Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

manau, kad graviruoti reikėtų ne datą ar metus( juk juos ier taip atsimeni), o kažkokią trumpą fražę ar žodį, kurį vienas kitam norėtumėte pasakyti.Bet aišku kiekvienas daro taip kaip jam priimtina. smile.gif
Atsakyti
na mes vardus ir data isgraviravom.
Atsakyti
Mano ir vyro ziedai negraviruoti, bet darbe prisiziuriu tokiu isgraviravimu, kad net juokas ima doh.gif Pvz., uzraso: visada Viliaus doh.gif Nu man kazkaip juokinga, nenustebciau jei po metu issiskirs...
Atsakyti
mes graviravom varda ir vestuviu data, minusas tas kad negalesim ziedu nei didinti nei mazinti
Atsakyti
o mes isgraviravom taip: jo ziedo viduje Su meile (mano vardas), mano ziedo viduje Su meile (jo vardas). Be jokiu datu ir pan. smile.gif
Atsakyti
Mes isgraviravom "Su meile vardas data" ax.gif
Atsakyti
mes isgraviravom ant jo ziedo mano varda ir data, ir ant mano - jo varda su data wub.gif
Atsakyti
Vardas ir vestuviu data smile.gif
Atsakyti
mes išgrviravome ant jo žiedelio"aš tavo.." , o ant mano " tu mano..."
tai nuo tos akimirkos kai uždėsime vienas kitam žiedus priklausysim vienas kitam ir dalinsimės savo džiaugsmais ir rūpesčiais. smile.gif
Atsakyti
mes irgi isigraviravom vardas ir data.Manau kai kuriems vyrams ta data yra aktualu ant ziedo,jei pamirs paziures.juk neaisku ar prisimins po 30 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evesunny @ 2008 06 02, 12:27)
fac et spera - dirbk ir turėk viltį.

na šitą taip ir įsivaizduoju ant vestuvinio žiedo lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai man patiko "do ut des" (duodu, kad ir tu duotum).
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 18, 10:03)
mes graviravom varda ir vestuviu data, minusas tas kad negalesim ziedu nei didinti nei mazinti

Nesupratau ta prasme kad isgraviruoti tai negalima nei didint nei mazint? g.gif
Atsakyti