Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Anastasija25 @ 2008 11 20, 00:05)
Sveikutės,
ka tik grįžau namo is Panevėžio sušio vakarėlio, mokinomės gaminti suši, labai patiko. Pirmą kartą gyvenime valgiau skraiduolių žuvų ikrus. Aišku čia ne į temą, bet norėjau pasidalinti įspųdžiais  blush2.gif
Pas mane nieko ypatingo, speneliai jautrūs, bet neypatigai, krūtinė jautroka, bet kaip visada, žodžiu darausi pesimistė  doh.gif
O kas pas jus naujo???
laba
Laba-pas mane nieko ypatingo-krutys ramios, ir visa kita be pakitimu.Tik kosciu kaip suo-ir nezinau kuo gydytis.
Galvoju penktadieni NT pasidarysiu-tai galesiu ramiau vaistukus gert. Man sprogdinanciu nedave-tai gal vaistu likuciu nerodys?Vilciu nedaug-bet smalsu be galo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Oksana74 @ 2008 11 20, 07:27)
Labas rytas 4u.gif
NT neigiamas,mums nepavyko...

pavyks sekanti karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 20, 10:14)
laba
Laba-pas mane nieko ypatingo-krutys ramios, ir visa kita be pakitimu.Tik kosciu kaip suo-ir nezinau kuo gydytis.
Galvoju penktadieni NT pasidarysiu-tai galesiu ramiau vaistukus gert. Man sprogdinanciu nedave-tai gal vaistu likuciu nerodys?Vilciu nedaug-bet smalsu be galo biggrin.gif
Papildyta:

jei reikia atsikosejimui galima gerti gelomyrtol forte 4u.gif tinka ir nestukems ir leliukams
o nuo ko priklauso ar duoda sprogdinanciu ar ne?
man dave sian jau susileidau ir daba vel bijau anksciau laiko susproginet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana74 @ 2008 11 20, 09:24)
Aciu,mergaites 4u.gif viskas gerai mirksiukas.gif
Pirmadieni einam pas nauja gine i VK(Jatuziene),kartu padarysim spermograma mirksiukas.gif Tai va,pirmadieni ir zinosiu musu tolimesnius planus mirksiukas.gif

Labai thumbup.gif gine, as pas ja lankausi ir stebukliuka pagavau su jos pagalba wub.gif
Nu man ji nereali visais atzvilgiais. Ir jos jumoras man labai patinka, nes ir pati tokia esu biggrin.gif
Tikrai pakliuvai i geras rankas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 11 20, 11:21)
Labai  thumbup.gif  gine, as pas ja lankausi ir stebukliuka pagavau su jos pagalba wub.gif
Nu man ji nereali visais atzvilgiais. Ir jos jumoras man labai patinka, nes ir pati tokia esu biggrin.gif

aciu,agnesse 4u.gif As irgi tikiu,kad mums pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana74 @ 2008 11 20, 07:27)
Labas rytas 4u.gif
NT neigiamas,mums nepavyko...

o mmm sulaukei? as dar nenurasyciau sito ciklo- kiek maciau tavo BT labai grazi:) labai laikau kumscius uz tave:) ir sekmes pas nauja gine. As irgi pakeiciau gine smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2008 11 20, 12:21)
Labai  thumbup.gif  gine, as pas ja lankausi ir stebukliuka pagavau su jos pagalba wub.gif

kaip tavo pilvukas auga?smile.gif
Atsakyti
as irgi siandien sulaukiau mmm,tik nezinau dar ka daryt,ar startuot su treciaja IUI,ar vis del to dar pailseti g.gif ,vakare su MB nuspresime ax.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka:
Man pgl planeli yra paskirta gonal 150, paskui seka apziura. Ir gali buti, kad paskirs toliau ji leistis g.gif
VK turi pirkt gonal 300. Tai ar as galiu pirkt ta 300? ar man reikia ieskoti 150?
Kiek zinau tokios dozuotes kaip ir nera, reikia imti 2 po 75.
Nu zodziu pasimeciau visai doh.gif
Gal galit, kas patarti? Mat as to gonal net ciupinejusi nesu blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kaip matau pagal jusu visu IUI datas, tai jau greit greit turi pasipilti geros zinios nestuke.gif Visomsto baisiai linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mane naujienos keistos... Hcg mano per 5 dienas paaugo 3.5 karto, taciau tokiam laikui yra mazas 268. Buvau pas gydytoja, apziurejo, bet nieko nemate. Nematymas gali buti 2 variantais: nemato, nes dar per mazas kad matyti; ir nemato, nes pasojimas gali buti ne vietoje.Is pradziu ksaudejo sona, po apziuros isvis nieko nebeskauda. Laukiu... Dabar kaip isivaizduoju geriausias varinatas butu tas, kad pstojimas butu vietoje. Kas su leliuku bus toliau, turbut ir pacios galit isivaizduoti. Nesiseka man, ech...
Pagalvoju, gal geriau butu daryt IVF, gal tada butu daugiau sansu del kiausinelio ir spermiuku kokybes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2008 11 20, 12:27)
Turiu klausimuka:
Man pgl planeli yra paskirta gonal 150, paskui seka apziura. Ir gali buti, kad paskirs toliau ji leistis  g.gif
VK turi pirkt gonal 300. Tai ar as galiu pirkt ta 300? ar man reikia ieskoti 150?
Kiek zinau tokios dozuotes kaip ir nera, reikia imti 2 po 75.
Nu zodziu pasimeciau visai  doh.gif
Gal galit, kas patarti? Mat as to gonal net ciupinejusi nesu  blush2.gif

