Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

QUOTE(cindy @ 2008 12 13, 15:09)
Turi but ataskaita apie uzsakytas prekes, geriau paieskok wink.gif Is Hoberos tik visai neseniai pradejo saskaitas siust, anksciau nededavo ir nieko baisaus nebudavo wink.gif Susitikrint imanoma tikrai smile.gif

radau blush2.gif
nors siandien i pasta permete dar.
Susitikrinti tai tikrai galima, bet man ten neaiškumų buvo tai todėl norėjau. Eisiu parašyti dar vieną laiškelį, nes iš 6 juodu marmuru idėtas vienas plastmasinis, visiškai juodas, tie nors su atspalviu doh.gif nu bet ka jau del to vieno rasysiu, gal tiek to doh.gif
Atsakyti
Šiandien sužinojau kad pas mus Alytuje uždaro Silver City. Vieną tik ir teturėjom akmenukų parduotuvę, kad ir brangi bet kartais gerai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasalt @ 2008 12 14, 20:03)
Šiandien sužinojau kad pas mus Alytuje uždaro Silver City. Vieną tik ir teturėjom akmenukų parduotuvę, kad ir brangi bet kartais gerai.  verysad.gif

Kaip tai uždaro??? blink.gif blink.gif blink.gif
turiu aš vieno dėdės tel. nr. jis parsiveža iš kažkur, matyt pribres reikalas jam prisiskambinti, jei ka rasiu neblogo Alytiskem pranesiu ax.gif
Atsakyti
labutis,
gavau uzsakyma is www.lelija.lt.. tai esu labai nusivylus.. ir ne tik as.. ir kaimyne, kuriai irgi pries kelias dienas atsiunte .. akmenukai realybej visai kitokie, nei foto..
uzsisakiau turkio http://www.lelija.lt...products_id=242 tai gavau visiskai vienspalvius sviesiai zydrus.. tiek kainuoja, o visiskas sh.. is hoberos kai uzsisakiau turki, tai ir atsiunte normalu..
ir dar..atsiunte ne viska, ka uzsisakiau.. vietoj 40 apsaugu auskarams atsiunte tik 20.. tai pat radau ir tai, ko neuzsakinejau.. smile.gif

zodziu, daugiau is ten nebepirksiu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 12 14, 21:13)
Kaip tai uždaro???  blink.gif  blink.gif  blink.gif
turiu aš vieno dėdės tel. nr. jis parsiveža iš kažkur, matyt pribres reikalas jam prisiskambinti, jei ka rasiu neblogo Alytiskem pranesiu  ax.gif

Jei matei tai ten jau susimažinę, karoliukai kabo ant vienos tik sienos, sakau kame čia reikalas kad tai susimažinot, o pardavėja sako viskas, po naujų kokią savaitėlę gal ir dirbsim, nes niekas neperka. Tai va. verysad.gif Ir parduotuvukės nėr...
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2008 12 15, 14:55)
labutis,
gavau uzsakyma is www.lelija.lt.. tai esu labai  nusivylus.. ir ne tik as.. ir kaimyne, kuriai irgi pries kelias dienas atsiunte .. akmenukai realybej visai kitokie, nei foto..
uzsisakiau turkio http://www.lelija.lt...products_id=242 tai gavau visiskai vienspalvius sviesiai zydrus.. tiek kainuoja, o visiskas sh.. is hoberos kai uzsisakiau turki, tai ir atsiunte normalu..
ir dar..atsiunte ne viska, ka uzsisakiau..  vietoj 40 apsaugu auskarams atsiunte tik 20.. tai pat radau ir tai, ko neuzsakinejau.. smile.gif

zodziu, daugiau is ten nebepirksiu..  schmoll.gif

ir as ne viska gavau verysad.gif ir tiek laukt dar reikejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lesia @ 2008 12 16, 12:42)
ir as ne viska gavau  verysad.gif ir tiek laukt dar reikejo unsure.gif

Kaip gerai, kad perskaiciau, g.gif jau norejau is tenai akmenuku uzsakyti, turkio zydrumo. Nebeuzsakynesiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

as tai galiu parekomenduoti Jums vilnietems viena karoliuku parduotuvyte. Ji randasi Pylimo gatveje einant link stoties, nepriejus zydu sinagogos, bet kotoje gatves puseje, nei sinagoga. Nera jokios iskabos, tik man rodos, kad dabar kazka ant langu uzsiklijavo (dovaneles ar kazkaip). Dabar ten kaledinis ispardavimas, taip kad viskas uz puse kainos.

Skubekit
Papildyta:
http://public.fotki....ute/papuosalai/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle.s @ 2008 12 19, 12:26)
Sveikos,

as tai galiu parekomenduoti Jums vilnietems viena karoliuku parduotuvyte. Ji randasi Pylimo gatveje einant link stoties, nepriejus zydu sinagogos, bet kotoje  gatves puseje, nei sinagoga. Nera jokios iskabos, tik man rodos, kad dabar kazka ant langu uzsiklijavo (dovaneles ar kazkaip). Dabar ten kaledinis ispardavimas, taip kad viskas uz puse kainos.

Skubekit

pora psl atgal parasyta apie sia parduotuve ir nuolaidas smile.gif smile.gif o ant lango parasyta malonios smulkmenos smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinote kur Kaune butu galima nusipirkt plonos vielutes, kuri nesilankstytu? net nezinau kaip jums paaiskinti, panasios gal vielutes buna apyrankems, reikia tokios, kad ja sulenkus iseitu apvalus ratukas ir nesusilankstytu ax.gif gal kas supranta mane? ax.gif
Atsakyti
Tu apie viela su atmintimi? Bazeje yra, nors siaip internete ji pigesne
Atsakyti
Ciklantoj dar vis 10 proc nuolaidos!
Atsakyti