Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Mingailiukas @ 2008 11 17, 18:28)
Kokiu receptu turi tupperware su obuoliais?  g.gif  stovi 3 maisai, gaila pudyt.
P.S. jei kas Baltu Drambliu kavineje esate ragavusiois "ziauriai skanu obuoliu pyraga", tas receptukas, kur obuoliai sluoksniuojami su miltu-manu kruopu misiniu yra butent tas stebuklas  wub.gif  skaniausia patiekti su vaniliniais ledais ar plakta grietinele  bigsmile.gif

As kepiau paprasta obuoliu pyraga: kiausiniai, kepimo milteliai, miltai, truputis kefyfo ir obuoliai. Svarbiausia - tesla, obuoliai, tesla - tokia eiga supilama i forma. smile.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kuri padekla kociojimo atliekama turit? labai reiketu iki sestadienio ir Vilniuj. lauksiu az. dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 18, 10:10)
Dita mažosioms mini sūrinėms bus nuolaidos gruodžio paskutinę savaitę mirksiukas.gif
Bet aš pati nežinau kokiom tiksliai, ar čia ta vidutinė vadinama mini, ar pati mažiausia nekataloginė mini blush2.gif

Mingailiukai tai tu turi tą receptuką obuolių pyragą su manais? Aš turiu, bet esu tik ragavus, man kažkaip nelabai patiko...

mini sūrinėm bus nuolaida (mažiausiai kataloginei).
Atsakyti
QUOTE(Mingailiukas @ 2008 11 17, 18:28)
Kokiu receptu turi tupperware su obuoliais?  g.gif  stovi 3 maisai, gaila pudyt.
P.S. jei kas Baltu Drambliu kavineje esate ragavusiois "ziauriai skanu obuoliu pyraga", tas receptukas, kur obuoliai sluoksniuojami su miltu-manu kruopu misiniu yra butent tas stebuklas  wub.gif  skaniausia patiekti su vaniliniais ledais ar plakta grietinele  bigsmile.gif

Obuolių pyragas

200 g miltų,
200 g manų kruopų,
100 g cukraus, ¾ į tešla, likusį į obuolius
200 g (1 pak.) sviesto (ne margarino), aš dedu mažiau.
obuolių (labiau tinka rūgštesni).
2 šaukšteliai kepimo miltelių, galima ir be jų.

Sumaišyti sausus produktus: miltus, manus ir cukrų. Išbarstyti dalį sausų produktų mišinio, tolygiai per visą plotą į Princesę mirksiukas.gif ant viršaus apibarstyti sviestu ( aš jį tarkuoju pašaldytą šaldytuvo kameroj burokine tarka), apibarstyti visą sausų produktų paviršių . Ant sviesto sluoksnio uždėti sluoksnį obuolių, su delnu paspausdama truputį išlyginu paviršių , vėl kartoju tą patį, kol sudedu visus produktus- kuo plonesni sluoksniai ir kuo jų daugiau tuo skanesnis ir gražesnis ( prapjovus ) gaunasi pyragas t.t .
Į obuolius įberkite cinamono. Viršutinis sluoksnis turi būti sauso mišinio, ant jo užbarstykite likusį tarkuotą sviestą. Kepti 180 karštyje 50-60 min.
Skanaus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 18 lapkričio 2008 - 21:41
QUOTE(Asio @ 2008 11 18, 21:29)
Obuolių pyragas

200 g miltų,
200 g manų kruopų,
100 g cukraus, ¾  į tešla, likusį į obuolius
200 g (1 pak.) sviesto (ne margarino), aš dedu mažiau.
obuolių (labiau tinka rūgštesni).
2 šaukšteliai kepimo miltelių, galima ir be jų.

Sumaišyti sausus produktus: miltus, manus ir cukrų. Išbarstyti dalį sausų produktų mišinio, tolygiai per visą plotą į Princesę  mirksiukas.gif  ant viršaus apibarstyti sviestu ( aš jį tarkuoju pašaldytą šaldytuvo kameroj burokine tarka), apibarstyti visą sausų produktų paviršių . Ant sviesto sluoksnio uždėti sluoksnį obuolių,  su delnu paspausdama  truputį išlyginu paviršių , vėl kartoju tą patį, kol sudedu visus produktus- kuo plonesni sluoksniai ir kuo jų daugiau tuo skanesnis ir gražesnis ( prapjovus ) gaunasi pyragas t.t . 
Į obuolius įberkite  cinamono. Viršutinis sluoksnis turi būti sauso mišinio, ant jo užbarstykite likusį tarkuotą sviestą. Kepti 180 karštyje 50-60 min.
Skanaus  bigsmile.gif

turėtų būti skanu ax.gif
o aš čia SM buvau perskaičius tokį, tik mamytė sviesto tipo nedėjo.. ką pabandžiau, ir aš jį pasigaminti, tai mečiau lauk visą pyragą doh.gif nes jau toks š... gavosi, kad... gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 18 lapkričio 2008 - 22:06
skaitau dabar vikxiukes visa atasakaita kas bus nuo pirmu savaiciu ir zinot susidomejau, nes nzn o kaip atrodo nors mazdaug tie alegro dubeneliai, apvarciau visa kataloga ju neradau, cia naujiena kokia g.gif
Atsakyti
prasom pasidalinti naujienomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 11 18, 22:18)
skaitau dabar vikxiukes visa atasakaita kas bus nuo pirmu savaiciu ir zinot susidomejau, nes nzn o kaip atrodo nors mazdaug tie alegro dubeneliai, apvarciau visa kataloga ju neradau, cia naujiena kokia  g.gif

Alegro dubenėliai
Spiglys buvo ir filmuką apie juos įdėjusi.
Atsakyti
Na, matyt man lemta visus 3 obuoliu maisus i pyragus ir blynus sukept doh.gif lotuliukas.gif
O i ta manu-obuoliu pyraga butina deti sviesto (graziais plonais kvadraciukais apdelioti visa pavirsiu, istepti pacia forma), kitaip sausoji pyrago dalis taip ir lieka sausa. Receptas tas, kuri parase Asio 4u.gif
Ruzilona, man kazkaip ne vienas kitas obuoliu pyrago receptas taip gerai nera gavesis g.gif kazka matyt ne taip darau. Bet sitas su manais man LABAI patiko.
Atsakyti
kur naujienos? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2008 11 18, 22:42)
kur naujienos? g.gif  4u.gif

kokios naujienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 11 18, 22:30)
Alegro dubenėliai
Spiglys buvo ir filmuką apie juos įdėjusi.

aa.. cia sitie.. maciau ta filmuka su sitais fainuoliais smile.gif
Dekui smile.gif
Atsakyti