Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas,

QUOTE(Agotė @ 2009 01 05, 14:30)
jo mano puskės mergaitė irgi tik su buteliuku manų ir karvės pieno vaikščiojo(nors pasakoja, kad viską davė lotuliukas.gif )....ir įvarė astmą mergaitei nuo karvės pieno....nes nelabai žinojo info apie alergijas ir .t.t. ir dabar dar nežino doh.gif ...
oi čia neišsemiama tema doh.gif ....apie vaikų mitybą....pastoviai susikertančios nuomonės.....
Papildyta:

hihihi.gif ...pas mus dar Lietuvėlėj požiūris šiuo klausimu dar vis l.siauras...

Kas domisi ir ieskosi info tas randa,kai nenori tai ir nerandi mirksiukas.gif
O mananciu kad maitinti vertinga tik iki pusmecio,ar neverta maitinti nes negali susigrazinti grazios figuros ir dar aibes priezasciu visada atsiras.
O mananciu kad maitinimas naudingas vistiek visada buvo,yra ir bus daugiau clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesiukee @ 2009 01 05, 14:36)
O mananciu kad maitinimas naudingas vistiek visada buvo,yra ir bus daugiau clap.gif  clap.gif  clap.gif

tu manai, kad daugiau g.gif ...nu duok Die kad taip ir būtų 4u.gif smile.gif
nes kai pašneki su kuo...tai pasijauti kaip iš kitos planetos lotuliukas.gif (kad per ilgai matinu)
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 01 05, 14:32)
manau, kad neverta gilintis.

Tiesiog paklausiau nes as ir pati zinau kad as moteris esu clap.gif ir zindyve taip pat soske.gif .
Atsakyti
Aš turiu tokį klausimą - čia vėl į jus kreipiuosi kaip į ekspertes smile.gif . Lygtais vaikui bando dygti dantys, tai kai jau jie išdygs, aišku, reikės juos valyti, bet pas mane tokia specifinė problemėlė. Mes soskės jam neduodam ir be to jis įpratęs užmigti bevalgydamas, tai kaip tuomet su dantų valymu g.gif Plius naktį keliasi pavalgyti po n kartų? Gal kas susidūrėt su tokiomis problemomis, ką darot? Negi naktį dar pamaitinus, teks ir dantukus kiekvieną kartą valyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 05 sausio 2009 - 14:42
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 01 05, 14:26)
O nuo kada skaitosi, kad jau ilgai maitini? Aš linkus manyti, kai jau vaikiukui kokie metai ir daugiau, tai jau čia tas "vyresnis" vaikas. Bet kai pasišneku su kitais žmonėms, tai jau dabar kai kam atrodo, kad aš besvietiškai ilgai maitinu  smile.gif

as manau kad ilgai yra kai jau virs 2 metuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 01 05, 14:39)
tu manai, kad daugiau g.gif ...nu duok Die kad taip ir būtų 4u.gif  smile.gif
nes kai pašneki su kuo...tai pasijauti kaip iš kitos planetos lotuliukas.gif (kad per ilgai matinu)

Man tai ne kiek is kitos planetos,liuks kad maitini,o kaip ilgai niekeno reikalas VAT
Papildyta:
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 01 05, 14:41)
Aš turiu tokį klausimą - čia vėl į jus kreipiuosi kaip į ekspertes  smile.gif . Lygtais vaikui bando dygti dantys, tai kai jau jie išdygs, aišku, reikės juos valyti, bet pas mane tokia specifinė problemėlė. Mes soskės jam neduodam ir be to jis įpratęs užmigti bevalgydamas, tai kaip tuomet su dantų valymu  g.gif Plius naktį keliasi pavalgyti po n kartų? Gal kas susidūrėt su tokiomis problemomis, ką darot? Negi naktį dar pamaitinus, teks ir dantukus kiekvieną kartą valyti?

Zinai mano ir mazius dar valgo nakty kas pusantros valandos ir diena geria pries miega ir uzmiega maitinamas ir as nepuolu dantuku valyt mieganciam vaikui,apsurdas butu man.Valau ryte ir vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš turiu tokį klausimą - čia vėl į jus kreipiuosi kaip į ekspertes  smile.gif . Lygtais vaikui bando dygti dantys, tai kai jau jie išdygs, aišku, reikės juos valyti, bet pas mane tokia specifinė problemėlė. Mes soskės jam neduodam ir be to jis įpratęs užmigti bevalgydamas, tai kaip tuomet su dantų valymu  g.gif Plius naktį keliasi pavalgyti po n kartų? Gal kas susidūrėt su tokiomis problemomis, ką darot? Negi naktį dar pamaitinus, teks ir dantukus kiekvieną kartą valyti?

