QUOTE(xeditux @ 2009 01 06, 00:15)
As tai nezinau kaip saviski pripratinti gerti piena, sultis is stiklines. Jis pas mane papildomai tik vandeni geria

Kai kuiros drauges sako, kad labai gerai, bet as manau, kad nelabai

Nes cia kazkuria diena nupirkau pieno be laktozes, galvoju, gal tegu pabando... bet jis tik pamato, kad kita spalva, o gal ir kvapas ir negeria nors tu ka.... sulciu as jam jau nuo nezinau kada neisiulau.... o taip norisi kazka paivairinti... jogurto irgi nevalgo vieno, turiu su tyrele maisyti

toks isrankuolis truputi
Papildyta:
Tiesa, kas del nevalgymo ligos metu, tai labai gerai gydytoja, kuria zino ir AusraR, man visada sakydavo, kad nekimsciau, o kaip tik tik MP maitinciua ir vaikas daug greiciau sveiks
Papildyta:
vanesiukee, o kokios ten dietos laikaisi? Nes man vis niekaip nesiseka numesti 12kg, jauciu per sventes dar ir daugiau prisikroviau

Ryt sakiau darysiu kefyro iskrovos diena
Nei sultys, nei jogurtai nera geri produktai vaikui. vanduo - sveikiausia. Todel dziaukis, kad nenori nieko kito, spes dar visokio brudo prisislamsti. MAnoji irgi beveik vien MP ir vandeniu gyva. Kartais koki hematogena nuperku, truputi darzoviu sriuvytes, kosytes uzvalgo, bet visko po labai nedaug. Paskui tik papraso vandens ir puola prie manes, kad maitinciau, gulasi man ant keliu ir verkia jei nemaitinu

Truputi nerimauju, kad negerai, nes zinau ka su MP ji negauna pakankamai gelezies. Bet tik del to ir pergyvenu, todel pagirdau pirktines gelezies kartas nuo karto. O viso kito mamos piene yra pakankamai, tuo labiau, ka vis tiek po truputi valgo ir dar kazko - bent jau obuoliuka, mandarina, sausaini pagrauzia - irgi maistas. Nereikia noreti, kad kudikis valgytu kaip suauges
O su dietom tai tu atsargiai. As kuo labiau svajoju numesti svori ir bandau "prisilaikyti", tuo daugiau priaugu

Pries 5 metus svajojau numesti 15kg, dabar jau reikia mesti 30

Ot ir prisilaikiau, ot ir prisidietinau

Nezinau kaip ta svori protingiau mesti, ka neatsilieptu sveikatai. Kazkada, kai dar neturejau vaiku, intensyviai mankstinausi, rinkausi ka valgyt ko nevalgyt, gamindavau sau visoki spec maista - ypatingai sveika ir nekaloringa, ir buvau labai graziai sublogusi. Bet gime vaikai ir viskas - nebera laiko ir salygu mankstoms ir spec mitybai, nes vaiku nepamaitinsi tuo, kas man butu pats tas (vyro irgi), o kiekvienam atskirai gaminti nebeturiu energijos, ir taip visi valgo skirtinga maista, tai valgau kas papuola, nuo ko daugiau atlieka

Taip va kg ir kaupiasi

Zodziu, jei atrasi gera buda sublogti, prasom informuoti, busiu labai dekinga