Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

Mes drauge trečius metus, tačiau kol kas maniškis dar nesiprašė mano rankos... (O aš vis dažniau pasvajoju, į sukneles pažiopsau, netgi vaikus paplanuoju lotuliukas.gif ) Tiesa, dabar yra didelis noras iš abiejų pusės, tačiau situacija ne ta - neturim bendros gyvenamos vietos. verysad.gif O aš esu kategoriškai prieš gyvenimą pas jo ar savo tėvus. Tai taip ir vakarais pasvajojam, kaip laimėsim milijoną savo namelio statybai. blush2.gif doh.gif Netgi pradedam svarstyti apie išvykimą pagyventi į užsienį vardan buvimo drauge.

Taigi apie sužieduotuves svajoju, o tuo pačiu suprantu, kad žiedelis tai dar nieko nereiškia. Reikia bent minimalaus pagrindo po kojomis, kad norai virstų realybe. Kol kas svarbiausia, kad mes žvelgiame ta pačia kryptimi. Ir kol taip bus, jausiuosi saugi, nors ir nebūdama -iene. wub.gif
Atsakyti
Mes susizadejom po 7menesiu, ir dar po 1,5menesio susituokem. Po savaites bus jau 6metai, kai mes kartu wub.gif
Atsakyti
Mes susizadejom po 4 menesiu ir dar po 2 menesiu susituokem smile.gif
Atsakyti
mes kartu jau virš 5 metų. Gyvenam sumetę skudurus jau apie 2 metus, bet žiedelio dar nė kvapo..(o jau taip norėėėtusi) ax.gif smile.gif
Atsakyti
Susižadėjom po pusantrų metų draugystės, susituokėm po pusmečio.
Atsakyti
Mes susižadėjom po trijų metų draugystės.
Atsakyti
Mes susizadejome po 11 menesiu draugystes, vestuves po 7 menesiu bus wub.gif
Atsakyti
pastebejau daugiausia suzadetuviu ivyksta per ~metus.. wub.gif mes jau netoli 2metai, bet nesimato tokio dalyko po kolkas tikrai smile.gif dazniausiai taip ir buna, draugauji su vaikinu kokius 3-7metus ir nieko-nepasipersa, issiskiri, atsiranda kitas zmogus, na o tada nepraeina metai ir ziurek- jau pirslybos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Maniškis man pasipiršo, kai praėjo 5 metai nuo draugystės pradžios, apsigyvenome kartu po piršlybų praėjus 3 mėn, o vestuvių dieną draugavome 6 metus ir 3 mėn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 09, 10:45)
pastebejau daugiausia suzadetuviu ivyksta per ~metus.. wub.gif  mes jau netoli 2metai, bet nesimato tokio dalyko po kolkas tikrai smile.gif dazniausiai taip ir buna, draugauji su vaikinu kokius 3-7metus ir nieko-nepasipersa, issiskiri, atsiranda kitas zmogus, na o tada nepraeina metai ir ziurek- jau pirslybos smile.gif 4u.gif

Kažkodėl atrodo, kad esat nusivylus.
Sulauksit smile.gif
Atsakyti
Man pasipiršo per 2 metų draugystės sukaktį, vestuvės už 4 mėn biggrin.gif
Atsakyti
(ne)eiline nea smile.gif aisku noreciau, kad pasipirstu, bet.... smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti