Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

nagi,nagi...papasakok,kaip buvo pradzioja,labai jau smalsu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renciukaz @ 2009 11 26, 12:13)
nagi,nagi...papasakok,kaip buvo pradzioja,labai jau smalsu?  blush2.gif

A mes nesutarem kaip reik myletis :garsiai ,kai labai geras partneris pasitaiko ,ar tyliai ,kai dar praktikos tame ne marios lotuliukas.gif
Atsakyti
man patinka garsiai blush2.gif blush2.gif blush2.gif aaaaaaaaaaaaaa blush2.gif blush2.gif blush2.gif issiduodu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 26, 12:35)
A  mes nesutarem kaip reik myletis :garsiai ,kai labai geras partneris pasitaiko ,ar tyliai ,kai dar praktikos tame ne marios  lotuliukas.gif

Na burbanti, man jūsų ironija daugiau mažiau pradėjo patikti biggrin.gif
Bet buvusi senmergė kaimynė man vistiek kelia neigiamas asociacijas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 26 lapkričio 2009 - 20:35
Tai... gal į temą ką nors?
Atsakyti
mes su vyru pradraugavome ir pragyvenome metus laiko,kai jis man pasipirso ,priklaupes ant keliuko.. smile.gif bet mes abu nutarem,ir abu nuejom i juvelirine,ir issirinkom zieduka smile.gif o jis gryzes namo eme ir pasipirso ir su gelemis,ir tada visa vakara jis mane lepino 4u.gif ax.gif o po to puse metu praejo patapau nescia nestuke.gif ,ir kai buvau 8menesije nestumo susirasem metrikacijoje..mes susituoke esame9menesiai smile.gif ir turim 8menesiu pagranduka tongue.gif ir esame labai laimingi ax.gif mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Blondie, jei yra sąlyga "nebent vaikas", vadinasi, visgi rūpi vestuvės. smile.gif Patį faktą galvoje turiu, o ne šventę. Ką sako aplinkiniai, man taip pat rūpi mažiausiai, bet man vedybos yra "aukštesnis laiptelis", ir nieko nepadarysi. Vieniems reikia, kitiems ne. MAn asmeniškai labai reikia. Noriu būti žmona, o ne draugė. Noriu jausti, kad mūsų jausmas ir mūsų gyvenimas yra toks svarbus ir stiprus, kad galime susituoti. Noriu savo žmogui parodyti, kad jį pasirinkau. MAn žmonės, kurie "draugauja" 10 metų, bet yra nesusituokę, asocijuojasi nu nerimtais žmonėm. Ginkdie, nei kaltinu, nei vertinu visų tokių žmonių neigiamai, pažįstu keletą tokių porų. Tiesiog žiūrint į juos jaučiu nesatbilumą, nesaugumą. Man su tuo asocijuojasi tokios poros. Vėlgi, tai mano asmeninė nuomonė, niekam nieo neprikišinėju. Vat taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 12 02, 02:23)
Blondie, jei yra sąlyga "nebent vaikas", vadinasi, visgi rūpi vestuvės. smile.gif Patį faktą galvoje turiu, o ne šventę. Ką sako aplinkiniai, man taip pat rūpi mažiausiai, bet man vedybos yra "aukštesnis laiptelis", ir nieko nepadarysi. Vieniems reikia, kitiems ne. MAn asmeniškai labai reikia. Noriu būti žmona, o ne draugė. Noriu jausti, kad mūsų jausmas ir mūsų gyvenimas yra toks svarbus ir stiprus, kad galime susituoti. Noriu savo žmogui parodyti, kad jį pasirinkau. MAn žmonės, kurie "draugauja" 10 metų, bet yra nesusituokę, asocijuojasi nu nerimtais žmonėm. Ginkdie, nei kaltinu, nei vertinu visų tokių žmonių neigiamai, pažįstu keletą tokių porų. Tiesiog žiūrint į juos jaučiu nesatbilumą, nesaugumą. Man su tuo asocijuojasi tokios poros. Vėlgi, tai mano asmeninė nuomonė, niekam nieo neprikišinėju. Vat taip smile.gif

Pati dar neturiu atžalų, bet ateity tikrai planuojam. Jei būtų vaikutis - kitas reikalas, aišku daug kas priklauso ir nuo situacijos. Vestuvės (apie kokias mes svajojam vyks 1-2 metų laikotarpyje, ir tikrai ne LT) tad tikrai nėra prieš ką pasirodyti, tėvai taip pat puikiai mus supranta, o ką mano visokios babulencijos ir pašaliniai man schmoll.gif Džiaugiuos, kad nesituokiau jaunutė ir vaikų anksti neprisidariau. Su MB norim dar šiek tiek dėl savęs pagyventi, pakeliauti, užsidirbti, turiu mokslus pasibaigti... O ir visi mes skirtingi esam mirksiukas.gif vienam taip gerai, kitam -anaip. Saugumo jausmo man netrūksta, aš rami.

Tiesą sakant, niekada nesupratau ir nesuprasiu, kai pora susituokia pradraugavusi pusmetį ar metus. Man reikia žmogų ilgiau pažinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 02 gruodžio 2009 - 15:46
Esam kartu 5 metus ir 7 mėnesius 4u.gif Jokių sužadėtuvių dar nebuvo, bet jei ir būtų, niekas dar nesikeis kokių pora metų tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
Na mes su draugu esame 6m kartu smile.gif taciau jis man nepasipirses verysad.gif aisku man jau norisi to ziedelio ax.gif bigsmile.gif bet tiesiog zinau, kad siuo metu tikrai sunkmetis ir vaikino kiseneje... blink.gif Kaip kazkas sake, kad tokios poros nera tvirtos... Nzn as jauciuosi saugai ir stabiliai biggrin.gif 4u.gif kuomet man kas vakara i ausyte snibzda myliu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 10 gruodžio 2009 - 17:06
Mes kartu esam 3, 5 metų, bet sužadėtuvių nebuvo, kad ir kaip aš to noriu .. verysad.gif unsure.gif mano širdis kažką jaučia, ir įtariu, kad viskas gali išaiškėti per didžiąsias šventes, išsipildys tas mano noras, ar ne, žiūrėsim po kalėdų happy.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2009 12 13, 23:21)
Mes kartu esam 3, 5 metų, bet sužadėtuvių nebuvo, kad ir kaip aš to noriu ..  verysad.gif  unsure.gif  mano širdis kažką jaučia, ir įtariu, kad viskas gali išaiškėti per didžiąsias šventes, išsipildys tas mano noras, ar ne, žiūrėsim po kalėdų  happy.gif  ax.gif

Dar nesisielokit taip, va, kad ir aš tik po 5 metų draugystės gavau žiedelį ax.gif o kada dar vestuvės cool.gif
Ateis ir jums laikas, o jei ne, vadinas ne jums skirtas žmogus buvo šalia...
Atsakyti