Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

Čia gal kaip kur, bet kad jau spalį pirkau su nuolaida tai tikrai, nes kokia nauda čia man meluot. smile.gif
Va šiandien buvau nuėjus, paklausiau sako nuolaidos dar yra. O kodėl neuždeda tai čia pas pardavėjas reikia klaust.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimasalt: 04 gruodžio 2008 - 20:17
vakar buvau nulekus nuolaidos tai yra, bet kaina tu visu daikciuku tai ten kosmine doh.gif ... neapsimoka pirkt net ir su nuolaidom
Atsakyti
tai gal kainos be nuolaidu dar buvo surasytos, kai ar pirkau tai be ju buvo, nuolaida prie kasos musa. tai labai normalios tos kainos gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaNilline: 05 gruodžio 2008 - 10:54
Taip taip, kainos be nuolaidų surašytos, o padaro nuolaidą kai perki. smile.gif
Atsakyti
cia gal nelabai tinkama tema, bet ka galvojat jeigu sukurtume skelbimu lentoj temele, kur galetume pardavineti atlikusius karoliukus ir detales? butu puslapis biseriaujancioms. ka manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 12 05, 20:03)
cia gal nelabai tinkama tema, bet ka galvojat jeigu sukurtume skelbimu lentoj temele, kur galetume pardavineti atlikusius karoliukus ir detales? butu puslapis biseriaujancioms. ka manot?  4u.gif

Kiek žinau detalėmis draudžiama pas mus prekiaut Skelbimų lentoj Rankdarbiuose ax.gif
Atsakyti
Galima pabandyt skelbimų lentoje skyrely 'Kita' uždėt temykė ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kur Kaune galima būtų rasti pirkti kailiuko? Labai reikia, o niekur neužmatau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2008 12 07, 15:15)
Galima pabandyt skelbimų lentoje skyrely 'Kita' uždėt temykė  ax.gif

va taip ir galvojau drinks_cheers.gif . ir dar kad moderatore nuoroda idetu i kurios nors temos 1 psl, kad galetume visos rasti.
Atsakyti
Merginos, ar iš rankdarbiai.com galima pačiai atsiimt? ax.gif dėkui
Atsakyti
Galima, jiegu gyveni vilniuje. Kaune kailiuko galima rasti kaividoj
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 12 08, 15:50)
Galima, jiegu gyveni vilniuje. Kaune kailiuko galima rasti kaividoj

Labai labai dekoju 4u.gif
Atsakyti