Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

QUOTE(Frekė @ 2008 12 02, 17:57)
swarovskio reikia, ale kas nori tas supranta cia kodas toks buvo mirksiukas.gif

noras tai buvo padet, bet kadangi as naujoke tarp siu reikalu kodais nesuprantu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 02 gruodžio 2008 - 19:35
aisku ax.gif nesipykim ax.gif kazkaip rasydama tiesiog nepagalvojau kad bus sunku suprasti... paskui paskaiciau gi kazkaip tiksliai klaidingai idomiai parasyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2008 12 02, 13:52)
gal galit kuri kauniete nulekt iki ciklantos? man reikia 6106 didesnio 22 mm siam spalvos... uzsimust baigiu be ieskodama... niekur nera sad.gif liko vienintele ciklanta ale vaziuot is kitur del vieno to laso neapsimoka... jei kuri bus gal galit praciokint? ax.gif

Aš kaip tik šiandien eisiu ten, tai kaip atrodo to kodo sw? smile.gif Pažiūrėsiu. Siam spalvų keletą skirtingų pakabučių mačiau Savanoriuose, priešais Hyperį, tik nežinau, ar tau tiks toks pakabutis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 03 gruodžio 2008 - 12:47
kaip tik ir yra tas kodas : 6106 toks plokscias lasas

boze moj verysad.gif ... jo net swarovskis negamina..... tada pasiziurekit Ruby (501) spalva ax.gif
Atsakyti
papuosaliukai.lt paskelbė šventinę 10% nuolaidą visoms prekėms:)
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2008 12 02, 13:52)
gal galit kuri kauniete nulekt iki ciklantos? man reikia 6106 didesnio 22 mm siam spalvos...

Tokios formos kiek esu pirkusi yra tik Jet, Golden shadow, crystal, silver shadow ir black diamond. Raudonos ar jos atspalvių niekur dar nemačiau.
Kitą kartą įkelk ir paveikslėlį, bus aiškiau, apie kokį pakabuką kalbam wink.gif

user posted image

QUOTE(L.o.v.e @ 2008 12 02, 19:07)
Aciu labai R.A. O kokia nuolaida?

ok, tuoj pažiūrėsiu, tik daba namo grįžau tongue.gif

5 % sidabrui, auksui ir swarovskiams,
20 % bižuterijos furnitūrai, t.y. paprasto metalo visokiemskaroliukų vėrimo priedams smile.gif

QUOTE(Frekė @ 2008 12 03, 13:59)
boze moj verysad.gif ... jo net swarovskis negamina..... tada pasiziurekit Ruby (501) spalva ax.gif

Ciklantoj šiandien buvau tik vieną tokį sw mačiau, bet ne raudonos sp. Dar pabandyk nulėkt priešais Hyperį į mobilkių parduotuvėle, IKI pardės pastate, 1 a. Ten didesnis pasirinkimas spalvų ir pakabučių rūšių wink.gif

P.s. kiek pastebėjau, formą nurodo 4 skaičiai rolleyes.gif Kažkurio nedarašei ax.gif

Ceresne, čia negalima prekiaut schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 03 gruodžio 2008 - 18:00
Akmenėliuose yra tokių lašų berods Ruby g.gif
Atsakyti
buzuka, ten tik 22... isbedos teks pirkt ta, nes istikro tai reikia bent 28mm

R.A. soriux ax.gif kita kart pasitaisysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
panos lekit i silver city, vakar buvau, ten 70% nuolaida ivairioms detalems, uzsipirkau vakar. nezinau kiek laiko akcija tesis
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2008 12 04, 10:56)
panos lekit i silver city, vakar buvau, ten 70% nuolaida ivairioms detalems, uzsipirkau vakar. nezinau kiek laiko akcija tesis

Kokioms detalems? 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Akcija jau trečias mėnuo, bent jau pas mus. Metalinėms detalėms 70%, akmenukams 40%, o akcija neuždėta, kodėl nežinau, bet kai perki tai gauni.
Tik neduokit kas turit nuolaidos kortelės, nes permuša ir nuolaidos negauni. smile.gif
Atsakyti
pas mus tikrai ne trecias menuo, cia gal jau kita akcija, ir tik detalems, akmenims nebuvo, ir graziausiai nuolaidos uzdetos
Atsakyti