Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

Mes su MB labai greit pajutome, kad esame tie du, kuriems kartu yra labai gerai ir pajutome, kad zvelgiame i ateiti ta pacia linkme. Po 9 men draugystes turejau galimybe atsikraustyt pas ji, bet pasakiau, jog bendro gyvenimo ir buities nenoriu, kol neturesime konkreciu ivardintu planu blush2.gif Tai kita ryta jis man vos pramerkus akis ir pasipirso, sake, kad nori, jog pasilikciau kasdien su juo wub.gif dar po 9 men susituokeme ir dabar MB karts nuo karto vis pasako: "gaila, kad susituokeme, o tai galeciau vel ir vel tave vesti!" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2009 12 17, 01:34)
Mes su MB labai greit pajutome, kad esame tie du, kuriems kartu yra labai gerai ir pajutome, kad zvelgiame i ateiti ta pacia linkme. Po 9 men draugystes turejau galimybe atsikraustyt pas ji, bet pasakiau, jog bendro gyvenimo ir buities nenoriu, kol neturesime konkreciu ivardintu planu  blush2.gif Tai kita ryta jis man vos pramerkus akis ir pasipirso, sake, kad nori, jog pasilikciau kasdien su juo  wub.gif dar po 9 men susituokeme ir dabar MB karts nuo karto vis pasako: "gaila, kad susituokeme, o tai galeciau vel ir vel tave vesti!"  biggrin.gif

wub.gif kokie grazus zodziai, kokie nuostabus jausmai dziaugiuosi uz jus wub.gif wub.gif wub.gif
ziedelio laukiu per sias kaledas arba naujuosius ax.gif aisku, gal jo ir nebus... bet MB dabar jau daznokai matuojasi mano ziedus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2009 12 17, 11:10)
wub.gif kokie grazus zodziai, kokie nuostabus jausmai dziaugiuosi uz jus wub.gif  wub.gif  wub.gif
ziedelio laukiu per sias kaledas arba naujuosius ax.gif aisku, gal jo ir nebus... bet MB dabar jau daznokai matuojasi mano ziedus biggrin.gif

Dekui uz grazius zodzius 4u.gif 4u.gif Na o jums ir visoms laukiancioms ziedelio linkiu greitai jo sulaukti ir kad tai butu tas tikrasis ir vienintelis ziedelis! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 12 02, 17:21)
Esam kartu 5 metus ir 7 mėnesius  4u.gif  Jokių sužadėtuvių dar nebuvo, bet jei ir būtų, niekas dar nesikeis kokių pora metų tai tikrai  4u.gif

Pas mus situacija panasi... Esam kartu 4m su virsum... bet artimiausiuose mano planuose vestuviu nera... smile.gif
Atsakyti
sveikos!
maniskis pasipirso per 4 metu draugystes metines smile.gif pradraugavom dar metus. ir pamastem 5 metai labai grazus laikas kazka daryti (skirtis arba tuoktis). nusprendem tuoktis smile.gif labai norim jau seimos, vaikuciu... tai sia vasara bandysim ta svente ir atsokti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2009 12 17, 02:34)
Mes su MB labai greit pajutome, kad esame tie du, kuriems kartu yra labai gerai ir pajutome, kad zvelgiame i ateiti ta pacia linkme

musu situacija labai panasi, tik pasipirso jis man dar anksciau nei po 9 men ax.gif biggrin.gif vasara planuojame tuoktis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 28 gruodžio 2009 - 12:35
sveikos, nusprendziau ir as pasisakyti:) susizadejome po metu draugystes, vestuves bus dar po metu, bet is tikruju galvoju, kad galima iki suzadetuviu tu metu ir nelaukti smile.gif juk zmogu is tikro pazistame jau per koki pusmeti, o nesamoningas apsisprendimas, ar tai musu zmogus, jauciame nuo pirmuju menesiu.. bent mano patirtis tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnuole @ 2009 12 28, 16:14)
sveikos, nusprendziau ir as pasisakyti:) susizadejome po metu draugystes, vestuves bus dar po metu, bet is tikruju galvoju, kad galima iki suzadetuviu tu metu ir nelaukti smile.gif juk zmogu is tikro pazistame jau per koki pusmeti, o nesamoningas apsisprendimas, ar tai musu zmogus, jauciame nuo pirmuju menesiu.. bent mano patirtis tokia smile.gif

Visiskai pritariu 4u.gif
Mes susizadejom po 7 metu draugystes, bet vien todel, kad draugauti pradejom dar paauglystej smile.gif Pirsdamasis man jis pasake, kad apsisprendes buvo jau nuo pirmuju dienu, ta pati galiu pasakyti ir as ax.gif
Taigi suzadetuviu zieda panesiojau beveik metus, ir sia vasara ji pakeite vestuvinis smile.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif man pasipirso sia vasara po 3metu draugystes, kai kartu jau gyvenome metus laiko smile.gif manau nera jokio skirtumo, anksciau ar veliau ivyksta tos suzadetuves, svarbiausia grazus jausmai ax.gif thumbup.gif
bet oi kaip geeera buti suzadetine thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mes draugaujam jau 3 metukus ir 7 mėn. beveik ax.gif bet niekaip nesulaukiu pasipiršimo ... wub.gif doh.gif bet galvoju, gal kada susišvies maniškiui ir vistik sulauksiu to žieduko wub.gif ax.gif manau, kad tam ateina laikas, ir nėra jokių nustaytų ribų, ar laiko, kada, po kiek laiko ir pan.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomejja @ 2008 11 16, 23:04)
Esu 21, jam 25. Jisai tokiu isitikinimu, kad suzadetuves tik tada kai jau realiai planuojamos vestuves. Draugaujame beveik du metai, gyvename kartu beveik metus, planuojame vestuves tada kai baigsiu mokslus. Tai bus uz pusantru metu. Nezinau ar visoms tai svarbu, bet as visai noreciau, kad jis man jau dabar pasipirstu. Tai butu taip grazu! O be to tai suteiktu siokias tokias garantijas... Na bent jau zinociau, kad as jam tokia svarbi ir kad jis apie mane galvoja kaip apie busima zmona. Supraskit, gyvenu su juo ne siaip sau. Planuoju praleisti su juo visa gyvenima. Todel manau tikrai butu grazu is jo puses, kad jisai man pasipirstu. Kaip pacios manote? Kokia patirtis? 4u.gif

Beje is anksto aciu uz nuomones rolleyes.gif

aj ziuriu, gal ne cia pataikiau forume, niu bet vis tiek pareikskit nuomone ax.gif

kiekvienas vyras, ir kiekviena pora skirtinga unsure.gif mes pradraugavom daugiau nei 3 metus kai man pasipirso, beje pati zyziau kol jis prisiruose, na gal dar ir del to kad pas mus bendri pinigai, kurie laikomi pas mane, niekur atskirai nebunam ir nevaziuojam... tai kazkaip jis ir neturejo kaip normaliai pasipirst rolleyes.gif na bet tai neesme... mes ir pritariam tam kad susizadet reiktu jau pries realiai planuojamaas vestuves, taciau mums gavosi taip kad planavom, taciau teko apsigalvot, nes ant visko pinigu nesurenkam ax.gif bet cia visur irgi neesme... svarbiausia zinoti kad tave myli ir tave ruosiasi vesti... suzadetuves nelabai ka ir keicia blush2.gif na bet cia tik mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi laukiu to ziedelio... ax.gif nesulaukiu doh.gif
Atsakyti