Įkraunama...
Įkraunama...

Etam apatinis trikotažas ir kt.

QUOTE(linuciukas @ 2006 03 05, 21:40)
Man tai La Perlos apatinis trikotazas super, bet kainos taip pat super...  lotuliukas.gif

Kainos ir man "patinka" doh.gif Su 70% nuolaida nusiperki ir dziaugiesi, kad labai "pigiai"... Paskui galvoji: pala, pala.. 119£ uz kelnaites? Ar ne durnizmas? lotuliukas.gif Uztai La Perlos apatinius praminiau "iseiginiais" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 05, 01:41)
Chantelle, La perla, Lejaby, Allumette, Aubade ir t.t. be galo smile.gif Galu gale ir tos pacios La Senza ir Ann Summers tikrai neblogu apatiniu priveza  thumbup.gif

Nu as tikejausi atsakymo apie rubu, o ne apatiniu parduotuves ax.gif Nu bet ne esme, La Perlom visokiom man dar stogas nenuvaziavo po 100£ moket uz apatinius, o Ann Summers.... su tokiais apatiniais tai tiesiai ant kampo koja prie stulpo paremus doh.gif La Senza, sutinku, visai nieko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2006 03 06, 13:16)
Nu as tikejausi atsakymo apie rubu, o ne apatiniu parduotuves  ax.gif  Nu bet ne esme, La Perlom visokiom man dar stogas nenuvaziavo po 100£ moket uz apatinius, o Ann Summers.... su tokiais apatiniais tai tiesiai ant kampo koja prie stulpo paremus  doh.gif La Senza, sutinku, visai nieko drinks_cheers.gif

Na, tma apie apatini trikotaza, tai apie ji ir atsakiau. 100£ uz apatinius gal ir stogo nuvaziavimas, bet kartais galima sau leisti mazuti malonuma, kad ir kokia ypatinga proga - vestuves, sukaktuves ar pan rolleyes.gif O del nuomones apie Ann Summers nesutinku - ten tikrai labai didelis pasirinkimas, ir gali rasti "nakaltu paauglisku" ir "darbiniu" apatiniu lotuliukas.gif Ne visos ten prekes - sex shop'o lygio smile.gif Ypac knickerbox linija.
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 06, 19:10)
Na, tma apie apatini trikotaza, tai apie ji ir atsakiau. 100£ uz apatinius gal ir stogo nuvaziavimas, bet kartais galima sau leisti mazuti malonuma, kad ir kokia ypatinga proga - vestuves, sukaktuves ar pan rolleyes.gif O del nuomones apie Ann Summers nesutinku - ten tikrai labai didelis pasirinkimas, ir gali rasti "nakaltu paauglisku" ir "darbiniu" apatiniu lotuliukas.gif Ne visos ten prekes - sex shop'o lygio smile.gif Ypac knickerbox linija.

Prekybos centre, kuriam lankaus Ann Summers parduotuvike nera is didziuju, tai pasirinkimas ten toks, kaip pati sakai, "darbinis" + guminiai ir kitokie atributai doh.gif
Atsakyti
as turiu is Etam maudymosi kostiumeli ir prie ju toki sijonuka tai labai dziaugiuosi labai jau faini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 03 05, 23:51)
tai ar atsidare Kaune etam parduotuve?

Dar ne schmoll.gif Nes Kaune veluoja Akropolio statybos darbai...sklando gandai, kad turi atsidaryti 2007 pavasari...o ten tai jau tikrai bus ETAM Lingerie thumbup.gif
Atsakyti
Man tai nerealiai gražūs Etam apatiniai su gyvūnais wub.gif wub.gif wub.gif Nerealu. Brolio draugė iš Rygos parsivežė kelnaites ir "maikutę" - visai juodi su baltais katino kontūrais, o tas katinas toks ištemptas, stilizuotas... mmmmm. wub.gif wub.gif wub.gif Gaila, Vilniuj tokių nemačiau... sad.gif
Atsakyti
o man etamo apatiniai schmoll.gif
nes kazkaip lemenukai man visai netinka. kai krutine mano mazha, tai man kad ir mazho dydzio, kazkaip stati stovi. forma visai netinka.
kad ir kiek matavaus visi vieno sukirpimo jie ten... kad ir kokie grazus vistiek negaliu pirkt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vejo_mergaite @ 2006 04 17, 16:16)
o man etamo apatiniai  schmoll.gif
nes kazkaip lemenukai man visai netinka. kai krutine mano mazha, tai man kad ir mazho dydzio, kazkaip stati stovi. forma visai netinka.
kad ir kiek matavaus visi vieno sukirpimo jie ten... kad ir kokie grazus vistiek negaliu pirkt verysad.gif

Mano krutine taip pat maza. verysad.gif O vakar man vyrelis padovanojo "Etam" apatinius ax.gif . Nu nerealiai grazus, bet gal nevisiskai mano kuno proporcijoms tinkantys. Teisybe sakai, kad truputi staciai stovi. Bet biski panesiojus, manau, labai dailiai priglus. Uztat spalva ir modelis kerintys thumbup.gif
Atsakyti
turiu ceki i Etam, bet nueinu koki 4 karta ir vis neissirenku, cekis tuoj baigsis, o as dar nieko neissirinkau. gal turejote kuri naktinukus - suknyte. Kaip nesiojasi? ax.gif
Atsakyti
as irgi neishsirenku blink.gif ir ten su dydziais kazkas ne taip..
Atsakyti
mano megstamiausia apatinio trikotazho parduotuve 4u.gif
Atsakyti