musiskiui 4,5m. bet kompiuteris jam ne draugas, visiskai netraukia, neidomu jam.

Mano dukrytei ketveri. Kompiuteriu labai nesižavi, bet kartais pažaidžia vaikiškus žaidimus. Bet iš jų ir naudos gauna. Dėlioja puzles, piešia, dėlioja figūrėles pagal dydžius. Žodžiu žaidžia dažniausiai tokius žaidimus kurie skatina mąstymą.

QUOTE(gisa @ 2010 05 28, 14:03)
mums 3 metukai su trupuciu, bet kompiuteris jai nedraugas, bet yra televizoriau tai didziule gerbeja

deja jau mazinam prie kompiuterio ir tel buvima ( tuu labiau kai jie abu yra ir jos kambaryje).
dazniauiai tai darom kaip bausme.
dazniauiai tai darom kaip bausme.
mes tai prie kompiuterio laika ribojam grieztai. valanda pazaisti leidziam. manau, kad vaikui po truputi reikia leisti prie kompiuterio, nes yra zaidimu, kurie duoda nemazai naudos. reikia tik nustatyti ribas, ir kad vaikas jas zinotu.
maniskiai abu 6 ir 4 gauna po puse val. tai ju reikalas ar zaisti ar fimukus ziureti.nebuna taip,kad pazaide ,laikas praejo ir dar tada jau koki filmuka ziuretu
tokios nuolaidos tik,kai yra sveciu. kuo labai ir naudojasi abu

Mano mazajai 5 metukai tai prie kompiuteriu dar nesedi,bet noretu
,o jau telikas tai viskas

As esu nusiteikus pries kompiuteri ir vaika prie jo. taciau ne viskas priklauso nuo manes. Dukra (3 m.) daznai mato sedint prie kompo mane ir vyra, todel ir jai laaaabai norisi paspausti tuos klaviaturos mygtukus. Kol buvo mazesne - gelbejo sugedusi klaviatura, bet dabar ji ropsciasi teciui ant keliu ir praso leisti jai paspausti raideles. taigi kompiuterio pagalba ismokom pazinti raides, parasyti paprastus zodelius. Taciau tai buna labai retai, nedaugiau karto i savaite. Bet kas susije su ivairiausiais zaidimais, tai grieztai draudziu net ir teciui

Dėja, maniškis dar 4ių neturi, bet prie PC gali praleisti ir kelias valandas, jei nenuvysi griežtoj formoj. Žaidžia įvairius žaidimus, jungiasi yoiutube, žiūri multikus....
Su klaviatūra ir žaidimais pažinome raides ir skaičius, todėl taipina be problemų, nors ir su klaidomis....
sako raideles rašysiu, taip ir išmokom...