QUOTE(Simba_R @ 2008 11 19, 15:01)
Kriiste, dėkoju už patarimą, o kaip jums pasisekė atpratinti nuo naktinio "papinimosi" o dieną vis dar žindote?
QUOTE(murmur @ 2008 11 19, 16:00)
paaiskinkit man kaip nutraukt naktini maitinima, nes maniske nakti prabudus nesileidzia nei nesiojama nei myluojama, iskart jai kruties reik, tada uzmiega po keliu minuciu, nezinau nuo ko pradet

diena MP gauna irgi tik pries uzmiegant, tiksliau kruti zisdama uzmiega (cia gaunasi vienas kartas per diena) .
As vis kartas nuo karto pabandydavau neduot prabudus - ji rekdavo, paskui isbusdavo - baigdavos tuo - kad zaisdavom paskui kokia val kol vel uzmigdavo - matyt ne laikas. Kadangi mano maze jautri labai - tai nenorejau rikint jos. Kai suejo du metukai - ir ji nakti jau nebe verkdavo - bet sakydavo - noriu puko (anksciau inksdavo) - as juokais sakau gal sausainio nori - ta sako ne - zodziu stengdavaus ir jai patrukdyt miegot, kol ji nusispjove viena kart nuo tu mano issikalinejimu - kad nakti pukas miega, kad popa, sakydavau tai grieztau balsu, bet negarsiai. Tada trinktelejo man ir uzpykus nusiskuo ir uzmigoTokie dalykai dar kartodavos kelias savaites, paskui liovesi. Bet buvom kelioneje, Londone, ten nebuvo galimybes nakti deretis - vel duot pradejau - kai gryzom - pasibarem nakti truputi, bet vel ismoko pati nebesikilot. Tik va mums jau dveji metukai buvo - kai mano manymu mergaite jau pasiruosus nakti nebevalgyt - iki to jai tikrai reikedavo, gal ne MP, bet nusiraminimo
Mes dar papinames pries pietu miegeli, pries nakties ir paryciais kai tetis kelias i darba, apie 7 ji pasizadina - ir tik tai padeda vel ja uzmigdyt, jei kelciaus - nereiktu to trecio karto, bet cia jau man patogu

Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."