Įkraunama...
Įkraunama...

Etam apatinis trikotažas ir kt.

QUOTE(minella @ 2007 08 06, 22:07)
Kauno akropoly yra nuolaidos, siandien buvau ir nusipirkau liemenele smile.gif

Ačiū, rytoj bandysiu į Vilniaus Akropolį nuvažiuoti 4u.gif
Atsakyti
labai patinka liemeneles su oro pagalvelem,ir grazios thumbup.gif
Atsakyti
as vakar buvau Etam parduotuveje, nusipirkau naktinukus wub.gif

http://www.etam.com/...s/cosy-nuisette
Atsakyti
Ooo, Etam'e labai grazus apatiniai buna, tik kai kurie brangoki ax.gif
Atsakyti
Graziu Etam maudymuku maciau tinklapyje, gal zinot kada Akropoliu Etam parduotuvese pasirodys nauja kolekcija?
Atsakyti
labai gera kokYbe etam.

tik MAITINANCIOMS LIEMENELES TRAGISKAS SUDAS !!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Man patinka Etam modeliai, tokie jaunatviski, neissaukiantys. Liemeneles patogios, medziaga nebloga, nenusiskalbia, tik gan greitai prayra siules rolleyes.gif
Atsakyti
Labai nemazai ka is ten turiu, keleta pizamu, chalatu, slepeciu ir aisku apatinio trikotazo - kolkas viskuom patenkinta, tik kelnaites kurios parsiduoda po tris supakuotos kazkaip su dydziais sugrybauja ju S man didelis, tai iseina, kad mano uzpakaliukui, reikia XS, nors siaip kelnes nesioju 36, ir tik retu atveju 34 g.gif
Atsakyti
pirkau tik viena karta ir daugiau niekada nedarysiu sitos klaidos smile.gif

didelis ir ivairus pasirinkimas, taciau kokybe prasta - po pirmo skalbimo dziausgmas naujais pirkiniais igaravo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annaa: 07 rugpjūčio 2009 - 11:52
Kiek turėjau - visos liemenėlės puikios kokybės, na, kelnaitės tai greičiau nusiskalbia blush2.gif O šiaip tai labai patinka - vis perku ir perku (ypač viską, kas taškuota)
Atsakyti
etam wub.gif geriausia!jau geriau pasitaupau ir is etam viena gera liemenele nusipirkt,negu kitu 5 rolleyes.gif nes kokybe tai tikrai labai gera,nenusiskalbe nei viena 4u.gif
Atsakyti
Turiu pora naktinuku... Kokybe - vidutine rolleyes.gif Siek tiek nusiskalbe, svelniai pasitampe rolleyes.gif
Atsakyti