Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 12 12, 09:48)
uzsiprase viena kliente tokiu auskaru su sw:
gal zinot ar kaune arba internete buna pirkti sw tokio dydzio?

Ar Ciklantoj, ar toj Kristel Sw perlus parduoda tik maišeliais rolleyes.gif Ten kažkur po 50-100 vnt. Šiaip tai pas mane dar yra likę po trečdalį maišelio 4, 6 ir 9 mm baltų sw perlų. Pirkau Ciklantoj, kai dariau vestuvinį vėrinuką.

QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 12 12, 10:07)
dekui  4u.gif
o gal zinai ar Ciklanta sestadieniais dirba?

Berods dirba. Jei ką, dar Buities pastate (įėjimas kur į Maximą) yra dar viena Ciklanta, ten nors prekių daugiau likę, bo Mickevičiaus apytuštės jau lentynos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 12 gruodžio 2008 - 11:05
QUOTE(R.A. @ 2008 12 12, 13:05)
Ar Ciklantoj, ar toj Kristel Sw perlus parduoda tik maišeliais rolleyes.gif Ten kažkur po 50-100 vnt. Šiaip tai pas mane dar yra likę po trečdalį maišelio 4, 6 ir 9 mm baltų sw perlų. Pirkau Ciklantoj, kai dariau vestuvinį vėrinuką.
Berods dirba. Jei ką, dar Buities pastate (įėjimas kur į Maximą) yra dar viena Ciklanta, ten nors prekių daugiau likę, bo Mickevičiaus  apytuštės jau lentynos biggrin.gif

kristel parduotuvej parduoda netik maiseliais...galima ir vienetais, pati pirkau 4u.gif
Atsakyti
O sakykit tie svarovskio perlai nenusitrina? ( gal tai kvailas klausimas, bet nedirbu su jais).
Hoberoj buvau pirkusi stikliniu perlu Gutermano tai kokybe tragiska.. toks jausmas kad stiklas nagu laku uzlakuotas.. prisilieti ir nusilupa.. doh.gif tai vat bandau surasti kazka taisyklingos formos ir kokybiska..
Atsakyti
jei tai istikro sw perlas, tada nenusitrina... 4u.gif
Atsakyti
O manot su laiku Sw perlai nenusitrins? g.gif Įdomu būtų pabandyt patrint kuo nors, kaip ilgai atlaikys tas viršus biggrin.gif
Atsakyti
na nzn, kiek laiko jau nenusitryne...o siaip dauzant , metant ir kitaip netinkamai elgiantis, manau pasizeistu bet koks pavirsius...o cia kaip ir kalba apie normalu nesiojima. 4u.gif
Atsakyti
O kur Kaune yra Kristel parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2008 12 12, 11:05)

bet kad man reikia sw kristalu, o ne perlu.
kazin butu mazdaug tokio dydzio? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CHOCOLADE*: 12 gruodžio 2008 - 16:25
QUOTE(Bananamio @ 2008 12 12, 15:56)
O kur Kaune yra Kristel parduotuve?

Savanoriuose, priešais Hyper Maxima parduotuvę, kitoj pusėj g. Tam pačiam pastate yra IKI, 2 a Vaikų pasaulis. O Kristel yra įėjus pro centrinį įėjimą iškart po dešine pusę su užrašu Mobilūs telefonai ir jų priedai wink.gif Stiklinės durys, iškart matosi sw blizgėjimas cool.gif
Atsakyti
Ką manot apie http://karoliukai.xz.lt/ ? ir ten kaip reik prekes užsakyt?
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 12 12, 18:22)
bet kad man reikia sw kristalu, o ne perlu.
kazin butu mazdaug tokio dydzio?  unsure.gif

cia mes tik siaip nukrypom su perlais...yra yra dydziu...bet vaziuociau rinktis tada ne i savanoriu kristel, o i dauksos... 4u.gif
Atsakyti
Sakot, kad dauksoj didesnis pasirinkimas? O man vat savanoriai visai netoli namu g.gif . Nebent uzsisakyti internetu ir ateiti pasiimti. Tiesa, CHOCOLADE, as tai bent jau net nenutuokiu kokio ten dydzio tie karoliai fotkej, ismatavimus imesk, o maes tada jau skaysime, yra ar nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.o.v.e: 12 gruodžio 2008 - 23:15