nagi,nagi...papasakok,kaip buvo pradzioja,labai jau smalsu?

QUOTE(Renciukaz @ 2009 11 26, 12:13)
A mes nesutarem kaip reik myletis :garsiai ,kai labai geras partneris pasitaiko ,ar tyliai ,kai dar praktikos tame ne marios

man patinka garsiai
aaaaaaaaaaaaaa
issiduodu

QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 26, 12:35)
A mes nesutarem kaip reik myletis :garsiai ,kai labai geras partneris pasitaiko ,ar tyliai ,kai dar praktikos tame ne marios 

Na burbanti, man jūsų ironija daugiau mažiau pradėjo patikti

Bet buvusi senmergė kaimynė man vistiek kelia neigiamas asociacijas

Tai... gal į temą ką nors?
mes su vyru pradraugavome ir pragyvenome metus laiko,kai jis man pasipirso ,priklaupes ant keliuko..
bet mes abu nutarem,ir abu nuejom i juvelirine,ir issirinkom zieduka
o jis gryzes namo eme ir pasipirso ir su gelemis,ir tada visa vakara jis mane lepino
o po to puse metu praejo patapau nescia
,ir kai buvau 8menesije nestumo susirasem metrikacijoje..mes susituoke esame9menesiai
ir turim 8menesiu pagranduka
ir esame labai laimingi

Blondie, jei yra sąlyga "nebent vaikas", vadinasi, visgi rūpi vestuvės.
Patį faktą galvoje turiu, o ne šventę. Ką sako aplinkiniai, man taip pat rūpi mažiausiai, bet man vedybos yra "aukštesnis laiptelis", ir nieko nepadarysi. Vieniems reikia, kitiems ne. MAn asmeniškai labai reikia. Noriu būti žmona, o ne draugė. Noriu jausti, kad mūsų jausmas ir mūsų gyvenimas yra toks svarbus ir stiprus, kad galime susituoti. Noriu savo žmogui parodyti, kad jį pasirinkau. MAn žmonės, kurie "draugauja" 10 metų, bet yra nesusituokę, asocijuojasi nu nerimtais žmonėm. Ginkdie, nei kaltinu, nei vertinu visų tokių žmonių neigiamai, pažįstu keletą tokių porų. Tiesiog žiūrint į juos jaučiu nesatbilumą, nesaugumą. Man su tuo asocijuojasi tokios poros. Vėlgi, tai mano asmeninė nuomonė, niekam nieo neprikišinėju. Vat taip

QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 12 02, 02:23)
Blondie, jei yra sąlyga "nebent vaikas", vadinasi, visgi rūpi vestuvės.
Patį faktą galvoje turiu, o ne šventę. Ką sako aplinkiniai, man taip pat rūpi mažiausiai, bet man vedybos yra "aukštesnis laiptelis", ir nieko nepadarysi. Vieniems reikia, kitiems ne. MAn asmeniškai labai reikia. Noriu būti žmona, o ne draugė. Noriu jausti, kad mūsų jausmas ir mūsų gyvenimas yra toks svarbus ir stiprus, kad galime susituoti. Noriu savo žmogui parodyti, kad jį pasirinkau. MAn žmonės, kurie "draugauja" 10 metų, bet yra nesusituokę, asocijuojasi nu nerimtais žmonėm. Ginkdie, nei kaltinu, nei vertinu visų tokių žmonių neigiamai, pažįstu keletą tokių porų. Tiesiog žiūrint į juos jaučiu nesatbilumą, nesaugumą. Man su tuo asocijuojasi tokios poros. Vėlgi, tai mano asmeninė nuomonė, niekam nieo neprikišinėju. Vat taip 

Pati dar neturiu atžalų, bet ateity tikrai planuojam. Jei būtų vaikutis - kitas reikalas, aišku daug kas priklauso ir nuo situacijos. Vestuvės (apie kokias mes svajojam vyks 1-2 metų laikotarpyje, ir tikrai ne LT) tad tikrai nėra prieš ką pasirodyti, tėvai taip pat puikiai mus supranta, o ką mano visokios babulencijos ir pašaliniai man

Tiesą sakant, niekada nesupratau ir nesuprasiu, kai pora susituokia pradraugavusi pusmetį ar metus. Man reikia žmogų ilgiau pažinti.
Esam kartu 5 metus ir 7 mėnesius
Jokių sužadėtuvių dar nebuvo, bet jei ir būtų, niekas dar nesikeis kokių pora metų tai tikrai

Na mes su draugu esame 6m kartu
taciau jis man nepasipirses
aisku man jau norisi to ziedelio
bet tiesiog zinau, kad siuo metu tikrai sunkmetis ir vaikino kiseneje...
Kaip kazkas sake, kad tokios poros nera tvirtos... Nzn as jauciuosi saugai ir stabiliai
kuomet man kas vakara i ausyte snibzda myliu

Mes kartu esam 3, 5 metų, bet sužadėtuvių nebuvo, kad ir kaip aš to noriu ..
mano širdis kažką jaučia, ir įtariu, kad viskas gali išaiškėti per didžiąsias šventes, išsipildys tas mano noras, ar ne, žiūrėsim po kalėdų

QUOTE(secret_lover_ @ 2009 12 13, 23:21)
Mes kartu esam 3, 5 metų, bet sužadėtuvių nebuvo, kad ir kaip aš to noriu ..
mano širdis kažką jaučia, ir įtariu, kad viskas gali išaiškėti per didžiąsias šventes, išsipildys tas mano noras, ar ne, žiūrėsim po kalėdų

Dar nesisielokit taip, va, kad ir aš tik po 5 metų draugystės gavau žiedelį

Ateis ir jums laikas, o jei ne, vadinas ne jums skirtas žmogus buvo šalia...