Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

Ziedeli gavau po 5,5 metu (is ju metus gyvenam kartu) 4u.gif apie vestuves galvojam po truputi, bet dar tikrai ne sia vasara, gal rudeni,geriausiu atveju, arba tada jau kita vasara, ebt as greiciau noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
as suzadetine patapau likus lygiai menesiukui iki 3 metu sukakties blush2.gif
vestuves ruosiam siam rudeniui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 03 19, 00:30)
as suzadetine patapau likus lygiai menesiukui iki 3 metu sukakties  blush2.gif
vestuves ruosiam siam rudeniui  blush2.gif

As irgi labai noreciau si rudeni, bet nezinia ar gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 03 19, 07:31)
As irgi labai noreciau si rudeni, bet nezinia ar gausis 4u.gif

telieka pradet planuot ir gausis 4u.gif
mums cia ir netiketai taip isejot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 03 20, 03:41)
telieka pradet planuot ir gausis  4u.gif
mums cia ir netiketai taip isejot  blush2.gif

Na gal ir taip 4u.gif telieka dar ir pinigelio sutaupyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 03 20, 21:09)
Na gal ir taip 4u.gif telieka dar ir pinigelio sutaupyt g.gif

ju niekad nebus tiek kie, nosiri 4u.gif
kiek matau jus jau daugiau nei 5 metai kartu....
mes ir dar neturim visos sumos, bet tikimes per vasara susitaupyt blush2.gif ir aisku jei MB tiek tenoretu, to argumento, kaip ir daugeliui merginu nutinka, kad pinigu trukumas ir vestuviu nebus... taip ir butu... ax.gif cia kaip ir anksciau maniau, taip ir dabar tebemanau, kad ne piniguose visa esme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 03 22, 14:09)
ju niekad nebus tiek kie, nosiri  4u.gif
kiek matau jus jau daugiau nei 5 metai kartu....
mes ir dar neturim visos sumos, bet tikimes per vasara susitaupyt  blush2.gif ir aisku jei MB tiek tenoretu, to argumento, kaip ir daugeliui merginu nutinka, kad pinigu trukumas ir vestuviu nebus... taip ir butu...  ax.gif cia kaip ir anksciau maniau, taip ir dabar tebemanau, kad ne piniguose visa esme  unsure.gif

Na taip, sutinku,kad pinigu niekada nebus tiek, kiek norisi doh.gif na,po truputi kalbam lyg ir apie rugseji, vasara sueis jau 6 metai kaip kartu,gyvenam kartu,tai manau nera ko laukti kaip ir, nes tarkim as esu isitikinus,kad su siuo zmogum nori buti visa gyvenima,jis irgi. Bet pas ji,kaip ir pas daugeli vyru,kazkokia vesuviu baime,nelabai jis skuba.Gal del to,kad mokslu dar as nebaigus,bet man tai cia menka dingstis,gyvent tai galim kartu,tai kuo mokslai trugdys susituokus?juolab,kad jau paskutinis kursas bus.Na pasipirso jau,bet apie vestuves kalbam atsargiai, kol kas jis sutinka susituokti rudeni (rugsejo pradzioj),bet konkreciai dar nieko neplanuojam,neieskom,tai gali ir rast priezasti,del kurios reiktu dar palaukt g.gif na, bet nuosirdziai tikiuosi,kad viskas bus gerai ir nepersigalvos manasis drinks_cheers.gif beje vestuviu dideliu nebus,vakariene su artimiausiais zmonemis (broliai,seses) ir tiek, na dar atskiras vakarelis su draugais,bet cia jau kokioj sodyboj, neoficialioj aplinkoj paselsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 03 22, 13:24)
Na taip, sutinku,kad pinigu niekada nebus tiek, kiek norisi doh.gif na,po truputi kalbam lyg ir apie rugseji, vasara sueis jau 6 metai kaip kartu,gyvenam kartu,tai manau nera ko laukti kaip ir, nes tarkim as esu isitikinus,kad su siuo zmogum nori buti visa gyvenima,jis irgi. Bet pas ji,kaip ir pas daugeli vyru,kazkokia vesuviu baime,nelabai jis skuba.Gal del to,kad mokslu dar as nebaigus,bet man tai cia menka dingstis,gyvent tai galim kartu,tai kuo mokslai trugdys susituokus?juolab,kad jau paskutinis kursas bus.Na pasipirso jau,bet apie vestuves kalbam atsargiai, kol kas jis sutinka susituokti rudeni (rugsejo pradzioj),bet konkreciai dar nieko neplanuojam,neieskom,tai gali ir rast priezasti,del kurios reiktu dar palaukt g.gif na, bet nuosirdziai tikiuosi,kad viskas bus gerai ir nepersigalvos manasis drinks_cheers.gif beje vestuviu dideliu nebus,vakariene su artimiausiais zmonemis (broliai,seses) ir tiek, na dar atskiras vakarelis su draugais,bet cia jau kokioj sodyboj, neoficialioj aplinkoj paselsim mirksiukas.gif

