Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

QUOTE(Monia21 @ 2010 08 13, 21:09)
As  svarsciau taip pat kazka ispudingo isgraviruot bet viena moteris man patare graviruot ziedus tik data ir musu vardais.
Neduok dieve kazkas nutiks tai mudu  gales atskirt palei zieduz nes pas ji ir mane ta pati data tik ant jo ziedo mano vardas o ant mano jo..Manau jog si nesenstanti klasika amzina thumbup.gif  4u.gif

nu gal nereikia taip pesimistiškai prieš pat vestuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monia21 @ 2010 08 13, 22:09)
As  svarsciau taip pat kazka ispudingo isgraviruot bet viena moteris man patare graviruot ziedus tik data ir musu vardais.
Neduok dieve kazkas nutiks tai mudu  gales atskirt palei zieduz nes pas ji ir mane ta pati data tik ant jo ziedo mano vardas o ant mano jo..Manau jog si nesenstanti klasika amzina thumbup.gif  4u.gif

oho kokios mintys blink.gif as apie tai niekada net napagalvojau g.gif bet aisku logiska thumbup.gif
Atsakyti
mes noresim kazka graviruotis irgi, tik dar tiksliai nezinom ka rolleyes.gif
kazkur internete buvau macius, kazkas graviravosi lygtais is sakramento kazkokia dali tik tiksliai nepamenu ka, bet ten kad irgi netrumpas sakinukas gavosi g.gif atsimenu tik, kad labai idomiai atrode neiprasta, o va kas buvo parasyta doh.gif neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 08 14, 20:51)
mes noresim kazka graviruotis irgi, tik dar tiksliai nezinom ka  rolleyes.gif
kazkur internete buvau macius, kazkas graviravosi lygtais is sakramento kazkokia dali tik tiksliai nepamenu ka, bet ten kad irgi netrumpas sakinukas gavosi  g.gif  atsimenu tik, kad labai idomiai atrode neiprasta, o va kas buvo parasyta  doh.gif  neatsimenu  biggrin.gif

Tai išsigraviruokit pirštų antspaudus rolleyes.gif Čia merinos neseniai buvo įkėlusios foto tokių žiedų, įdomiai atrodo ir originaliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 14, 21:01)
Tai išsigraviruokit pirštų antspaudus rolleyes.gif Čia merinos neseniai buvo įkėlusios foto tokių žiedų, įdomiai atrodo ir originaliau ax.gif

dar ir taip imanoma? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 08 14, 21:09)
dar ir taip imanoma?  blink.gif

Taip unsure.gif Pažiūrėkit čia
Atsakyti
negraviruoti.
ir netrūksta šito.
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 14, 21:51)
Taip unsure.gif Pažiūrėkit čia

oho kaip idomiai 4u.gif Bet MB is isores nori visiskai lygiu ir be nieko ax.gif
Atsakyti
O maniskis man padare staigmena bigsmile.gif , nes buvom taip aptare, kad kaip ir negraviruojam, nes as norejau frazes o jis pats nezinojo ko nori. tap gavosi, kad atsiimti zieduku jis vienas nuleke, ir pasake gryzes, kad ryt paims, tai kai rytojau diena parnese jie jau buvo graviruoti.. Jo ziede data, fraze kurios as norejau ir pirmoji mano vardo raide, o manajeme parasyta bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Tik Tu... ir data bei pirmoji ji vardo raide. Zinokit taip miela ir gera pasidare, net apsiverkiau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 15, 01:44)
O maniskis man padare staigmena bigsmile.gif , nes buvom taip aptare, kad kaip ir negraviruojam, nes as norejau frazes o jis pats nezinojo ko nori. tap gavosi, kad atsiimti zieduku jis vienas nuleke, ir pasake gryzes, kad ryt  paims, tai kai rytojau diena parnese jie jau buvo graviruoti.. Jo ziede data, fraze kurios as norejau ir pirmoji mano vardo raide, o manajeme parasyta bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Tik Tu... ir data bei pirmoji ji vardo raide. Zinokit taip miela ir gera pasidare, net apsiverkiau 4u.gif  wub.gif

kaip grazu wub.gif na saunuolis tas jusu busimasis vyras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 15, 00:44)
O maniskis man padare staigmena bigsmile.gif , nes buvom taip aptare, kad kaip ir negraviruojam, nes as norejau frazes o jis pats nezinojo ko nori. tap gavosi, kad atsiimti zieduku jis vienas nuleke, ir pasake gryzes, kad ryt  paims, tai kai rytojau diena parnese jie jau buvo graviruoti.. Jo ziede data, fraze kurios as norejau ir pirmoji mano vardo raide, o manajeme parasyta bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Tik Tu... ir data bei pirmoji ji vardo raide. Zinokit taip miela ir gera pasidare, net apsiverkiau 4u.gif  wub.gif

grazu ir miela wub.gif
Atsakyti
Kaip fainai kad yra vyrų sumastančių tokių staigmenų smile.gif net susigraudinau blush2.gif aš pati nunešiau žiedų išgraviruot šiandien, vardą ir datą smile.gif
Atsakyti