Mes su MB labai greit pajutome, kad esame tie du, kuriems kartu yra labai gerai ir pajutome, kad zvelgiame i ateiti ta pacia linkme. Po 9 men draugystes turejau galimybe atsikraustyt pas ji, bet pasakiau, jog bendro gyvenimo ir buities nenoriu, kol neturesime konkreciu ivardintu planu
Tai kita ryta jis man vos pramerkus akis ir pasipirso, sake, kad nori, jog pasilikciau kasdien su juo
dar po 9 men susituokeme ir dabar MB karts nuo karto vis pasako: "gaila, kad susituokeme, o tai galeciau vel ir vel tave vesti!"
QUOTE(biziukas @ 2009 12 17, 01:34)
Mes su MB labai greit pajutome, kad esame tie du, kuriems kartu yra labai gerai ir pajutome, kad zvelgiame i ateiti ta pacia linkme. Po 9 men draugystes turejau galimybe atsikraustyt pas ji, bet pasakiau, jog bendro gyvenimo ir buities nenoriu, kol neturesime konkreciu ivardintu planu
Tai kita ryta jis man vos pramerkus akis ir pasipirso, sake, kad nori, jog pasilikciau kasdien su juo
dar po 9 men susituokeme ir dabar MB karts nuo karto vis pasako: "gaila, kad susituokeme, o tai galeciau vel ir vel tave vesti!" 
ziedelio laukiu per sias kaledas arba naujuosius
QUOTE(aggree @ 2009 12 17, 11:10)
ziedelio laukiu per sias kaledas arba naujuosius
Dekui uz grazius zodzius
QUOTE(Lemyna @ 2009 12 02, 17:21)
Esam kartu 5 metus ir 7 mėnesius
Jokių sužadėtuvių dar nebuvo, bet jei ir būtų, niekas dar nesikeis kokių pora metų tai tikrai 
Pas mus situacija panasi... Esam kartu 4m su virsum... bet artimiausiuose mano planuose vestuviu nera...
sveikos!
maniskis pasipirso per 4 metu draugystes metines
pradraugavom dar metus. ir pamastem 5 metai labai grazus laikas kazka daryti (skirtis arba tuoktis). nusprendem tuoktis
labai norim jau seimos, vaikuciu... tai sia vasara bandysim ta svente ir atsokti
maniskis pasipirso per 4 metu draugystes metines
QUOTE(biziukas @ 2009 12 17, 02:34)
Mes su MB labai greit pajutome, kad esame tie du, kuriems kartu yra labai gerai ir pajutome, kad zvelgiame i ateiti ta pacia linkme
musu situacija labai panasi, tik pasipirso jis man dar anksciau nei po 9 men
sveikos, nusprendziau ir as pasisakyti:) susizadejome po metu draugystes, vestuves bus dar po metu, bet is tikruju galvoju, kad galima iki suzadetuviu tu metu ir nelaukti
juk zmogu is tikro pazistame jau per koki pusmeti, o nesamoningas apsisprendimas, ar tai musu zmogus, jauciame nuo pirmuju menesiu.. bent mano patirtis tokia
QUOTE(sapnuole @ 2009 12 28, 16:14)
sveikos, nusprendziau ir as pasisakyti:) susizadejome po metu draugystes, vestuves bus dar po metu, bet is tikruju galvoju, kad galima iki suzadetuviu tu metu ir nelaukti
juk zmogu is tikro pazistame jau per koki pusmeti, o nesamoningas apsisprendimas, ar tai musu zmogus, jauciame nuo pirmuju menesiu.. bent mano patirtis tokia 
Visiskai pritariu
Mes susizadejom po 7 metu draugystes, bet vien todel, kad draugauti pradejom dar paauglystej
Taigi suzadetuviu zieda panesiojau beveik metus, ir sia vasara ji pakeite vestuvinis
sveikutes
man pasipirso sia vasara po 3metu draugystes, kai kartu jau gyvenome metus laiko
manau nera jokio skirtumo, anksciau ar veliau ivyksta tos suzadetuves, svarbiausia grazus jausmai
bet oi kaip geeera buti suzadetine
bet oi kaip geeera buti suzadetine
Mes draugaujam jau 3 metukus ir 7 mėn. beveik
bet niekaip nesulaukiu pasipiršimo ...
bet galvoju, gal kada susišvies maniškiui ir vistik sulauksiu to žieduko
manau, kad tam ateina laikas, ir nėra jokių nustaytų ribų, ar laiko, kada, po kiek laiko ir pan..
QUOTE(Salomejja @ 2008 11 16, 23:04)
Esu 21, jam 25. Jisai tokiu isitikinimu, kad suzadetuves tik tada kai jau realiai planuojamos vestuves. Draugaujame beveik du metai, gyvename kartu beveik metus, planuojame vestuves tada kai baigsiu mokslus. Tai bus uz pusantru metu. Nezinau ar visoms tai svarbu, bet as visai noreciau, kad jis man jau dabar pasipirstu. Tai butu taip grazu! O be to tai suteiktu siokias tokias garantijas... Na bent jau zinociau, kad as jam tokia svarbi ir kad jis apie mane galvoja kaip apie busima zmona. Supraskit, gyvenu su juo ne siaip sau. Planuoju praleisti su juo visa gyvenima. Todel manau tikrai butu grazu is jo puses, kad jisai man pasipirstu. Kaip pacios manote? Kokia patirtis?
Beje is anksto aciu uz nuomones
aj ziuriu, gal ne cia pataikiau forume, niu bet vis tiek pareikskit nuomone
Beje is anksto aciu uz nuomones
aj ziuriu, gal ne cia pataikiau forume, niu bet vis tiek pareikskit nuomone
kiekvienas vyras, ir kiekviena pora skirtinga
As irgi laukiu to ziedelio...
nesulaukiu