Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

spaliuxe ir da noriu pridėti;
antravertus, Tu juk negali žinoti ar tau O tikrai įvyko daugiau nei prieš 24 val. t.y. prieš parą ar daugiau, visi tie vaistai, kuriuos mes vartojame "patvarko" daugumai ciklus. Va, kad ir man, kai darė 2IUI, O dar nebuvo įvykus, o mmm atėjo po 11 DPO.
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 20, 16:01)
antravertus, Tu juk negali žinoti ar tau O tikrai įvyko daugiau nei prieš 24 val. t.y. prieš parą ar daugiau, visi tie vaistai, kuriuos mes vartojame "patvarko" daugumai ciklus. Va, kad ir man, kai darė 2IUI, O dar nebuvo įvykus, o mmm atėjo po 11 DPO.

Man kai dare si karta IUI-folikulas buvo sproges(itariu kad sprogo sekmadienio vakare, nes labai skaudejo sona), o IUI atliko pirmadieni vakare. As taip pat labai abejojau ar verta, bet ginis sake, kad ideali situacija. Bus matyt uz poros dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 20, 15:01)

as nevartoju vaistu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 20, 15:35)
Man kai dare si karta IUI-folikulas buvo sproges(itariu kad sprogo sekmadienio vakare, nes labai skaudejo sona), o IUI atliko pirmadieni vakare. As taip pat labai abejojau ar verta, bet ginis sake, kad ideali situacija. Bus matyt uz poros dienu smile.gif

kad tik pasisektu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 20, 15:53)
as nevartoju vaistu  biggrin.gif

blush2.gif net ir Pregnylio/Ovitrelio unsure.gif
O tau visada kaip laikrodukas po tam tikro dienų tarpo po O ateina mmm g.gif
Atsakyti

Sveikutės smile.gif . Manau, kad 2 iui nepasisekė, nes pavedė vyro grikiukai. Ginė net abejojo ar verta daryti iui, bet pasitarę nusprendėm surizikuoti. Taigi, šansų labai mažai doh.gif . Man įdomu, gal kas žinot: jei užauga 3-4-5 folikulai, jie sprogsta visi vienu metu, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 20, 16:08)
blush2.gif net ir Pregnylio/Ovitrelio unsure.gif
O tau visada kaip laikrodukas po tam tikro dienų tarpo po O ateina mmm g.gif

nieko nieko unsure.gif naturaliam cikle daro.. blush2.gif Visockiene

aha, pas mane visada 14 dienu praeina po O, 15-ta diena ateina tos...
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2008 11 20, 16:09)
Sveikutės smile.gif . Manau, kad 2 iui nepasisekė, nes pavedė vyro grikiukai. Ginė net abejojo ar verta daryti iui, bet pasitarę nusprendėm surizikuoti. Taigi, šansų labai mažai doh.gif . Man įdomu, gal kas žinot: jei užauga 3-4-5 folikulai, jie sprogsta visi vienu metu, ar ne?

O kokie tie rezultatai g.gif
Folikulai nebūtinai visi ovuliuoja vienu metu, kad ir kiek jų bebūtų, aplamai, bent jau man, būna retenybė, kad jie ovuliuotų "visi susitarę, veikdami grupėje" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 20, 16:11)
nieko nieko  unsure.gif  naturaliam cikle daro.. blush2.gif Visockiene

ania, ji ir man yra dariusi natūraliame cikle, bet Ovitrelį aš naudojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana K.L.: 20 lapkričio 2008 - 16:15
QUOTE(2Ditute @ 2008 11 20, 17:09)

Tikrai nezinau, bet man atrodo kad ne vienu metu-nes kai paziuri, tai vieni jau buna sproge kiti dar ne.o kartais kai kurie ir nesprogsta...
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2008 11 20, 14:19)
Nu o ką daryti? unsure.gif IVF irgi ne garantas - tik 30 proc tikimybė.

Pasižiūrėjus į IVF skyrelį, tai visai ne kokie rezultatai verysad.gif Šis skyrelis daugiau džiugių žinių atneša pastaruosius mėnesius...

QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 20, 15:35)

Man sakė: nežinau ar gerai čia, ar blogai biggrin.gif
pas mane O panašiai buvo įvykusi kaip ir pas tave... g.gif
Na, bet turbūt vaizdas pas tave geresnis buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 11 20, 17:17)
Pasižiūrėjus į IVF skyrelį, tai visai ne kokie rezultatai verysad.gif Šis skyrelis daugiau džiugių žinių atneša pastaruosius mėnesius...
Man sakė: nežinau ar gerai čia, ar blogai biggrin.gif 
pas mane O panašiai buvo įvykusi kaip ir pas tave... g.gif
Na, bet turbūt vaizdas pas tave geresnis buvo mirksiukas.gif

mano vaizdas toks-po 6dienu stimuliacijos (gonaliu po75) 1sproges folikulas 9c.d blink.gif gleivine apie 9-kiek nuziurejau ekrane-ginis nekomentavo. Ir grikiuku ties riba po atplovimo gal 13-dabar tiksliai nepamenu.
o kaip pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 20, 16:14)
O kokie tie rezultatai g.gif
Folikulai nebūtinai visi ovuliuoja vienu metu, kad ir kiek jų bebūtų, aplamai, bent jau man, būna retenybė, kad jie ovuliuotų "visi susitarę, veikdami grupėje" lotuliukas.gif

as tai svarstau kad jie isvis tik ovuliuotu
man dar nelabai aiski ovitrelio paskirtis, juk jei folikulai daauga iki tam tikro dydzio tai jie ir taip ovuliuoja tai ka tie ovitreliai duoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 lapkričio 2008 - 18:04
Sveikos mergaites, siandien as po 2 IUI ax.gif po proceduros sesute patare nesikaitint pirtyje,maudytis ne kastoj vonioj ir pan. zodziu supratau,kad reikia vengti silumos ir tas mane labai nustebino, nes darant 1 IUI nieko tokio neminejo g.gif ir dar ji patare susilaikyt nuo santykiu g.gif tipo,siandien dar galima,bet paskui geriau susilaikyt unsure.gif tai va ir noreciau jusu pasiteiraut,ar jums ta pati pataria? nes po 1 IUI mums to neminejo ir mes su vyru kaip tik kuo daugiau stengemes dar ir naturaliai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazaiza: 20 lapkričio 2008 - 18:40