Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas,

QUOTE(ragnez @ 2009 01 05, 16:04)
gal siaip po ligos dar apetito neatgavo. susitvarkys tuoj viskas.
pienukas net jei ir sumazetu, atsistatys, kai mazius vel valgys.

tai va kodel as klausiu, kai jis sirgo, vakar uzvakar, temp 38.5, bet lapnojo koses tik daina, o dabar va siandien kai jau atrodo viskas gerai jam - nevalgo, bet nieko, jau pradejo dabar smile.gif
o Nojus mano tai gal nesirges, o gal ir sirges, nes buvo ci apries gera menesi, pakilo temp 37.5 ir isbere kita diena...tokia sakyciau labai jau netipine ta tridiene jam gavosi, o gal ten kas kita buvo...na ziuresim, jei susirgs reiskia dar nesirges buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 01 05, 16:20)
o klausykit, cia normaliai taip - vaikas po tos tridienes karstines (siandien ketvirta diena, na kai jau isbere) nieko nevalgo...2 saukstelius koses ir 20 ml pienuko...kruti ima, bet netraukia, palaiko ir isspjauna...pienuko tikrai yra ir bega labai lengvai, nieko jam daryt nereikia, tik biski patraukia ir svirkscia pienas srovem..tada laizo kaip katinas  lotuliukas.gif nutraukus tai sugirdziau koki 20 ml...gere...bet pats  schmoll.gif siaip linksmas, zaidzia....
ir dar -ka man su pienuku daryt? reiktu turbut nusitraukiet jei nevalgys, o tai sumazes paskui...?

Mums po ligu apetitas atsistato tik kazkur per savaite... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2009 01 05, 21:51)
Mums po ligu apetitas atsistato tik kazkur per savaite...  unsure.gif

mums jau atsistate smile.gif tfutfutfu, ziuresim kai pbus rytoj, bet siandien vakare jau ir koses uzkapojo ir pienuko normaliai.
Atsakyti
Mum irgi kai sergame apetito nera,geria tik mano piena kelias dienas doh.gif .
Atsakyti
Va, mano zuikis irgi apsirgo verysad.gif Todėl šiandien nevalgė nieko, tik keletą duoniukų, gėrė sulčių ir MP. Nepavyko įsiūlyti nei sriubos su kukuliais, nei mėgstamo jogurto. Ir aš dėl to per daug nesijaudinu. Organizmas kovoja su liga, todėl neeikvoja jėgų virškinimui. Jeigu nevalgo, reiškia, jam to ir nereikia. Svarbiausia, kad gautų skysčių.

O dėl "žinovų" komentarų, tai galiu tik tiek pasakyti: laikui bėgant išmokstama negirdėti, atsikirsti ir neimti į širdį. Tik tai gali užtrukti.
Atsakyti
As tai nezinau kaip saviski pripratinti gerti piena, sultis is stiklines. Jis pas mane papildomai tik vandeni geria g.gif Kai kuiros drauges sako, kad labai gerai, bet as manau, kad nelabai schmoll.gif Nes cia kazkuria diena nupirkau pieno be laktozes, galvoju, gal tegu pabando... bet jis tik pamato, kad kita spalva, o gal ir kvapas ir negeria nors tu ka.... sulciu as jam jau nuo nezinau kada neisiulau.... o taip norisi kazka paivairinti... jogurto irgi nevalgo vieno, turiu su tyrele maisyti g.gif toks isrankuolis truputi unsure.gif
Papildyta:
Tiesa, kas del nevalgymo ligos metu, tai labai gerai gydytoja, kuria zino ir AusraR, man visada sakydavo, kad nekimsciau, o kaip tik tik MP maitinciua ir vaikas daug greiciau sveiks mirksiukas.gif
Papildyta:
vanesiukee, o kokios ten dietos laikaisi? Nes man vis niekaip nesiseka numesti 12kg, jauciu per sventes dar ir daugiau prisikroviau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Ryt sakiau darysiu kefyro iskrovos diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 06 sausio 2009 - 00:19
QUOTE(xeditux @ 2009 01 06, 00:12)
As tai nezinau kaip saviski pripratinti gerti piena, sultis is stiklines. Jis pas mane papildomai tik vandeni geria  g.gif  Kai kuiros drauges sako, kad labai gerai, bet as manau, kad nelabai  schmoll.gif  Nes cia kazkuria diena nupirkau pieno be laktozes, galvoju, gal tegu pabando... bet jis tik pamato, kad kita spalva, o gal ir kvapas ir negeria nors tu ka.... sulciu as jam jau nuo nezinau kada neisiulau.... o taip norisi kazka paivairinti... jogurto irgi nevalgo vieno, turiu su tyrele maisyti  g.gif  toks isrankuolis truputi  unsure.gif
Papildyta:
Tiesa, kas del nevalgymo ligos metu, tai labai gerai gydytoja, kuria zino ir AusraR, man visada sakydavo, kad nekimsciau, o kaip tik tik MP maitinciua ir vaikas daug greiciau sveiks  mirksiukas.gif

