maniskis mazdaug karta i savaite pasako: davai zenijames. kai paklausiu ar persiesi, atsako ne

mes jau susizadejom pries 3metus, bet vis pinigu neatsiranda vestuvems
man tai labai nepatinka taip gyvent susimetus kazkaip... bet tik "susirasyt" nenori jis, nu man ir nelabai tas tik "susirasymas". bet dabar ir nesamone taip, nei zmona nei kas.. sugyventine. nors jis mane pristato kitiems: suzadetine mano
bet tik tiek...

QUOTE(aggree @ 2009 11 24, 15:39)
maniskis mazdaug karta i savaite pasako: davai zenijames. kai paklausiu ar persiesi, atsako ne 

Kokie įdomiai keisti (man nesuprantami) papokštavimai

QUOTE(wwwmonika @ 2009 11 24, 21:58)
mes jau susizadejom pries 3metus, bet vis pinigu neatsiranda vestuvems
man tai labai nepatinka taip gyvent susimetus kazkaip... bet tik "susirasyt" nenori jis, nu man ir nelabai tas tik "susirasymas". bet dabar ir nesamone taip, nei zmona nei kas.. sugyventine. nors jis mane pristato kitiems: suzadetine mano
bet tik tiek...

Pilnai aišku kodėl taip jauties, mes norim vasarą, bet matom, kad nieko nebus su vestuvių švente, kai norim keltis į savą būstą... Jaučiu laukia toks kaip tavo likimas. Vis guodžiu save, jog svarbiausia būti kartu. Bet sugyventine jau atsibuvau... Bet prieš vėją nepapūsi, dar gal viskas pasikeis - ganėtinai greit statusai pas mane keičiasi

Esu apsvarsčius galimybe, kaip minėjot irgi "tiesiog susirašyti" Kažkaip irgi nesinori (jis sutiktų). Masčiau ir alternatyvesnį variantą, kaip, kad dabar zakse susirašyti, o atsiradus finansinėms galimybėms - prisiekti meilę jau bažnyčioje ir tada pasidaryti įsimintiną šventę sau ir kitiems. Bet vėl gi ir šis variantas turi daug savų minusų ir prarastos prasmės... Na, bus matyt

QUOTE(Niurzgike @ 2009 11 25, 00:03)
Gal galima plačiau kodėl greit ir kokie statusai?
Turėjau omeny, kad labai greit viskas vyksta pas mane, kaip kad iš buvusios klasiokės tapau panele, iš panelės greit sugyventine, iš sugyventinės - sužadėtine. Tai ir sakau, kad gal ilgai laukt nereiks, kai tapsiu ir žmona

QUOTE(Blondie* @ 2009 11 21, 18:04)
Matyt tiek ir tereikėjo - to pasivaidenimo
aš tai kažkaip tikiu likimu, jei jau lemta buvo tą žmogų sutikti, tai jį ir surasi.. Nes irgi pagalvoju, kad jeigu tą dieną su drauge būtume pasukę kitu keliu, galbūt MB būčiau gyvenime nesutikusi, nes realiai nebuvo tokios progos ar galimybės. Paskui jis prisipažino, kad dažnai kažkokią blondynką sapnuodavo
O kaip aš jį pasikabinau, turbūt irgi prireiktų kitos temos 

Aha ,as ir taip galvojau ,bet ans išsigynė ,sakė ,kad- ne ,atseit, kaip kuoka galvo per galvą

MAniškis prieš porą dienų pasakė "tai gal tau žiedelį reikia padovanoti, kad bendradarbiai žinotų, kad esi užimta ir prie tavęs lįst negalima" (na, čia js apsimetinėjo, kad pavydi
). Dieve, galvoju, TAI AIŠKU, kad reikia. Žiauriai noriutapti sužadėtine. PAbrėžiu, ne žiedelio noriu,o tapti sužadėtine. Labai lėva būti "drauge". Pvz jo giminės rate tai išvis, jaučiuosi kaip "ne į temą" - "sveiki, čia mano draugė".... Nea.... Nepatinka ma taip. Taip norėčiau, kad Mb man pasipirštų....

QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 25, 14:13)
Aha ,as ir taip galvojau ,bet ans išsigynė ,sakė ,kad- ne ,atseit, kaip kuoka galvo per galvą 

Turbūt visi taip sakytų, negi prisipažins, kad į moteriškus tinklus taip greit papuolė

QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 11 25, 15:03)
MAniškis prieš porą dienų pasakė "tai gal tau žiedelį reikia padovanoti, kad bendradarbiai žinotų, kad esi užimta ir prie tavęs lįst negalima" (na, čia js apsimetinėjo, kad pavydi
). Dieve, galvoju, TAI AIŠKU, kad reikia. Žiauriai noriutapti sužadėtine. PAbrėžiu, ne žiedelio noriu,o tapti sužadėtine. Labai lėva būti "drauge". Pvz jo giminės rate tai išvis, jaučiuosi kaip "ne į temą" - "sveiki, čia mano draugė".... Nea.... Nepatinka ma taip. Taip norėčiau, kad Mb man pasipirštų....

jo, tas zodis DRAUGE, tai ir man nepatinka.

QUOTE(Inetookaz @ 2009 11 25, 18:17)
O man patinka, nematau tame nieko blogo. Ypatingai gražiai skamba - "mano gyvenimo draugė"

Ką mano ir galvoja pašaliniai, mums mažiausiai rūpi.
liabi liabi
pasipirsau po 3 men draugystes
ir man atsake taip
nematau prasmes laukti,jai jauti,kad tai tas zmogutis ''' cia tik mano nuomone'''