Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

Pagaliau vakar gavau 2 siuntinukus thumbup.gif paštininkė nerado namie, tai teko kulniuot iki pašto, bet vis jau greičiau, nei jos sulaukimo lotuliukas.gif

Tai va, esu patenkinta akmenukais iš karoliai.com (dauguma akmenų didelių jau nebeturėjo verysad.gif ), o iš rankdarbių.com užsisakiau priedus karolių vėrimams thumbup.gif
Tik vienas minusas....iš karoliai.com užsisakiau pakabukų laikiklius, rašo, kad sidabruoti, bet kai atsiuntė, tai tokie tamsūs, pilkos sp unsure.gif paskui tik perskaičiau inete, kad sendinto sidabro sp, bet atrodo kaip nikelio rolleyes.gif
Atsakyti
R.A. o tau sitie pakabikliai kuriuos rodei laikosi normaliai? Nes man kai kurie laikosi kai kurie ne..

O siaip vakar kroviausi i krepselius keliose parduotuvėse, bet užsakiau tik iš vienos nes vis kažkur nėra kažko ko reikia...
Atsakyti
Aš taip jų ir nepanaudojau, per tamsūs jie man doh.gif Iki šiol daudodavau sidabrinius, tai lb tvirtai laikydavo smile.gif Pvz, iš rankdarbiai.com užsisakiau paauksuotus pakabiklius, pan į tuos ale pasidabruotus. Man reikėjo pakabint va tokį sw:
http://www.postimage...e.php?v=PqgX1nr
kadangi skylutė eina įstrižai, tai pakabėjas tiesiog nelaikė, mat per minkštas metalas, nesusispaudžia. O per jėga nenorėjau, mat ir sw galiu taip pažeist unsure.gif Teko dėt tada žiedelį biggrin.gif
Atsakyti
R.A. tokiems tinka trikampiai pakabikliai
va cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokie ( ne iš šitos parduotuvės) nusitrynė man gulėdami maišelyje.. doh.gif dėl tvirtumo sutinku, bet kadangi jie tik sidabro spalvos... tai jos ir neliko..
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 12 09, 14:12)
Tokie ( ne iš šitos parduotuvės) nusitrynė man gulėdami  maišelyje..  doh.gif  dėl tvirtumo sutinku, bet kadangi jie tik sidabro spalvos... tai jos ir neliko..

Bent sitie kur rodziau yra metalo spalvos,tai ir spalva nesikeicia.Asmeniskai man patys geriausi yra VA SIE,tik aisku netinka jei pjuvis karoliuko kaip R.A. rodyto.Bet labai tvirtai laiko.Taip pat ir su kristalo akutemis kur yra ivairiu,bet cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip va tokie man labiausiai laiko.. bet as juos pakabukams naudoju dazniausiai.. bandziau vakar sumakliakoti tuos ale trikampius is 0,8 sidabruotos vielos, bet nieko doro nesigavo..
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2008 12 09, 13:50)
R.A. tokiems tinka trikampiai pakabikliai
va cia mirksiukas.gif

Šiuos naudoju sidabrinius, man jie pakankamai patvarūs, stiprūs.

QUOTE(jasia @ 2008 12 09, 14:19)
Bent sitie kur rodziau yra metalo spalvos,tai ir spalva nesikeicia.Asmeniskai man patys geriausi yra VA SIE,tik aisku netinka jei pjuvis karoliuko kaip R.A. rodyto.Bet labai tvirtai laiko.Taip pat ir su kristalo akutemis kur yra ivairiu,bet cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif

Šie labiau man patiko, mačiau tokių CIklantoj, apie 4 Lt kainavo smile.gif tik tos kojytės trumpokos, vis tiek netiktų tam mano sw doh.gif Na nieko tokio, sumąsčiau ir uždėjau žiedelį, dabar jie jau pas šeimininkę, nespėjau net nufotkint lotuliukas.gif

jasia tu auksas! Tikrai gražių pakabėjų radau šioje svetainėje thumbup.gif Ar esat pirkusi kuri iš čia? Kaip tie pakabėjai? Ar stiprūs? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 09 gruodžio 2008 - 18:11
QUOTE(R.A. @ 2008 12 09, 18:06)
Šiuos naudoju sidabrinius, man jie pakankamai patvarūs, stiprūs.
Šie labiau man patiko, mačiau tokių CIklantoj, apie 4 Lt kainavo  smile.gif tik tos kojytės trumpokos, vis tiek netiktų tam mano sw doh.gif Na nieko tokio, sumąsčiau ir uždėjau žiedelį, dabar jie jau pas šeimininkę, nespėjau net nufotkint  lotuliukas.gif

jasia tu auksas! Tikrai gražių pakabėjų radau šioje svetainėje  thumbup.gif  Ar esat pirkusi kuri iš čia? Kaip tie pakabėjai? Ar stiprūs? g.gif

Cia daug ko grazaus yra lotuliukas.gif As visa laika naudoju tik tokius,man labai geri thumbup.gif
Atsakyti
Kad jau daug jų naudoji, tai klausiu daba patarimo tongue.gif

Man krito akin šie:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ką manai? bigsmile.gif Jie lengvai atsilenkia? Ar paskui nesimato įspaudų ant metalo viršaus? Tvritas metalas?

Ačiū drinks_cheers.gif

P.s. o šie gal tvirtesni nei rankdarbiuose? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 09 gruodžio 2008 - 19:13
Papasakojau tau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal ir man papasokutum blush2.gif
Labai domina, kur kokie geresni ir ar tvirti. Tie tikrai labai standus atrodo ar tikrai lengvai atsilenkia. Labai busiu dekinga uz patarimus, nes internetu perkant juk nepalaikai rankoje 4u.gif
Ir gal esi pirkusi kristalų ir žinai ar jie geri. Ar tik ne kinietiški. Nes labai jau pigūs g.gif Kiniečiai labai juos padirbinėja. O auksarankės.info 4mm - tik 10 ct. tai turbūtir bus kinietiški g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 10 gruodžio 2008 - 17:25