Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas,

QUOTE(dia.dia @ 2008 11 19, 17:13)
Pas mus tas pats. Nakti nebeismiegu, nes keliasi daugybe kartu.

Pas mus irgi....Manau, kol kas yra tik du keliai:

1. Kazkaip mamai kentet
2. Visiskai raukti zindyma. Bet ir tai nera garantijos, kad vaikas nakti nesikels arbateles, barankeles, ar dar ko...Nors turiu keleta pavyzdziu, kai nustojus vaika zindyti, naktiniai sokinejimai is lovos baigesi (aiskus, isskyrus periodus, kai dygsta dantys)

As pasirinkau pirmaji varianta. Kaip nors istversiu, gi ne 10 metu zindysiu, palauksiu, kol sueis 2 metukai, o tada gal iseis ir susitarti kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgachka: 19 lapkričio 2008 - 17:39
Aš irgi galvojau, kai jau nebežindysiu, tai ramiai išsimiegosiu bigsmile.gif Ir ką... Vis tiek naktį kelis kartus keliuosi, tai užkloti, tai į lovą perkelti, nes mėgsta migruoti mažasis ax.gif

Žodžiu - niekada neišsimiegosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 11 19, 18:54)
Žodžiu - niekada neišsimiegosiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Man gimdymo namuose drauge, kurios dukrelei jau keli metukai, pasake: "pamirsk princeses miega 8 val per para". Man taip ziauriai nuskambejo, negalejau patiketi, kad taip bus ir as tai isversiu doh.gif Ogi normaliai- gyva, net nebemoku nepertraukiamu miegu miegot. Pora kartu mano dukryte padare svente, pirma karta kelesi pienuko gal tik kokia 6.30, bet as vis vien kelis kartus per nakti vis atsibusdavau ir ziuredavau, ar viskas gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 19, 16:59)

aisku, as kazkaip maniau kad pirma reik nuimt dieninius valgymus visus, o naktinius palikt paciai pabaigai g.gif dar pasipapinsim iki nauju metu, paskui po truputi kazka bandysim daryt. Maniske irgi labai jautri, bet kartais pastebiu kad nakti prabunda, pasiziuri ar mama salia ir toliau miega, gal ateity nebesikels naktim g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 11 19, 19:52)
aisku, as kazkaip maniau kad pirma reik nuimt dieninius valgymus visus, o naktinius palikt paciai pabaigai  g.gif dar pasipapinsim iki nauju metu, paskui po truputi kazka bandysim daryt. Maniske irgi labai jautri, bet kartais pastebiu kad nakti prabunda, pasiziuri ar mama salia ir toliau miega, gal ateity nebesikels naktim  g.gif

mes tai pirmiausia ismokom diena be puko apsieit, kai ji prasydavo - nukreipdavau kalba pasiulydama ka suvalgyt rimciau ir atsigert, o kai jau pradejom susitart kad pukas diena nera prieinamas (tik pries miegeli) - tada po kurio laiko ememes ir naktinius papinimusis mazinti, bet as neforsavau nieko - tiesiog laukiau kol ji bus pasiruosus - tad apsiejom be dideliu rekimu ir traumu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 11 19, 16:00)
paaiskinkit man kaip nutraukt naktini maitinima, nes maniske nakti prabudus nesileidzia nei nesiojama nei myluojama, iskart jai kruties reik, tada uzmiega po keliu minuciu, nezinau nuo ko pradet  doh.gif  diena MP gauna irgi tik pries uzmiegant, tiksliau kruti zisdama uzmiega (cia gaunasi vienas kartas per diena) .

Aš tiesiog pabandydavau kiekvieną kartą 'laimę' biggrin.gif : pačiūčiuodavau, paglostydavau, čiulptuką ( blush2.gif ) duodavau. Jei pasiduodavo - valio, jei ne - maitindavau. Nes dar pirmą pusmetį supratau, kad su mano sūnaus charakteriu didelių machinacijų nepridarysi - vis tiek savaip viską pasuks. biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi pirma atpratinau nuo dieninio maitinimo, o po to nuo naktinio...Su pastaruoju, turėjom truputį pakentėti...Paprastai prieš miegą visad gaudavo, o mes žaisdavom ir užsiimdavom iki tiek, jog vaikas, jau be pienuko lūždavo...Tada kitas išbandymas, naktį. Tai paguldėm ne prie manęs, o prie vyro arčiau, atsibudo, pradėjo verkti, prašyti pienuko, o vyras pasakė, kad nėra, ji į isterijas, verkia kruvinom ašarom, aš irgi po anklode pasislėpus verysad.gif . Tada MB, ją iškėlė iš lovos ir pasakė, jei nori miego nusiramink ir ateik, jei ne verk. Tai po gerų dešimt minučių atėjo į lovą ir užmigo. Kitą naktį buvo tas pats, trečią naktį nebereikėjo kankintis niekam thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2008 11 19, 18:37)
Pas mus irgi....Manau, kol kas yra tik du keliai:
1. Kazkaip mamai kentet
2. Visiskai raukti zindyma. Bet ir tai nera garantijos, kad vaikas nakti nesikels arbateles, barankeles, ar dar ko...Nors turiu keleta pavyzdziu, kai nustojus vaika zindyti, naktiniai sokinejimai is lovos baigesi (aiskus, isskyrus periodus, kai dygsta dantys)