tai jei po truputi kalbat, tu po truputi pradek ziurinetis bigsmile.gif ateik i vestuviu planavima, as ir tuose 2010 dalyvauju blush2.gif po to bus maziau streso ruosiantis bigsmile.gif yra ten busimu nuotaku, kurios ir studijuoja ir diplominius raso, mokslai tikrai ne kliutis, kai nori eina viska suderint 4u.gif mano pernai kursioke irgi, kartu ir diplominiams ruoses ir vestuvems 4u.gif
o pas MB, kas man labai keista, nera jokios baimes blink.gif as cia dar jo buvau klausus, kad gal cia dar skubam ar pan... tai jis pasake - nu kur jau skubam?? kad atseit jau pats laikas blush2.gif likau maloniai nustebus, o ir toks jausmas, kad as cia tu vestuviu labiau bijau nei jis... doh.gif blush2.gif
vestuviu vizijos manau dar keisis ir pas jus ax.gif mes ir galvojom is pradziu tik kuo maziau zmoniu, kad patys artimesni, gavos taip kad zmoniu bus apie 60 laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 03 22, 17:14)
tai jei po truputi kalbat, tu po truputi pradek ziurinetis  bigsmile.gif ateik i vestuviu planavima, as ir tuose 2010 dalyvauju  blush2.gif po to bus maziau streso ruosiantis  bigsmile.gif yra ten busimu nuotaku, kurios ir studijuoja ir diplominius raso, mokslai tikrai ne kliutis, kai nori eina viska suderint  4u.gif mano pernai kursioke irgi, kartu ir diplominiams ruoses ir vestuvems  4u.gif
o pas MB, kas man labai keista, nera jokios baimes  blink.gif as cia dar jo buvau klausus, kad gal cia dar skubam ar pan... tai jis pasake - nu kur jau skubam?? kad atseit jau pats laikas  blush2.gif likau maloniai nustebus, o ir toks jausmas, kad as cia tu vestuviu labiau bijau nei jis...  doh.gif  blush2.gif
vestuviu vizijos manau dar keisis ir pas jus  ax.gif mes ir galvojom is pradziu tik kuo maziau zmoniu, kad patys artimesni, gavos taip kad zmoniu bus apie 60 laugh.gif

Na matyt tau pasiseke su vyru, nes tokiu,kurie nebijo,kazkaip nelabai daug teliko biggrin.gif o del darbu,tai as nebijau,kad nespesiu, jei tuoksimes rugseji,tai per vasara viska suorganizuosim, o tada jau i mokslus ir diplomini kibsiu (nes dabar 3 kurse) mirksiukas.gif na reiks ateit ten pas jus nuotakeles,po truputi zvalgausi, pradedu rikstis info, nuo ziedu pradejau,tai jau kruva fotkiu turiu su patinkanciais blush2.gif
Atsakyti
1,5 metukai kartu... Kantriai lauksiu žiedelio wub.gif
Atsakyti
mano nuomone, kad kai susižadėja, bet dar kokius 5 metus nesituokia kažkaip nekaip atrodo... vat kai susižada ir jau planuoja per max. 2 metus susituokti tada thumbup.gif , o jei nėra pinigų ar pan, tai kam žadėtis? aišku visai kitas atvejis,kai atsiranda kokių nors lb rimtų trikdžių. čia aišku tik mano nuomonė, kas kaip moka, tas taip šoka;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 23 kovo 2010 - 09:38
Aš manau, kad draugystės trukmei iki sužadėtuvių/vestuvių didelė reikšmę turi amžius... juk kai pradedi draugauti septyniolikos, tai gali ir laukti vos ne 10 metų, bet jei susipažįsti kokių 25ių, tai ir keli mėnesiai gali skambėti normaliai... juk tai yra jau protingi suaugę žmonės, kurie jei puikiai kartu jaučiasi pusmetį, tai sugebės įdėti pastangų į santykius ir susikurti laimingą gyvenimą smile.gif
Atsakyti