ACIU 4u.gif
Atsakyti
ir aš dabar ant greičio nerandu, bet kad ten kažkaip paprasta, varškės 2pak, cukrus, pusryčiai sausi ir grietinėlė. Ir kaip prisimenu, jei per skysta tai dėti daugiau pusryčių, o jei per sausa - grietinėlės. ax.gif
Atsakyti