Kas del vandenuko gerimo ir nenoro daugiau nieko gerti tai nepergyvenk,nes mano didzioji iki 3 nieko negere daugiau,o po to pati pardej paprase sulciu mirksiukas.gif
Mano pana po sei dienai neziuri i jogurta,nu kartais i metus 3 kart braskinio indely suvalgo,o va berniukas kerta naturalu net ausys raitojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,na paprasysiu patarimo ax.gif ,mano saulei jau 2.5m jei labai patinka mano pienukas,bet va pavasari jau zadu nutraukt ir nazinau kaip ja atpratint g.gif verysad.gif .Gal ka patarsit?
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2009 01 06, 00:42)
Sveikos,na paprasysiu patarimo ax.gif ,mano saulei jau 2.5m jei labai patinka mano pienukas,bet va pavasari jau zadu nutraukt ir nazinau kaip ja atpratint g.gif  verysad.gif .Gal ka patarsit?

O kokiais momentais ji valgo tavo pienuka?Vakarais,dienom,naktim?
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2009 01 06, 00:15)
As tai nezinau kaip saviski pripratinti gerti piena, sultis is stiklines. Jis pas mane papildomai tik vandeni geria  g.gif  Kai kuiros drauges sako, kad labai gerai, bet as manau, kad nelabai  schmoll.gif  Nes cia kazkuria diena nupirkau pieno be laktozes, galvoju, gal tegu pabando... bet jis tik pamato, kad kita spalva, o gal ir kvapas ir negeria nors tu ka.... sulciu as jam jau nuo nezinau kada neisiulau.... o taip norisi kazka paivairinti... jogurto irgi nevalgo vieno, turiu su tyrele maisyti  g.gif  toks isrankuolis truputi  unsure.gif
Papildyta:
Tiesa, kas del nevalgymo ligos metu, tai labai gerai gydytoja, kuria zino ir AusraR, man visada sakydavo, kad nekimsciau, o kaip tik tik MP maitinciua ir vaikas daug greiciau sveiks  mirksiukas.gif
Papildyta:
vanesiukee, o kokios ten dietos laikaisi? Nes man vis niekaip nesiseka  numesti 12kg, jauciu per sventes dar ir daugiau prisikroviau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Ryt sakiau darysiu kefyro iskrovos diena  lotuliukas.gif

Nei sultys, nei jogurtai nera geri produktai vaikui. vanduo - sveikiausia. Todel dziaukis, kad nenori nieko kito, spes dar visokio brudo prisislamsti. MAnoji irgi beveik vien MP ir vandeniu gyva. Kartais koki hematogena nuperku, truputi darzoviu sriuvytes, kosytes uzvalgo, bet visko po labai nedaug. Paskui tik papraso vandens ir puola prie manes, kad maitinciau, gulasi man ant keliu ir verkia jei nemaitinu doh.gif Truputi nerimauju, kad negerai, nes zinau ka su MP ji negauna pakankamai gelezies. Bet tik del to ir pergyvenu, todel pagirdau pirktines gelezies kartas nuo karto. O viso kito mamos piene yra pakankamai, tuo labiau, ka vis tiek po truputi valgo ir dar kazko - bent jau obuoliuka, mandarina, sausaini pagrauzia - irgi maistas. Nereikia noreti, kad kudikis valgytu kaip suauges smile.gif

O su dietom tai tu atsargiai. As kuo labiau svajoju numesti svori ir bandau "prisilaikyti", tuo daugiau priaugu blush2.gif Pries 5 metus svajojau numesti 15kg, dabar jau reikia mesti 30 blink.gif Ot ir prisilaikiau, ot ir prisidietinau lotuliukas.gif Nezinau kaip ta svori protingiau mesti, ka neatsilieptu sveikatai. Kazkada, kai dar neturejau vaiku, intensyviai mankstinausi, rinkausi ka valgyt ko nevalgyt, gamindavau sau visoki spec maista - ypatingai sveika ir nekaloringa, ir buvau labai graziai sublogusi. Bet gime vaikai ir viskas - nebera laiko ir salygu mankstoms ir spec mitybai, nes vaiku nepamaitinsi tuo, kas man butu pats tas (vyro irgi), o kiekvienam atskirai gaminti nebeturiu energijos, ir taip visi valgo skirtinga maista, tai valgau kas papuola, nuo ko daugiau atlieka lotuliukas.gif Taip va kg ir kaupiasi ax.gif Zodziu, jei atrasi gera buda sublogti, prasom informuoti, busiu labai dekinga biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
Zinot mielosios as nedarau kasko drastisko,nes maitinu.O tik nevalgau saldumynu beveik ir po 6 ir bandau propoguoti pilatesa mirksiukas.gif ,bet........
Atsakyti
QUOTE(vanesiukee @ 2009 01 06, 01:09)
bandau propoguoti pilatesa mirksiukas.gif ,bet........

kas cia toks? g.gif
Atsakyti