po 2,5 metų piršlybos, o po 3 metų nuo draugystės pradžios įvyko vestuvės

QUOTE(Dinastija @ 2010 02 22, 21:54)
Mes kartu truputi virš metų. Kai pagalvoji, tai mažai dar, bet jau norėtųsi to žieduko 

Mano tokia pati situacija

QUOTE(starsterne @ 2010 02 24, 06:54)
nu bet pagalvociau, kad jei jau per astuonis metus nepasipirso, tai nelaukciau toliau:) nu as tikrai nenoreciau kurt seimos (vaiku ir t.t.) nesantuokoje 

Tai mes nesantuokoje seimos kartu ir nekuriam

QUOTE(aggree @ 2010 02 24, 08:30)
bet juk sutikimas dar nereiskia, kad vestuves butina kelti iskart. galima pagyvent kaip suzadetiniams metus ir net daugiau.
Tai ir taip vestuviu dar metus ar du tikrai nebus, o buti suzadetiniais 5 metus irgi nei sis, nei tas.
o manau jei nesutiktum tiesiog izeistum SB arba kam draugauti toliau jei nematai su juo ateities?
As tai i sita reikala ziuriu taip - jeigu su tuo zmogum nematai ateities, tai devynis metus ir nedraugautum.

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 02 24, 15:24)
Mano tokia pati situacija
Tikrai žinau, kad sutikčiau - būčiau sutikus jeigu būtų pasipiršęs ir po pusės metų 

na laukiam, laukiam

nu kaip ten bebutu, as laukiu ziedelio, tik nesu tuo tikra ar nuo to zmogaus noreciau gaut

Na, as manau, kad labai grazu buti susizadejus. Mastau taip pat, kaip ir temos autore. Tada jauti, kad tam zmogui kuris yra salia esi brangi ir pan. bet manau jo spausti tikrai nereikia, nes juk yra zmoniu, kurie mano, jog to nereikia. Tarkim jo siela nelabai linkusi i romantika ir jis negali suvogti, jog merginai suzadetuves labai svarbus ir mielas dalykas
O as pati susizadejusi buvau gal tik menesis iki vestuviu
ir tai ne del mano vyro sielos linkusios i romantika, o tik is baimes mane prarasti
nes kaip tik planavau vaziuoti atostogauti
dabar kaip paglvoju, kavaliukas jis

QUOTE(sauleskaitra @ 2010 03 01, 00:28)
Na, as manau, kad labai grazu buti susizadejus. Mastau taip pat, kaip ir temos autore. Tada jauti, kad tam zmogui kuris yra salia esi brangi ir pan. bet manau jo spausti tikrai nereikia, nes juk yra zmoniu, kurie mano, jog to nereikia. Tarkim jo siela nelabai linkusi i romantika ir jis negali suvogti, jog merginai suzadetuves labai svarbus ir mielas dalykas
O as pati susizadejusi buvau gal tik menesis iki vestuviu
ir tai ne del mano vyro sielos linkusios i romantika, o tik is baimes mane prarasti
nes kaip tik planavau vaziuoti atostogauti
dabar kaip paglvoju, kavaliukas jis 

gal ir kvailiukas, bet parode kaip tu jam reikalinga

QUOTE(Sorceress @ 2010 02 23, 03:29)
Baikit juokus, pirma gerai pažinkit vienas kitą, o susižadėt visada spėsit, juk nėr kur skubėt 
O patys mes susižadėjom per devintąsias draugystės metines.

O patys mes susižadėjom per devintąsias draugystės metines.
Labai teisinga nuomonė, nėra kur skubėti. Sužadėtuvės ar vestuvės vistiek nieko nepakeistų, nebent pavardę

Draugaujam 3,5 metų, bet dar nenoriu nei susižadėti, juo labiau tekėti

Mes gyvenam 6,5metai,ir MB nesipirso man, tiesiog kartu nusprendem kad laikas tuoktis,ir tai siais metais ivyks
,nes jam nesuprantamas dalykas pirsimasis,kaip viena mergina pasake,kai kurie vyrai tiesiog yra neromantiski.

aš žiedelį gavau po nepilnai dviejų metų, bet jeigu būtų pasipiršęs, kad ir po pusės metų draugystės- būčiau sutikusi, nes labai greitai pajaučiau, kad tai mano žmogus
Vestuvės manau įvyks per artimiausius metus

Vestuvės manau įvyks per artimiausius metus

Nors esame mažai laiko kartu, bet nuojauta kužda, kad artimiausiu laiku gausiu žiedelį.