QUOTE(dizzy___ @ 2008 11 20, 14:16)
IVF metu iš tiesų geriau matyti, kaip kiaušialąstės apsivaisina, kaip dalinasi, tavo atveju gal net geriau būtų iki blastocistų augint, tuomet matytų, kiek embrionų užauga.
Stebėk save, jei kyla skausmas kreipkis į ligoninę, pati patyriau negimdinį, taigi, visai nejuokinga
Nelabai dar ka nuotuokiu apie blastocistas, bet manau, kad greitu laiku teks suzinot. Palauksiu, kol viskas baigsis, nes tikrai ne pati jau neturiu ne maziausios vilties, kad dar gali buti stebuklas. O ir nieko nejauciu kaip

Liudna ir tiek

Bet visteik neatsisakau siekti savojo tikslo
Papildyta:
QUOTE(blndz @ 2008 11 20, 20:50)
oi kaip liūdna

aš iš savo liūdnos patirties galiu pasakyti, kad nereiškia nieko gero visa tai

nemato, nes dar be šansų ką nors matyti, jau kad nėštumas gimdoj gali tiksliai pasakyti, kai hcg siekia 1500-2000.
kai nėštumas sveikas, tada paprastai hcg šauna stipriai į viršų ir dažnai daugiau negu dvigubai kas porą dienų.
et, nepaguodžiau aš čia, bet... noriu tiesiog, kad nebūtų labai daug tuščių vilčių
Na geriau karti teisybe, nei saldus melas
Kai mane gydytoja apziurejo, pasakiau, kad tai mano antra nesekme, sako tai nieko, trecias bus laimingas, tai tuom ir tikiu dabar, o kas belieka?
Tik norisi, kad viskas greiciau baigtusi, nes dabar nezinau, nei kas, nei kur, nei kaip. Atrodo lauki, tikiesi ir se tau kad nori