maniskiui 2 metai, bet nuo kompo jau sunku nuvaryti. Jei tik isijungi tai tuojau pat prisistato. Vargas, oi vargas bus su juo

Prie kompiuterio maniškis atsisėda pažaisti žaidimų ir ilgai nebūna nes nusibosta. Taigi, kol kas ramu

Jei leisciau tai maniskiai sedetu visa diena, zaidzia, piesia, ir kartu pasimusa sededami prie kompo, bet i diena leidziu po kokias 2-3 val.. nes kitaip nebutu ramybes

Dovydui 3,4 m. kompu naudojasi jau kokius metus. Is pradziu su pele, klaviatura susipazino. Dabar jau moka kompa isijungti (gerai kad dar nenuziurejo kaip slaptazodi isivesti), animacinius filmukus pasileisti, zaidimus pasileisti...
Žodziu, kartais gerai, kai sedi prie kompiuterio - tai ramu ir tylu, BET, kažkur skaičiau, kad vaikams iki 4 metų galima prie kompiuterio ekrano ne daugiau kaip 15 minučių.
Žodziu, kartais gerai, kai sedi prie kompiuterio - tai ramu ir tylu, BET, kažkur skaičiau, kad vaikams iki 4 metų galima prie kompiuterio ekrano ne daugiau kaip 15 minučių.
aha kiek dar galima laukt man atcibodo

kodel tau atcibodo o man tai ne

mane dabar isvare is kompo

Pradejo zaist kompiuteriu nuo 2, specialia vaikiska klaviatura,pelyte. Gali valandu valandas praleist prie kompiuterio. Ramybe namuos iki kol pralaimi-tada asaros, bet jei gauna ispejima, kad kompiuteris bus isjungtas jei jis verks-gryzta prie zaidimo nosi nukabines...prastas pralaimetojas...
buvom mokyklelej, mat rudeni prades eit i mokykla, tai ten jam labai jau nuobodus zaidimai pasirode-kazin kaip bus...
buvom mokyklelej, mat rudeni prades eit i mokykla, tai ten jam labai jau nuobodus zaidimai pasirode-kazin kaip bus...
QUOTE(vyginte @ 2005 04 11, 21:09)
QUOTE(vyginte @ 2005 04 11, 21:11)
QUOTE(vyginte @ 2005 04 11, 21:13)
QUOTE(vyginte @ 2005 04 11, 21:16)
Kas čia dabar?

AS esu pries, kad mano vaikas sedetu prie kompo. Manau, kad spes dar akytes sugadinti kitais budais. Be to uztenka akims apkrovos ir filmukus per tv paziureti. Jeigu leisciau prie kompo butu sunku nukrapstyti, taigi dar kol kas ji per maza.
Nuo kompiuterio sunku atitraukti