Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

o mes planuojam isigraviruoti,kai jau bus vieni metukai 4u.gif o dabar patys ziedai turi savo reiksme,kuria zinom tik mudu...laukiu nesulaukiu, kada juos usidesim 4u.gif
Atsakyti
Pas mus ant ziedeliu :

Su meile "Vardas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astjada: 02 birželio 2008 - 07:19
QUOTE(Euforija911 @ 2008 05 18, 22:43)
tai vat butent ir ieshkau kur parashyti trumpi posakiai pvz lotynu kalba noriu jau kad man parashytu ta ka as pasakysiu,nes tikiu kad gali buti bedos su tuo graviravimu.. smile.gif na bet jei nieko nesugalvosiu ar nerasiu tai paliksim sita reikala ateiciai... wink.gif 4u.gif

Kadangi ir as ieskau savo ziedams isgraviruoti ka nors lotynisko pasidalinsiu ieskojimais rolleyes.gif
Teisa ne visos frazes manau turi tiesiogine reiksme, bet gal taip net dar isomiau, pats gali susigalvoti ka ji tau reiskia. O be to, man kai kuriu ir leituviski vertmai visai nieko, be to juk galima tas frazes ir patrumpinti...

ad infinitum - iki begalybės; be galo.
carum, quod rarum - brangu, kas reta.
de nihilo nihil fit - [Lucretius] iš nieko niekas neatsiranda.
do, ut des - duodu, kad ir tu man duotum.
dum spiro, spero - [Ovidius] kol kvėpuoju, tol vilties nenustoju.
ego tu sum, tu es ego, unius animi sumus - aš esu tu, tu esi aš, mudu esame vienodos dvasios
fac et spera - dirbk ir turėk viltį.
folio verso [f.v.] - pažod. atvertus lapą; kitame puslapyje.
hoc est melle dulci dulcius - [Plautus] tai saldžiau už saldųjį medų.
hodie mihi, cras tibi - šiandien man, rytoj tau [toks pat likimas].
homo non sibi soli natus est (Lucanus) – Žmogus yra gimęs ne tik sau vienam.
ita diis placuit - taip dievai panorėjo; taip likimas lėmė.
jucundissimum est amari, sed non minus amare - labai malonu būti mylimam, bet ne mažiau malonu ir mylėti.
natura solitarium nihil amat - [Ciceronas] gamta vienatvės nepakenčia.
ocurrunt homines, nequeunt occurrere montes - žmonės susitinka, kalnai negali susitikti.
omnia vincit amor - [Vergilijus] meilė viską nugali.
qui quaerit, reperit - kas ieško, tas randa.
Atsakyti
Na mes kaip daugumas isisgraviravom varda ir data 4u.gif ....ir tai ant mano siedo vos vos tilpo...sugrudo...tai taip..... unsure.gif
Atsakyti
Man irgi grazu tos lotyniskos frazes, bet kazkaip abejoju,kad tilptu... Nes pvz ant mano suzadetuviu ziedo yra juvelyro vardas pavarde karatai, tai tilpo MB tik vienas zodelis myliu... Todel jei ir vestuviniai bus fabrikiniai, o ne daryti ten irgi nelabai kas ir tilps dar uzrasyti... g.gif
Atsakyti
Mes sestuju metiniu proga issigraviravome vardus.O jei isgyvensime desimt metuku tai pirksime po nauja zieda ir juos pasventinsimetai bus kaip izadu atnaujinimas.Svarbiausia isgyventi dar tris metukus. biggrin.gif
Atsakyti
Mes graviravome fraze, data ir varda. Beje is musu frazes issisaipe juvelyrineje pardaveja kitai panelei,kuri p musu atnese savo dirbini graviruoti doh.gif bet ta fraze po to ivykio man ar mielesne paliko smile.gif
Atsakyti
mes isgraviravom varda ir data
Atsakyti
Mes graviravom fraze "Mylesiu tave amzinai Vardas Data" Ziedai platus tai viskas kuo puikiausiai tilpo smile.gif
Atsakyti
tradiciškai: vardas ir data
Atsakyti
QUOTE(astjada @ 2008 06 02, 08:18)
Pas mus ant ziedeliu :

Su meile "Vardas"

Mes irgi Su meile "vardas". Tai kai nunesem juvelyrui, tai jis automatiskai, "vardus ir data uzrasykit", sakom no no ne ta mes norim. Tik mano ziedelis labai mazas, tai jau ten nieko nebeliks, o MB sakiau, "galesi dar ir vaiku vardus ateity issigraviruot!" lotuliukas.gif
Atsakyti
Ant musu ziedu isgraviruota fraze "Meile nugali viska..." ir data
Is tiesu sis uzrasas atspindi musu istorija, nes turejom nugaleti be galo daug kliuciu, kad butume kartu.. rolleyes.gif
Atsakyti