Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

Labutis visoms svajojancioms,norincioms ir tikincioms,tikrai visoms pavyks nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif pavyko mums po ilgu nervu tampymo aplinkiniu kvailais klausimais,stimuliaciju bla bla bla visko visko,mes jau turim 2 puikius dvynukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labutis busimoms mamytems 4u.gif
is savo gyvenimo...
as visada apsaugai nesioju spirale.kai susipazinau su antruoju vyru ,po 2 m issiemiau spirale,nes jis labai norejo mazylio. o as jau du turejau. taciau jo mama taip nedrasiai yra pasakiusi kad jis netures vaiku ,kadangi vaikysteje buvo svytintas (kazkokia komplikacija buvo po traumos ) jis ir verkdavo kad niekas nesigauna.kai tik veluodavau sirgti nors viena diena-tuoj prasydavo eiti ziuret,gal jau.kadangi mano sirgimai nereguliarus,tai pagal visokias dienas ziureti beprasmiska.taip prasikamavom du su virsum metu .jis jau buvo prarades vilti tureti vaiku , itaciau pastojau.gime musu mazius ,isidejau spirale vel . spirale galima laikyti iki 5 m, o as praturejau 7 m.issiemiau ir manau duosiu organizmui pailseti .po 9 men pastojau. ir turim dabar pagranduka bigsmile.gif .nors man jau virs 40 m.
mano nuomone --ne visada daktaru reikia klausyti ,nes jie irgi klysta.daug istoriju yra kada daktarai klydo.
viskas priklauso nuo vidinio begalinio noro nestuke.gif
sekmes visoms svajojancioms nestuke.gif nepraraskit vilties schmoll.gif jei ir is karto nesiseks ...
Atsakyti
labai saunu kad jusm taip greitai pavyko,o kaip neprarasti vilties po 8 metu laukimo verysad.gif ,kas man pasakys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 09 09, 16:36)
labai saunu kad jusm taip greitai pavyko,o kaip neprarasti vilties po 8 metu laukimo verysad.gif ,kas man pasakys verysad.gif

Savojo susilaukiau po beveik devynerių metų mirksiukas.gif Visokių minčių būta, o kai jau man aiškiai pasakė negalavimų priežastį, maždaug -- mieloji, tu nestuke.gif -- net nepatikėjau ir galnet lengvas šokas buvo lotuliukas.gif Gal dar neatėjo laikas, mieloji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 09 09, 16:36)

svarbiausia visada tikek ir neprarask viltes , as ir neturejau vaiku 6 m.
netaip jau mazai, dabar devulis mane apdovanojo: turiu suneli 6men. ir laukiam dar veno mazilio
tikrai tau ir bus viskas gerai, laikikis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 09 09, 22:21)
na ne ta tema kur reikia verkslenti,o dziaugtis smile.gif ,dziaugiuosi uz visas kurioms pasiseke susitkti su savo mazyliais,labai gera skaityti laimingas istorijas.ir vis viliesi kad au ir pasiseks wub.gif

Atsipalaiduok ir paprasčiausiai, na, kad ir akimirką -- NEBEGALVOK, kad nori... Sūnelis pas mane atėjo tada, kai visiškai to nesitikėjau ir net negalvojau. Dvigubas mano stebuklas -- apie nestuke.gif sužinojau per jubiliejinį gimtadienį, o gimdžiau per Kalėdas. Taip kažkada svajojau wub.gif Visada man Kalėdos ir Naujieji buvo kažkoks stebuklingas, viltingas laikotarpis wub.gif
Atsakyti
As vaikelio sulaukiau po 8metu.Esu neapsakomai laiminga nors vyras mus paliko.Ir velniop ji.vyrai ateina ir iseina, motinai lieka vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 09 10, 11:55)
Pas jus kiek žinau situacija ne tokia prasta, jei užteko IUI. Va iš kur semtis stiprybės ir tikėjimo kai išgelbėti gali tik IVF, kurio kaina milžiniška, o metų pralaukta jau amžinybė.  verysad.gif

