Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(dovi @ 2008 11 20, 12:50)
kaip  tavo pilvukas auga?smile.gif

Auga, dideja, jau perkopem i II trimestra, tai jau beveik atsiplaidavau wub.gif
QUOTE(wow.as @ 2008 11 20, 13:33)
Pas mane naujienos keistos... Hcg mano per 5 dienas paaugo 3.5 karto, taciau tokiam laikui yra mazas 268. Buvau pas gydytoja, apziurejo, bet nieko nemate. Nematymas gali buti 2 variantais: nemato, nes dar per mazas kad matyti; ir nemato, nes pasojimas gali buti ne vietoje.Is pradziu ksaudejo sona, po apziuros isvis nieko nebeskauda. Laukiu... Dabar kaip isivaizduoju geriausias varinatas butu tas, kad pstojimas butu vietoje. Kas su leliuku bus toliau, turbut ir pacios galit isivaizduoti. Nesiseka man, ech...

Na, jei neskauda, tai tikekimes geriausio wub.gif Gal tavo maziukas tiesiog tinginiukas ax.gif Svarbiausia, kad HCG kyla 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, matau daug kam testo diena artėja, linkiu sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 11 20, 13:58)
Auga, dideja, jau perkopem i II trimestra, tai jau beveik atsiplaidavau wub.gif

Na, jei neskauda, tai tikekimes geriausio wub.gif  Gal tavo maziukas tiesiog tinginiukas ax.gif  Svarbiausia, kad HCG kyla 4u.gif

kaip faina:))
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 11 20, 13:33)
Pagalvoju, gal geriau butu daryt IVF, gal tada butu daugiau sansu del kiausinelio ir spermiuku kokybes?  g.gif

IVF metu iš tiesų geriau matyti, kaip kiaušialąstės apsivaisina, kaip dalinasi, tavo atveju gal net geriau būtų iki blastocistų augint, tuomet matytų, kiek embrionų užauga.
Stebėk save, jei kyla skausmas kreipkis į ligoninę, pati patyriau negimdinį, taigi, visai nejuokinga
Atsakyti
VK tinklapyje parasyta, kad IUI efektyvumas 10-15 proc. Kai tuo tarpu sveikos poros tikimybe pastoti naturaliame cikle yra 20 proc.
Idomu, ar tie 10-15 proc. gaunasi, kai IUI daroma su stimuliacija ar be? Jei su stimuliacija tik 10-15 proc., tai baisiai maza tikimybe pastoti po IUI, gal neverta net uzsiimti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(labai gera mama @ 2008 11 20, 14:57)
VK tinklapyje parasyta, kad IUI efektyvumas 10-15 proc. Kai tuo tarpu sveikos poros tikimybe pastoti naturaliame cikle yra 20 proc.
Idomu, ar tie 10-15 proc. gaunasi, kai IUI daroma su stimuliacija ar be? Jei su stimuliacija tik 10-15 proc., tai baisiai maza tikimybe pastoti po IUI, gal neverta net uzsiimti  schmoll.gif

Cia tokia tikimybe tik pastoti, o is tu 10-15 proc. dar 30 proc. persileidzia pirmomis savaitemis. Tokia realybe verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(labai gera mama @ 2008 11 20, 13:57)
Idomu, ar tie 10-15 proc. gaunasi, kai IUI daroma su stimuliacija ar be? Jei su stimuliacija tik 10-15 proc., tai baisiai maza tikimybe pastoti po IUI, gal neverta net uzsiimti  schmoll.gif

Nu o ką daryti? unsure.gif IVF irgi ne garantas - tik 30 proc tikimybė.
Atsakyti
QUOTE(labai gera mama @ 2008 11 20, 13:57)

nu matai tikimybe ir statistika tai vienas dalykas
kitas dalykas kas tau sako kad nepapulsi i tuos 10-15?
seip cia paimtas vidurkis
jei ciklas yra naturalus dazniausia buna vienas folikulas tai tikimybe apie 8 % ir su kiekvienu papildomu folikulu ta tikimybe isauga kazkeliais procentais
netgi gal iki 20 ir daugiau jei kokius 3 uzaugina
beje tas 20% naturaliai tai pastot yra tik sveikai porai
o yra poru kurioms naturaliai daug mazesne tikimybe nei su IUI - pvz su mano vyro sperma tikimybe pastot naturaliai gal ir yra kokie 2 procentai
taigi renkames kiekviena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 11 20, 14:33)
Labas  4u.gif
Kaip matau pagal jusu visu IUI datas, tai jau greit greit turi pasipilti geros zinios  nestuke.gif  Visomsto baisiai linkiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pas mane naujienos keistos... Hcg mano per 5 dienas paaugo 3.5 karto, taciau tokiam laikui yra mazas 268. Buvau pas gydytoja, apziurejo, bet nieko nemate. Nematymas gali buti 2 variantais: nemato, nes dar per mazas kad matyti; ir nemato, nes pasojimas gali buti ne vietoje.Is pradziu ksaudejo sona, po apziuros isvis nieko nebeskauda. Laukiu... Dabar kaip isivaizduoju geriausias varinatas butu tas, kad pstojimas butu vietoje. Kas su leliuku bus toliau, turbut ir pacios galit isivaizduoti. Nesiseka man, ech...
Pagalvoju, gal geriau butu daryt IVF, gal tada butu daugiau sansu del kiausinelio ir spermiuku kokybes?  g.gif

Nu nenoriu gasdinti, bet tikrai per mažai padidėję tie skaičiukai. O matyti tai ir negali, nes matosi tik kai skaičiukai viršina 1000.
Bet dar vis galvokime, kad viskas pakryps į gerą pusę.
O kada dabar tau apžiūrą paskyrė?
Atsakyti
Mano laikas pasirtaukt is sarasiuko atejo verysad.gif

MM aplanke mane..

Bet mes si cikla vel bandysim IUI..jei su Ovuliacija,aisku,viskas bus tvarkoj..

Dabar tik man ishkilo klausimas, jei kas gali pakomentut, tai labai busiu dekinga:

kai man dare IUI, gine paminejo,kad O jau ivykus..pagal DPO ir atejusias mm,galiu teigti,kad O man buvo diena pries atliekant IUI.. Ar gine teisingai pasielge darydama IUI jau tiek po O g.gif

Sekmes likusiom sarasiuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 20, 14:46)
kai man dare IUI, gine paminejo,kad O jau ivykus..pagal DPO ir atejusias mm,galiu teigti,kad O man buvo diena pries atliekant IUI.. Ar gine teisingai pasielge darydama IUI jau tiek po O g.gif

Realiai pagal teoriją kiaušialąstė po O gyvena 12-24 val., bet pagal tą pačią teoriją moteris yra vaisinga 3 d. iki O ir 3 d. po O. Kadangi Tu vis dar turėjai teorinę tikimybę pastoti, manau, ginė pasielgė tinkamai.
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 20, 14:55)
Realiai pagal teoriją kiaušialąstė po O gyvena 12-24 val., bet pagal tą pačią teoriją moteris yra vaisinga 3 d. iki O ir 3 d. po O. Kadangi Tu vis dar turėjai teorinę tikimybę pastoti, manau, ginė pasielgė tinkamai.

kazkaip manau, kad tik teorine ir turejau.. blush2.gif
Atsakyti