Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

po 2,5 metų piršlybos, o po 3 metų nuo draugystės pradžios įvyko vestuvės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinastija @ 2010 02 22, 21:54)
Mes kartu truputi virš metų. Kai pagalvoji, tai mažai dar, bet jau norėtųsi to žieduko unsure.gif

Mano tokia pati situacija mirksiukas.gif Tikrai žinau, kad sutikčiau - būčiau sutikus jeigu būtų pasipiršęs ir po pusės metų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 24, 06:54)
nu bet pagalvociau, kad jei jau per astuonis metus nepasipirso, tai nelaukciau toliau:) nu as tikrai nenoreciau kurt seimos (vaiku ir t.t.) nesantuokoje mirksiukas.gif

Tai mes nesantuokoje seimos kartu ir nekuriam tongue.gif O tie devyni metai tai dar nieko nereiskia, mes pradejom draugaut visai vaikai budami, man buvo 18, jam 16, taigi tikrai nebuvo jokio reikalo niekur skubet, reikejo mokslus pirma baigt, o ne vestuvines suknias pirkt. As asmeniskai, tai nesuprantu poru, kurios susituokia po pusantru metu draugystes, bet cia turbut kiekvienam savo.
QUOTE(aggree @ 2010 02 24, 08:30)
bet juk sutikimas dar nereiskia, kad vestuves butina kelti iskart. galima pagyvent kaip suzadetiniams metus ir net daugiau.

Tai ir taip vestuviu dar metus ar du tikrai nebus, o buti suzadetiniais 5 metus irgi nei sis, nei tas.
o manau jei nesutiktum tiesiog izeistum SB arba kam draugauti toliau jei nematai su juo ateities?

As tai i sita reikala ziuriu taip - jeigu su tuo zmogum nematai ateities, tai devynis metus ir nedraugautum. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 02 24, 15:24)
Mano tokia pati situacija  mirksiukas.gif Tikrai žinau, kad sutikčiau - būčiau sutikus jeigu būtų pasipiršęs ir po pusės metų  wub.gif

na laukiam, laukiam smile.gif as prie jusu prisidedu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
nu kaip ten bebutu, as laukiu ziedelio, tik nesu tuo tikra ar nuo to zmogaus noreciau gaut biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, as manau, kad labai grazu buti susizadejus. Mastau taip pat, kaip ir temos autore. Tada jauti, kad tam zmogui kuris yra salia esi brangi ir pan. bet manau jo spausti tikrai nereikia, nes juk yra zmoniu, kurie mano, jog to nereikia. Tarkim jo siela nelabai linkusi i romantika ir jis negali suvogti, jog merginai suzadetuves labai svarbus ir mielas dalykas smile.gif O as pati susizadejusi buvau gal tik menesis iki vestuviu smile.gif ir tai ne del mano vyro sielos linkusios i romantika, o tik is baimes mane prarasti biggrin.gif nes kaip tik planavau vaziuoti atostogauti lotuliukas.gif doh.gif dabar kaip paglvoju, kavaliukas jis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 03 01, 00:28)
Na, as manau, kad labai grazu buti susizadejus. Mastau taip pat, kaip ir temos autore. Tada jauti, kad tam zmogui kuris yra salia esi brangi ir pan. bet manau jo spausti tikrai nereikia, nes juk yra zmoniu, kurie mano, jog to nereikia. Tarkim jo siela nelabai linkusi i romantika ir jis negali suvogti, jog merginai suzadetuves labai svarbus ir mielas dalykas  smile.gif O as pati susizadejusi buvau gal tik menesis iki vestuviu  smile.gif ir tai ne del mano vyro sielos linkusios i romantika, o tik is baimes mane prarasti  biggrin.gif  nes kaip tik planavau vaziuoti atostogauti  lotuliukas.gif  doh.gif  dabar kaip paglvoju, kavaliukas jis  doh.gif

gal ir kvailiukas, bet parode kaip tu jam reikalinga smile.gif, labai garziaia pasielge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 23, 03:29)
Baikit juokus, pirma gerai pažinkit vienas kitą, o susižadėt visada spėsit, juk nėr kur skubėt smile.gif

O patys mes susižadėjom per devintąsias draugystės metines.

Labai teisinga nuomonė, nėra kur skubėti. Sužadėtuvės ar vestuvės vistiek nieko nepakeistų, nebent pavardę biggrin.gif
Draugaujam 3,5 metų, bet dar nenoriu nei susižadėti, juo labiau tekėti doh.gif
Atsakyti
Mes gyvenam 6,5metai,ir MB nesipirso man, tiesiog kartu nusprendem kad laikas tuoktis,ir tai siais metais ivyks ax.gif ,nes jam nesuprantamas dalykas pirsimasis,kaip viena mergina pasake,kai kurie vyrai tiesiog yra neromantiski. biggrin.gif
Atsakyti
aš žiedelį gavau po nepilnai dviejų metų, bet jeigu būtų pasipiršęs, kad ir po pusės metų draugystės- būčiau sutikusi, nes labai greitai pajaučiau, kad tai mano žmogus ax.gif
Vestuvės manau įvyks per artimiausius metus wub.gif
Atsakyti
Nors esame mažai laiko kartu, bet nuojauta kužda, kad artimiausiu laiku gausiu žiedelį. wub.gif
Atsakyti
Man pasipirso po 1 m. 8 men. draugystes, taciau jau kuri laika gyvenome kartu smile.gif nujauciau, kad taip atsitiks, bet dar nesitikejau, nes MB sakydavo, kad nei suzadetuviu, nei vestuviu nereikia schmoll.gif taciau visgi pakeite nuomone, todel jau ir vestuves planuojam siais metais wub.gif smile.gif
Atsakyti