As pasirinkau pirmaji varianta. Kaip nors istversiu, gi ne 10 metu zindysiu, palauksiu, kol sueis 2 metukai, o tada gal iseis ir susitarti kaip nors  rolleyes.gif

Vat ir aš spjoviau ir renkuos pirmą variantą. Dar vienas būtų, kažkaip sugebėtume išverti, o kai šūkaudamas prikelia kitą mažių ir rezulate nemiega niekas, nu jea, per daug negerai gaunasi...
Su dukros naktiniu valgymu užbaigėm, kai jai 1 metai 10 mėn buvo. Bet ten jau puikiai kalbantis vaikas buvo. Padėjo tėčio aiškinimai apie miegančią mamytę ir pienuką. Sūnui dar anskčiau pavyko naktimis nebeduoti, o va dvynukai jau kitoks atvejis... Laukiu - išaugs gal ir šitie. Žinau, kad nesitęs tiek naktinėjimai labai ilgai ir jau po metų kitų parpsiu sau ramiai visą naktį. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 11 20, 12:36)
Žinau, kad nesitęs tiek naktinėjimai labai ilgai ir jau po metų kitų parpsiu sau ramiai visą naktį.  bigsmile.gif

nu bet gerai skamba smile.gif telieka guostis, kad gal iki mokyklos ismoks miegoti vieni smile.gif mano mazius nakti valgo n kartu, o dar ir dickis, kuriam beveik 4 niekaip neismiega neprabudes... taip ir sokineju nuo vieno prie kito.... bandziau mazint dienini maitinima, bet buvo tiek riksmu, kad ir as nusprendziau laukt kol 2metai sueis, gal bus lengviau susitarti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gijele: 20 lapkričio 2008 - 17:06
QUOTE(Emilė @ 2008 11 20, 14:36)

Su dukros naktiniu valgymu užbaigėm, kai jai 1 metai 10 mėn buvo. Bet ten jau puikiai kalbantis vaikas buvo. Padėjo tėčio aiškinimai apie miegančią mamytę ir pienuką. Sūnui dar anskčiau pavyko naktimis nebeduoti, o va dvynukai jau kitoks atvejis... Laukiu - išaugs gal ir šitie. Žinau, kad nesitęs tiek naktinėjimai labai ilgai ir jau po metų kitų parpsiu sau ramiai visą naktį.  bigsmile.gif

o reiks savo vyra pas tave konsultuotis atsiust ir nuo kokiu metuku manau tegu jau pradeda propaganda apie miegancia mamyte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gijele @ 2008 11 20, 18:05)
nu bet gerai skamba smile.gif telieka guostis, kad gal iki mokyklos ismoks miegoti vieni smile.gif

Patirtis su dičkaisi tą kalbą. wink.gif dabar sunku, bet žinau, kad tikrai bus labai lengva. biggrin.gif

QUOTE(AusraR @ 2008 11 20, 18:28)
o reiks savo vyra pas tave konsultuotis atsiust ir nuo kokiu metuku manau tegu jau pradeda propaganda apie miegancia mamyte  lotuliukas.gif

Na, taviškiai gi lygiai metais jaunesni, tai matyt jau patirties turės apie tą metą ir su dvynukais. biggrin.gif

Beje, pasigirsiu, tiksliau vaikų kraują pagirsiu - vakar darėm tyrimus, tai Karolio hemaglobinas 125, o Vytuko 118. Ir čia vegetarai vaikučiai, negavę nė karto mėsos, žuvies, kiaušinių (išskyrus blynukuose). thumbup.gif Vasarą buvo kiritęs, bet maistuku atstatėm. thumbup.gif O MP gi kemša kelis kartus per dieną ir n kartų naktimis...
Atsakyti
nu merginos reik konsultacijos. Mano Arijus padare spiriuka... ka dabar daryt? valgom bulve su moliugu. Daugiau nieko. Ar nutraukt ar kaip? Pries tai valgem tik bulve, tai nieko, lyg ir ok viskas buvo su kakuliais...bet ar gali moliugas kietint viduriukus? nes abu vaikai nekakino vakar...ar ismint tik moliuga o bulve palikt ar tik MP palikt? kaip galvojat?
Atsakyti