Istekejau pries 8 metus.Tuo metu dar nebuvo labai madinga graviruoti ziedus.Musiskiai yra visiskai paprasti,tradiciniai ziedai.Taciau kuo toliau,tuo labiau noreciau juose ka nors uzrasyti...Tikiuos iki desimtmecio butinai ka nors sugalvosiu.Slaptai....
Musu ziedeliai graviruoti
Mano ziedelyje: MB vardas, bei suzadetuviu ir vestuviu datos,o pas MB- mano vardas ir tos pacios datos

Mano ziedelyje: MB vardas, bei suzadetuviu ir vestuviu datos,o pas MB- mano vardas ir tos pacios datos

Sveikos merginos,mes su busimu vyru planuojam kazka ishsigraviruoti savo vestuviniu ziedu viduje.tik vat norim kazka ar lotynisko na ar kad ir anglishko bet su prasme.Gal kas nors ish jusu galetu mums padeti..?

QUOTE(Euforija911 @ 2008 05 15, 20:16)
Sveikos merginos,mes su busimu vyru planuojam kazka ishsigraviruoti savo vestuviniu ziedu viduje.tik vat norim kazka ar lotynisko na ar kad ir anglishko bet su prasme.Gal kas nors ish jusu galetu mums padeti..?

man atrodo, reik graviruot tada, kai žinai, ką nori pasakyti
žiedas jau pats savaime reiškia
mes nieko nesigraviruojam, nejaučiam tokio poreikio
ir tu manau, gali ta padaryti tada, kai pati zinosi ka nori ten parashyt tokio, ko nieks kitas nematys
(kitu pasufleruotus zodzius graviruot kazhkoks absurdas - bet chia mano subjektyvi nuomone)
mes graviruosim 'Amzinai Tavo' Vardas ir data
ir pritariu Just_a, kad turetumete patys jausti ar issirinkti pagal save ka graviruosite, juk tie ziedai ir kas ant ju bus tik Jusu

ir pritariu Just_a, kad turetumete patys jausti ar issirinkti pagal save ka graviruosite, juk tie ziedai ir kas ant ju bus tik Jusu

Pas mano brolienę išgraviruota TE SIEJA AMŽINAI

Matot mes zinom ko norim tik nezinau kaip tai uzrashyti tad galvojau gal cia rasiu dar kokiu minciu.Jei ka tai tikrai liksim prie savo sprendimo.As kazku buwau radus na bet dabar nerandu,kur viena mergina gelejo lotynisku fraziu atsiust..

QUOTE(Euforija911 @ 2008 05 16, 13:45)
Matot mes zinom ko norim tik nezinau kaip tai uzrashyti tad galvojau gal cia rasiu dar kokiu minciu.Jei ka tai tikrai liksim prie savo sprendimo.As kazku buwau radus na bet dabar nerandu,kur viena mergina gelejo lotynisku fraziu atsiust.. 

na tik ziurek kad nebutu kaip vienam su tatuiruote, kuris issitatuiravo tipo labai reiksminga kinieciu ieroglifa, o pasirodo tatuiruotojas nuo makaronu pokelio kinietiskus ieroglifus tatuiravo

manau geriau sava suprantama kalba graviruot

mes graviruosim varda ir data
na mes tai kai ką graviruosim sau mielo, bet negaliu sakysti asmeniška

tai vat butent ir ieshkau kur parashyti trumpi posakiai pvz lotynu kalba noriu jau kad man parashytu ta ka as pasakysiu,nes tikiu kad gali buti bedos su tuo graviravimu..
na bet jei nieko nesugalvosiu ar nerasiu tai paliksim sita reikala ateiciai...

o mes issigraviravom vardus ir data...ant mano ziedo jo vardas, ant jo- mano
kad antrakart nepanaudotu ziedo,,,