Nesinervuok,nusiramink nors ka as cia sakau ,zinai pas mano vyra ir visai prasta buvo kai kuriedaktarai sake keisk vyra,na kaip matai ir as sunku kelia nuejau kol pagaliau turiu du nuostabius maziukus,ir nezinau kas padejo ,tikejimas daktarai,ar kad pridejau ranka prie drauges pilvuko nestuke.gif ir pagalvojau apie tai,prietarai sako kad norai pildos kai taip padarai,be to pries tas proceduras isejau is darbo nuo visko visko norejau pailseti manau tu supranti kaip viskas daeda,apie nieka negalvojau ir valio nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif buvau 7 danguje,dar Kaune yra tokia Gertrudos baznytele ir ten zvakute degiau smile.gif gal viskas ir lotuliukas.gif pavyks ir tau 4u.gif 4u.gif tai buvo ne pirmas IFV ir inseminacijos jau praeityje
Atsakyti
laba diena na mes su vyru nesulaukem vaikelio 5 metus turiu viena beda bet rimta pas mane yra apgamas pilnas augliuku kaip kitom daro tyrimus visokius su narkozem as to negalejau daryti bet va atejo mazylis tuo metu kai buvo mano gimtadienis 30 metu tom dienom pastojau. buvo momentas kad vyras kita turejo net ir kai laukiausi buvo pirmi menesiai bet jis ja paliko nes rupinosi manimi ir po krutine auganciu mazyliu. siai dienai esam laiminga seima tik kai jis deda ranka ant pilvo mazylis nuslysta nevisada nori su teciu zaisti. turesim suneli dabar mum 8 menesio pradzia. manau kad vaikelis tikrai pasirenka laika kada jam ateiti kad jaustusi saugus nkalbu apie tas kurios gimdo kaip kates ir meto. paprasciausiai siuncia isbandymus. Cia jau ne nuo musu priklauso as ka noriu pasakyti KURI RASE KAD NESAMONE KAD VAIKELIS PASIRENKA LAIKA KADA ATEITI TAI YRA TIESA jis nori jaustis saugus ateidamas y pasauli o kurios nesusilaukiat mazylio bukit kantrios ir stiprios ir jusu kantrybe ir tikejimas bus apdovanoti didziausia dovana ir laime buti MAMA 4u.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šitame skyrelyje lankausi seniai ir istorijas skaitau seniai ax.gif suprantu, kad kai kurios atėjusios pasipasakoja ne į temą, kitos į temą...bet kodėl čia tiek daug pykčio jaučiu....nesakykit, kad nežinau, ką tas ar anas reiškia- kai ką žinau, kai ko nežinau, bet vistiek kažkodėl tiek pykčio nesikaupia, kaip čia kartais kitos prirašo....
jokio moralo nesakau, tiesiog šiaip mintis...užeinu pasiskaityti, pasidžiaugti, ar paverkti su kitomis, o randu pykčius, ignoravimus, neigimus....

4u.gif taika...
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 09 16, 15:58)
Tikrai nesąmonė, nes jei nebūtų IUI ir IVF daugumai šio skyrelių merginų apskritai tie vaikeliai niekada neateitų. Tai jau tada irgi sakytumėt, kad tokia jau Dievo valia, nieko keisti neverta.  doh.gif

Prie visko prisideda Dievo ranka. Be Jo žinios nenukrenta nei plaukas nuo galvos. Ir jo valia IUI ir kitos procedūros, kaip ir bet kas gyvenime, pavyksta arba ne.
Beje, ranką ant širdies padėjus galiu teigti, kad mes paskutiniu metu sau sakėme abu, kad jei ir neturėsim vaikų, tai ir bus tokia Jo valia.
Tiesiog, kas tuo netiki ir netikės niekada, o kas tiki, tam ir aiškinti to nereikia.

Ir štai - mums Dievas stebuklą po širdele atsiuntė po 9 metų laukimo.
Po 6 IUI. (IUI kaip žinia yra natūralus pastojimas, pagerinama tik sperma, na ir moteris stimuliuojama, o viskas ten toliau įvyksta natūraliai taip kaip ir paprastai). Bet kokiu atveju, kad ir kokiu būdu pastojama tada, kai jau atrodo nėra vilties - štai tikras stebuklas, apie kurį čia mergaitės ir rašo.

Iš šio skyrelio visada sėmiausi stiprybės. O savo istoriją parašysiu, kai jau tikrai bus ramu, kad galiu suteikti viltiems kitiems.

Man regis kam yra kažkokių nusokaudų kilę - čia tikrai ne ta vieta, kur jas galima išlieti.

Čia visos ateina pasiskaityti gerų emocijų ir laimingų stebuklingų pabaigų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 18 rugsėjo 2009 - 19:12
QUOTE(Lietuva @ 2009 09 18, 21:00)
Prie visko prisideda Dievo ranka. Be Jo žinios nenukrenta nei plaukas nuo galvos. Ir jo valia IUI ir kitos procedūros, kaip ir bet kas gyvenime, pavyksta arba ne.
Beje, ranką ant širdies padėjus galiu teigti, kad mes paskutiniu metu sau sakėme abu, kad jei ir neturėsim vaikų, tai ir bus tokia Jo valia.
Tiesiog, kas tuo netiki ir netikės niekada, o kas tiki, tam ir aiškinti to nereikia.

Ir štai -  mums Dievas stebuklą po širdele atsiuntė po 9 metų laukimo.
Po 6 IUI. (IUI kaip žinia yra natūralus pastojimas, pagerinama tik sperma, na ir moteris stimuliuojama, o viskas ten toliau įvyksta natūraliai taip kaip ir paprastai). Bet kokiu atveju, kad ir kokiu būdu pastojama tada, kai jau atrodo nėra vilties - štai tikras stebuklas, apie kurį čia mergaitės ir rašo.

Iš šio skyrelio visada sėmiausi stiprybės. O savo istoriją parašysiu, kai jau tikrai bus ramu, kad galiu suteikti viltiems kitiems.

Man regis kam yra kažkokių nusokaudų kilę - čia tikrai ne ta vieta, kur jas galima išlieti.

Čia visos ateina pasiskaityti gerų emocijų ir laimingų stebuklingų pabaigų  wub.gif

Kai as pastojau po 8 laukimo metu,galiu ta pati pasakyti.Jei Dievulis nores kad jus turetumet vaiku tai taip ir nutiks,o jei ne tai nepades jokie dirbtiniai apvaisinimai.Dukrytei jau du metukai,esu neapsakomai laiminga,bet apie tai ka isgyvenau dar nenoriu kalbeti.O jums noriu tik tiek pasakyti,jei Dievulis leido pastoti tai leis ir sekmingai isnesioti ir pagimdyti.Viskas Dievo rankose,pasikliaukit juo,kantrybes ir stiprybes jums.
Atsakyti