Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

musu ziedai negraviruoti(bet jauciu reiks pasiulyti vyrui , nes as tokia uzuomarsa-tikrai pamirsiu kelintais metais tas buvo... doh.gif ) , bet tokios neiprastos formos , tokie kvadratiniai ir su tokiu juodu akmenuku(opalu berods...) tai is to akmens padaryta tokia "trigrama" , reiskianti sekme , laime ir t.t.
Pradzioj buvo siek tiek nepatogu toki kvadratini nesioti , bet pripratau ir man labai patinka...
Atsakyti
QUOTE (MonaLisa @ 2004 05 03, 15:33)
kur pas save mieste? juk Kaune gyveni? o kur cia taip pigiai graviruoja?

wink.gif ne, MonaLiza, as ne Kaune gyvenu wink.gif o nesem graviruoti pas toki sena juvelyra, kuris jau nebedirba, o tik namie dar biski prisiduria prie pensijos... tongue.gif
Atsakyti
Musu ziedai is triju daliu, viena balto, raudono ir geltono aukso, tai ant vieno bus vestuviu data, ant vieno vardai ir ant trecio pazinties data biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 03, 17:11)
Musu ziedai is triju daliu, viena balto, raudono ir geltono aukso, tai ant vieno bus vestuviu data, ant vieno vardai ir ant trecio pazinties data biggrin.gif

Oi, kaip faina!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Willma @ 2004 03 09, 21:29)
as manau, kad praktiskiausia butu savo tel. nr issigraviruoti, jei kartais zieda pamestum...gal kas ir paskambintu... rolleyes.gif  laugh.gif

reikejo mums isgraviruoti telefono numerius laugh.gif maniskis pamete zieda savo pries pora menesiu sad.gif
siaip abieju graviruoti,vardas ir data. graviruotas vidus, o isore lygi. ziedai platininiai. et kaip gaila to pamestojo, tikiuosi greitu laiku nauja nupirksim . laimingas kas rado blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 03, 18:11)

gerai, kai ta pazinties data zinoma... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man patiko kazkada girdeta fraze "Meile,kaip ir ziedas, neturi pabaigos", tik irgi manau, kur tiek zodziu reikstu italpint..
Mes planuojame butinai isgraviruoti ziedus, tik klausimus kuria data reiks irasyti, kadangi is pradziu bus tik civiline santuoka, o baznytine pora men. veliau. Vis delto turbut graviruosim data, kada santuoka buvo palaiminta.
Atsakyti
musu ziedukai negraviruoti, bet esame sutare, akd siek tiek palauksime ir juos garviruosime. tik dar nezinome ka. data ir vardas atorodo taip paprasta. o noretume kazko kito, kazko naujo, idomesnio. kazko kito nei visu wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 03, 18:11)

Ne per daug kaip ant vieno ziedo? blink.gif
Atsakyti
Kazkur skaiciau,kad Veneros zenkla reikia isgraviruot ant ziedu-manau labai simboliska...
Atsakyti
Sveikutes, as cia naujoke! Matysiu, kaip man cia seksis parasyti.

O musu ziedeliai yra platininiai, gana platoki (7mm) per viduri su raudono aukso (musu civilines metrikacijos ziedai, dabar po 5 metu imsime "sliuba") zikzako linija, o mano dar su 5 deimantukais (o ju kiekvienais metais vis dauges). Mes juos graviruojame laseriu t.y. patys savo ranka pasiraseme "palinkejima + nuiestom sirdutem" vardas + data ir tai mums "ides" i musu ziedus ir uzpils likusiu musu raudonu auksu... Si sestadieni eisime atsiimti - tikimes, kad bus labai grazus wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Gaude @ 2004 05 12, 07:14)
Sveikutes, as cia naujoke! Matysiu, kaip man cia seksis parasyti.

O musu ziedeliai yra platininiai, gana platoki (7mm) per viduri su raudono aukso (musu civilines metrikacijos ziedai, dabar po 5 metu imsime "sliuba") zikzako linija, o mano dar su 5 deimantukais (o ju kiekvienais metais vis dauges). Mes juos graviruojame laseriu t.y. patys savo ranka pasiraseme "palinkejima + nuiestom sirdutem" vardas + data ir tai mums "ides" i musu ziedus ir uzpils likusiu musu raudonu auksu... Si sestadieni eisime atsiimti - tikimes, kad bus labai grazus  wink.gif

Idomiai labai... g.gif thumbup.gif
O man tai jau net geda - "ruosiuosi" taip jau antra menesi nesti isgraviruoti musu ziedus doh.gif O ir juvelyrine, kur graviruoja, vos 50 metru nuo namu laugh.gif
Atsakyti