Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(davija @ 2008 12 03, 13:04)
mano vadovė ir būtų nieko, bet jau baisiai uzsiėmus, tempas pas ją nežmoniškas  doh.gif

O as is savo visai jokios info negaunu. Uzsakymus tik patikrina ar teisingai surasyta ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2008 12 03, 13:14)
O as is savo visai jokios info negaunu. Uzsakymus tik patikrina ar teisingai surasyta ir viskas  doh.gif

Gerai, kad nors tiek padaro, nors man irgi labai kartais trūksta info, gerai, kad TW tėmelė yra, pačios pasidaliname savo patirtimi, dėl to labai šaunu thumbup.gif .
Šiaip gal reiktų kokiuose apmokymuose sudalyvauti, bet visai nėra noro į Vilnių lėkti blush2.gif
Atsakyti
pasakysiu viena, TW indai tikrai yra geri, bet turi ir trukumu. Duoda garantijas 30 metu, bet tai yra nesamone, bulvems skusti skustukas po 4 metu saibom isejo, sudilo ir nenori keisti mmm , mikkrobangu sildymo indas visas suaizijo, viskas kiarai bega, mesk lauk. Reklama neatitinka tikroves. Puodai man tai patinka, tikrai geri, gerai siluma laiko, tik va kaina galetu buti mazesne.
Atsakyti
QUOTE(kaktusele @ 2008 12 03, 16:47)
pasakysiu viena, TW indai tikrai yra geri, bet turi ir trukumu. Duoda garantijas 30 metu, bet tai yra nesamone, bulvems skusti skustukas po 4 metu saibom isejo, sudilo ir nenori keisti  mmm , mikkrobangu sildymo indas visas suaizijo, viskas kiarai bega, mesk lauk. Reklama neatitinka tikroves. Puodai man tai patinka, tikrai geri, gerai siluma laiko, tik va kaina galetu buti mazesne.

Kada ir kur nešėt keist ? g.gif Parašymas , kad skustukas išėjo šaibom, nieko nereiškia. Gal jūs jį sulaužėt ? g.gif Kas konkrečiai atsitiko ? Pati asmeniškai keičiau tik su sudilusia geležte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 12 03, 11:02)
Asese lauksim įspūdžių po imbiero spaudimo česnakų spaustuku mirksiukas.gif

Mane ir sudomino Servofiksas bigsmile.gif Man atrodo jis bet kokioj kelionėj atostogaujant ar iškylaujant nepamainomas dalykas thumbup.gif

Taigi spaudžiau imbierą, įdėjau į česnakų spaustųką gabaliuką imbiero (1,5 cmx1,5 cm - panašiai tokio dydžio) - tiesiai į aviečių arbatą su medum išsispaudė kažkur šaukštelis sulčių be gabaliukų smile.gif . Man labai patiko, kad taip paprastai išsivalė thumbup.gif , nereikėjo krapštyti imbiero plaušelių, taigi - gydomės toliau smile.gif
Atsakyti
Reiks būtinai pabandyt imbierą pasmulkint 4u.gif
Atsakyti
Davija, o ką Tu sau po egle krausi iš TW, a?
Atsakyti
QUOTE(kaktusele @ 2008 12 03, 16:47)
pasakysiu viena, TW indai tikrai yra geri, bet turi ir trukumu. Duoda garantijas 30 metu, bet tai yra nesamone, bulvems skusti skustukas po 4 metu saibom isejo, sudilo ir nenori keisti  mmm , mikkrobangu sildymo indas visas suaizijo, viskas kiarai bega, mesk lauk. Reklama neatitinka tikroves. Puodai man tai patinka, tikrai geri, gerai siluma laiko, tik va kaina galetu buti mazesne.

o kas nutiko mikrobangės indui? kaip gali iš jo bėgti? nebent su grilium išlydėt... Naudojant pagal instrukciją tikrai nieko neturėjo pasidaryti. Skustukus tikrai keičia, jei neaštrus pasidaro. Pasikartosiu, bet pas vienm vakarėlyje šeimininkė parodė skustuką, kuriam jau 10 metų, na jo išvaizda jau ne prekinė, bet skuta kaip naujas.
Atsakyti
atsiprašau, kad ne į temą, bet gal kasnors norės prisidėti prie antrus metus sm mamyčių rengiamos akcijos ir suteikti Kauno vaikų raidos lopšelio vaikučiam bent šiek tiek džiaugsmo (tai vaikų namai, kuriuose vaikučiai nuo gimimo iki 4 metukų). Galit prisidėti tiek pinigėliais tiek savo pagalba perkant dovanas, lankant vaikučius.
http://www.supermama...?...39&t=380460
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 12 03, 17:37)
Taigi spaudžiau imbierą, įdėjau į česnakų spaustųką gabaliuką imbiero (1,5 cmx1,5 cm - panašiai tokio dydžio) - tiesiai į aviečių arbatą su medum išsispaudė kažkur šaukštelis sulčių be gabaliukų  smile.gif . Man labai patiko, kad taip paprastai išsivalė  thumbup.gif , nereikėjo krapštyti imbiero plaušelių, taigi - gydomės toliau  smile.gif

Aš seniau galvodavau gathering.gif, kaip tų imbiero sulčių išspausti, o dabar ir aš padariau šį receptą nuo kosulio su česnakų spaustuku thumbup.gif thumbup.gif
O receptas nuo kosulio toks:
2-3 kartus per dieną vartokite 1 arbatinį šaukštelį imbiero sulčių, sumaišytų su 1 arbatiniu šaukšteliu medaus . console.gif
Atsakyti
As imbiera visada tarkuota dedu, o tarkuoju su tw sulciaspaudes tarkute, tuo paciu ir citrinos sulciu ten isspaudziu biggrin.gif
Labai man sita arbata patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 12 04, 11:08)
As imbiera visada tarkuota dedu, o tarkuoju su tw sulciaspaudes tarkute, tuo paciu ir citrinos sulciu ten isspaudziu biggrin.gif
Labai man sita arbata patinka wub.gif

Aš irgi seniau į arbatą dėdavau tarkuotą, bet kai pabandžiau su česnakų spaustuku - daug lengviau thumbup.gif . Sultis - su medum vaikams, o mes su vyru išspaudas susidėjom į arbatą, labai gerai pritraukė thumbup.gif
Pabandyk, Laurindre, gal patiks mirksiukas.gif
Atsakyti