QUOTE(AusraR @ 2009 01 05, 14:20)
o klausykit, cia normaliai taip - vaikas po tos tridienes karstines (siandien ketvirta diena, na kai jau isbere) nieko nevalgo...2 saukstelius koses ir 20 ml pienuko...kruti ima, bet netraukia, palaiko ir isspjauna...pienuko tikrai yra ir bega labai lengvai, nieko jam daryt nereikia, tik biski patraukia ir svirkscia pienas srovem..tada laizo kaip katinas

nutraukus tai sugirdziau koki 20 ml...gere...bet pats

siaip linksmas, zaidzia....
ir dar -ka man su pienuku daryt? reiktu turbut nusitraukiet jei nevalgys, o tai sumazes paskui...?
Jau maciau kitos parase - nesijaudink del nevalgymo. Ypac po ligos. Ir sveikiems vaikams buna valgymo-nevalgymo periodai (tai visiskai normalu), tai is sveikstancio ner ko noret - sustipres ir atsigriebs, valgys uz du

Pieno nenutraukinek, tegul mazeja. Kai vaikiukas prades daugiau valgyti, ir pienuko prades gamintis daugiau - tiek kiek vaikui reikia. Organizmas - protingas daiktas, akimirksniu prisitaiko prie vaiko poreikiu
QUOTE(AusraR @ 2009 01 05, 14:23)
pritariu, is mano giminiu, tetu visokiu tai nei viena "neturejo pieno" ir man aiskina kad vaikas nuo puses metu valge viska ka ir patys valgem

gal taip ir nebuvo, pasimirso jau jai, bet jei buvo tai nesistebiu kodel mano puske tokia paliegus dabar....
Girdejau ir as toki atveji, kai teveliai 6 men kudiki maitino cepelinais, ir tuo labai didziavosi
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 01 05, 14:26)
O nuo kada skaitosi, kad jau ilgai maitini? Aš linkus manyti, kai jau vaikiukui kokie metai ir daugiau, tai jau čia tas "vyresnis" vaikas. Bet kai pasišneku su kitais žmonėms, tai jau dabar kai kam atrodo, kad aš besvietiškai ilgai maitinu
Mano supratimu iki 1 m. maitinti yra visiskai normalu ir netgi butina, o veliau - pagal galimybes ir vaiko poreiki - jei vaikas nori ir mama gali, tuomet iki 2m laisvai. Nos as tai jau pavargau, buciau mielai nujunkiusi nuo 1,5m, tik jei maziuke dar labai nori, tai kaip ja kankint.. Maitinu toliau. Ir jei matysiu, kad labai nori, maitinsiu ir ilgiau.
QUOTE(Agotė @ 2009 01 05, 14:39)
tu manai, kad daugiau

...nu duok Die kad taip ir būtų
nes kai pašneki su kuo...tai pasijauti kaip iš kitos planetos

(kad per ilgai matinu)
Pazistamas jausmas, as irgi ir uzuojautu sulaukiu, ir smerkimo pasitaike, ir siaip nuomoniu, kad cia beveik iskrypimas
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 01 05, 14:49)
Tai gerai, nes jei reikėtų po kiekvieno maitinimo valyti, tai ne kas būtų

Aš kažkaip įsivaizduoju, kad man nori nenori teks ilgai maitinti vien dėl jo miegojimo įpročių. Jis kažkaip kitaip ir nebemoka užmigt. Nors, dabar iš tiesų tai kai man kai kurie aplinkiniai reiškia gilią užuojautą dėl maitinimo ( na matot, aš gi nei išgert, nei parūkyti negaliu ), tai aš kažkaip pergalvoju, kad taip maitinu ne tik dėl jo sveikatos, bet ir dėl savo patogumo

Iš tikro net nelaukiu košyčių virimo
Ir mano princesyte be MP nemiega, ir jau yra draugiu, nesulaukianciu kada baigsiu maitinti, nes nori pabaliavot zmoniskai. Ir isivaizduoja, kad as tik is mandagumo sakau, jog man gerai ir be alkoholio
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 01 05, 15:07)
Vyras irgi pradžioj labai jau baisėdavosi ilgais maitinimais ( įtariu, kad ir trumpais ), bet manau po truputį pripranta, plius kai vaistinėj praėjom pro mišiniukus, neliko sužavėtas jų kaina
Ir suo kariamas pripranta, tai vyras prie maitinimo gali priprasti tuo labiau

Mano vyras tai pats buvo maitintas iki 2m, todel jam nieko nuostabaus, kad vis dar maitinu, cia man pasiseke. vienintelis dalykas kuris mus vargina - siaura lova, trise sunku sutilpti, miegam kaip silkes susispaude ir prabundame pavarge ir skaudanciais kaulais. Tik tiek tos bedos. O siaip tai dziaugiames, kad vis dar valgom MP, ir nereikia misinuku, nes ju kainos tai tikrai kosmines.