Mes isgraviravom "radau savo laime tavyje " ir vardai
QUOTE(aciai @ 2010 07 04, 16:49)
Mes isgraviravom "radau savo laime tavyje " ir vardai
Idomu

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 05, 00:39)
Idomu
tik keista kaip tiek daug zodziu Jums telpa,as maniau,kad tiek neimanoma isgraviruoti zieduke 

Graviravom prie kino teatro Lietuva (Vilnius), lb graziai atrodo. Smulkus rastas, iskaitomai. Dar ir vietos liko datai. Bet jau nenorejom perkraut ziedu

Mes savuosius irgi graviravom
bet labai paprastai: data, kada vyksta vestuvės ir vardai (ant manojo - mano vyro vardas ir atvirkščiai)

mes taip pat graviruosim, kazka lotyniskai tikriausiai...gal kazkam jau pasirodys nuvalkiota, bet mums taip norisi ir viskas...

O mudu graviruosime zodzius, skirtus vienas kitam
Mano ziedelis bus papuostas zodziais "Mano gražiausias įvartis" , o jo "Pagaliau radau Meilę"

vestuviu dienai ju negraviruosim, bet galvoju kad metu sukakties proga visai butu faina ka nors tokio pasidovanot ir issigraviruot
o kaip bus pamatysim

QUOTE(Mimuke @ 2010 07 14, 19:03)
vestuviu dienai ju negraviruosim, bet galvoju kad metu sukakties proga visai butu faina ka nors tokio pasidovanot ir issigraviruot
o kaip bus pamatysim 

As svarsciau taip pat kazka ispudingo isgraviruot bet viena moteris man patare graviruot ziedus tik data ir musu vardais.
Neduok dieve kazkas nutiks tai mudu gales atskirt palei zieduz nes pas ji ir mane ta pati data tik ant jo ziedo mano vardas o ant mano jo..Manau jog si nesenstanti klasika amzina
Neduok dieve kazkas nutiks tai mudu gales atskirt palei zieduz nes pas ji ir mane ta pati data tik ant jo ziedo mano vardas o ant mano jo..Manau jog si nesenstanti klasika amzina