nesiparink mirksiukas.gif Isvalysi vakare ir viskas, o MP turi dezinfekuojanciu savybiu ir nepavojingas dantukams juk ir yra buteliuko kariesas (nes daznai vaikams duodamas saldintas vandenukas, arbatyte, misinukas, ir kenkia tie saldikliai, o ne pats vanduo), o ne kruties mirksiukas.gif . Dicki zindziau ir naktimis iki 1.5 metu - veliau pats atsisake, dabar jam 10 - ne vieno negero dantuko, maze naktimis zindziau iki 2, vakarais ir dabar dar kartais gauna kol uzmiega - kol kas ner sugedimu, nors del ateities anksti sprest - bet tikiu kad nebus rolleyes.gif
Atsakyti

1-2 kartus per dieną..kaip išeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 05 sausio 2009 - 14:47
QUOTE(vanesiukee @ 2009 01 05, 15:45)
Man tai ne kiek is kitos planetos,liuks kad maitini,o kaip ilgai niekeno reikalas VAT
Papildyta:

Zinai mano ir mazius dar valgo nakty kas pusantros valandos ir diena geria pries miega ir uzmiega maitinamas ir as nepuolu dantuku valyt mieganciam vaikui,apsurdas butu man.Valau ryte ir vakare mirksiukas.gif

Tai gerai, nes jei reikėtų po kiekvieno maitinimo valyti, tai ne kas būtų smile.gif Aš kažkaip įsivaizduoju, kad man nori nenori teks ilgai maitinti vien dėl jo miegojimo įpročių. Jis kažkaip kitaip ir nebemoka užmigt. Nors, dabar iš tiesų tai kai man kai kurie aplinkiniai reiškia gilią užuojautą dėl maitinimo ( na matot, aš gi nei išgert, nei parūkyti negaliu ), tai aš kažkaip pergalvoju, kad taip maitinu ne tik dėl jo sveikatos, bet ir dėl savo patogumo smile.gif Iš tikro net nelaukiu košyčių virimo
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 01 05, 14:49)
Tai gerai, nes jei reikėtų po kiekvieno maitinimo valyti, tai ne kas būtų  smile.gif Aš kažkaip įsivaizduoju, kad man nori nenori teks ilgai maitinti vien dėl jo miegojimo įpročių. Jis kažkaip kitaip ir nebemoka užmigt. Nors, dabar iš tiesų tai kai man kai kurie aplinkiniai reiškia gilią užuojautą dėl maitinimo ( na matot, aš gi nei išgert, nei parūkyti negaliu ), tai aš kažkaip pergalvoju, kad taip maitinu ne tik dėl jo sveikatos, bet ir dėl savo patogumo smile.gif Iš tikro net nelaukiu košyčių virimo

Gali visko buti kad nenoresi atimti nes ir jis pripras taip uzmigti ir tau patogu mirksiukas.gif
Nu nejaugi kaskam isgerimas ir parukymas svarbiau us maitinima-juk rysys su vaikiuku wub.gif wub.gif wub.gif
As visada buvau parukanti ir nezinau kaip bus kai nustosiu maitinti,nes kaskarta lb sunkei metu rukyti vardan vaikiuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 01 05, 14:20)
o klausykit, cia normaliai taip - vaikas po tos tridienes karstines (siandien ketvirta diena, na kai jau isbere) nieko nevalgo...2 saukstelius koses ir 20 ml pienuko...kruti ima, bet netraukia, palaiko ir isspjauna...pienuko tikrai yra ir bega labai lengvai, nieko jam daryt nereikia, tik biski patraukia ir svirkscia pienas srovem..tada laizo kaip katinas  lotuliukas.gif nutraukus tai sugirdziau koki 20 ml...gere...bet pats  schmoll.gif siaip linksmas, zaidzia....
ir dar -ka man su pienuku daryt? reiktu turbut nusitraukiet jei nevalgys, o tai sumazes paskui...?

gal siaip po ligos dar apetito neatgavo. susitvarkys tuoj viskas.
pienukas net jei ir sumazetu, atsistatys, kai mazius vel valgys.

Atsakyti
Aš maitinimo klausimu esu apsupta nelabai palaikančios aplinkos smile.gif Mano močiūlytė kiekvieną kartą atsiklausia ar man dantukai nekrenta, mano tėvai irgi teiravosi, ar aš pati nenusilpsiu, dalis mano draugių pačios maitina, tai joms tokie klausimai nekyla, šiek tiek sudėtingiau su vyro puse. Jo motina ir sesuo visai nemaitino ir tuom didžiuojasi - jau girdžiu replikų apie spanielio ausis ( na čia reik suprasti apie mano krūtis metus maitinti ) ir mokyklas smile.gif Vyro draugai, kai kurie, yra tokie ala bohemčikai su vyno taure ir cigarete rankose, tai jiems toks variantas atrodo kaip socialinio gyvenimo griūtis ar kažkas tokio. Vyras irgi pradžioj labai jau baisėdavosi ilgais maitinimais ( įtariu, kad ir trumpais ), bet manau po truputį pripranta, plius kai vaistinėj praėjom pro mišiniukus, neliko sužavėtas jų kaina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 05 sausio 2009 - 15:08