zinau kad buna kazkokie gonal piestukai ten kazkaip kitaip
bet man visa laika svirkstukus duoda
o tai tau vk nepaaiskino ir nepasiule ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 11 20, 11:32)
jei reikia atsikosejimui galima gerti gelomyrtol forte  4u.gif tinka ir nestukems ir leliukams
o nuo ko priklauso ar duoda sprogdinanciu ar ne?
man dave sian jau susileidau ir daba vel bijau anksciau laiko susproginet  doh.gif

man nespejo duoti tu sprogdikliu-nes pajutau kad jau sprogo patys-todel ir ekstra darem IUI ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wow.as @ 2008 11 20, 13:33)
Labas  4u.gif
Kaip matau pagal jusu visu IUI datas, tai jau greit greit turi pasipilti geros zinios  nestuke.gif  Visomsto baisiai linkiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pas mane naujienos keistos... Hcg mano per 5 dienas paaugo 3.5 karto, taciau tokiam laikui yra mazas 268. Buvau pas gydytoja, apziurejo, bet nieko nemate. Nematymas gali buti 2 variantais: nemato, nes dar per mazas kad matyti; ir nemato, nes pasojimas gali buti ne vietoje.Is pradziu ksaudejo sona, po apziuros isvis nieko nebeskauda. Laukiu... Dabar kaip isivaizduoju geriausias varinatas butu tas, kad pstojimas butu vietoje. Kas su leliuku bus toliau, turbut ir pacios galit isivaizduoti. Nesiseka man, ech...
Pagalvoju, gal geriau butu daryt IVF, gal tada butu daugiau sansu del kiausinelio ir spermiuku kokybes?  g.gif

labutis, drauge 4u.gif
Na naujienos tikrai keistos, bet dar laukiam-gal vistik issispres viskas labai gerai mirksiukas.gif Labai stebek save-jai ta sona skaudes nedels-pasirodyk ginei. O del IVF manu neskubek-juk pastoji po IUI- viska labai reik aptart su gine-gal tyrimus kokius, gal vitaminukus pavartosit. Bet labai linkiu kad sitas lialius sekmingai augtu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 11 20, 13:34)
zinau kad buna kazkokie gonal piestukai ten kazkaip kitaip
bet man visa laika svirkstukus duoda
o tai tau vk nepaaiskino ir nepasiule ka daryti?

Beda tame, kad man antr reikia eit apziurai, ir ta pacia diena susileist ta gonal, apziura vakare, tai tuos vaistus reikia jau turet VK neturi taip kaip man reikia schmoll.gif .
Tai vat ir nzn ar galiu as pirkt 300? g.gif Absoliutus neaishkumas doh.gif
Gerai, kad dar turiu siek tiek laiko iki antr, tai gal cia man isaishkes
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2008 11 20, 12:47)
Beda tame, kad man antr reikia eit apziurai, ir ta pacia diena susileist ta gonal, apziura vakare, tai tuos vaistus reikia jau turet VK neturi taip kaip man reikia  schmoll.gif .
Tai vat ir nzn ar galiu as pirkt 300? g.gif  Absoliutus neaishkumas  doh.gif
Gerai, kad dar turiu siek tiek laiko iki antr, tai gal cia man isaishkes

tai pala ar pirma suleist reikia ar pirma apziurai?
o tu ne i VK eini apziurai?
nes seip tai juos vakare leistis reikia
tai as dariau taip nuejau i vk apziurai
tada vk nusipirkau vaistukus ir juos vakare susileidau
arba nieko nesuprantu tada g.gif

beje o tai kodel netinka po 75? as toki ir leidausi ir pirkau VK g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 lapkričio 2008 - 12:54