Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusi žmona ir nauja draugė

QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 22, 17:10)
beje..rasei kad tik su katinu gyvenate..? neliudna? sorry kad kisu nosi..matyt lietuvisku saknu turiu daugiau nei maniau:)

oj ne. tikrai ne smile.gif ne pro kur neliudna... as very busy person ir kai pagaliau issidriebiu fotely ir tas kniauklys pradeda savo cirka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 22, 10:59)
noreciau pastebeti, kad visi VEDE vyrai tinka siai nuomonei. kiekvienas turi ir aukle, ir seksa, ir seimininke, ir inkubatoriu, ir skalbeja, ir ploveja viename... O jeigu jus turite drauga - jis ne isimtis ir akivaizdziai jumis naudojasi. atsiprasau, kad astriai issakiau savo nuomone.

drinks_cheers.gif 100% teisi, pritariu...

O Urte matau ne tik jauna moterys, bet ir protinga bigsmile.gif
Atsakyti
I Urtes tema uzeinu karts nuo karto optimizmo pasisemti. Saunu kad viskas klostosi gerai. Sekmes 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(MARSEL @ 2008 12 22, 17:55)
O Urte matau ne tik jauna moterys, bet ir protinga  bigsmile.gif

man labai imponuoja, kad ji ramiai isklauso bet kokia nuomone ir padaro savaip, kaip aji atrodo geriausiai. labai sveikintinas bruozas.
Atsakyti
na ir prirasete:)
aciu aciu..kam tos rozes cool.gif blush-anim-cl.gif
o man lb patinka jusu Maidenana pasisakymai...visko juose yra..ir isminties, ir sarkazmo..ir savikritikos..

beje..sveikinu visas su artejanciomis sventemis( ryt jau nebeprisesiu prie "kompo") ...tat geros nuotaikos..dziugiu akimirku..saikingo apsivalgymo laugh.gif laugh.gif newyear.gif clap_1.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 23, 10:47)
na ir prirasete:)
aciu aciu..kam tos rozes cool.gif  blush-anim-cl.gif
o man lb patinka jusu Maidenana pasisakymai...visko juose yra..ir isminties, ir sarkazmo..ir savikritikos..

beje..sveikinu visas su artejanciomis sventemis( ryt jau nebeprisesiu prie "kompo") ...tat geros nuotaikos..dziugiu akimirku..saikingo apsivalgymo laugh.gif  laugh.gif  newyear.gif  clap_1.gif  000054.gif

Naaaa, aciu labai. Ir jums labai linksmai atsvesti, saikingo apsivalgymo taip ogi ir gerimo taip pat. smile.gif

Mes uz jumi pakilnosim taurele smile.gif Sekmes ir Aciu uz palinkejimus 4u.gif newyear.gif
Atsakyti
Urte, kaip tau sekasi? Kas naujesnio?
Atsakyti
sveikos..

niu nieko..gyvename dar:) nors yra prognozuojanciu kad as ilgai neistversiu:)
buvau truputi atostogose, tat "sliuozem" slidineti. tetis su vyresniuoju slidinejo, nes su mazuoju mokemes slidineti smile.gif)))) siaip kaip pirma tokia ilga isvyka..skaityciau visai sklandziai ir gerai praejo:)vakar tik grizome.

o siaip viskas lb ramiai..stabiliai, kasdieniskai:)
ziuresime kaip cia man su dviem maziais seksis toliau:) nes teti tai sunkei isleidome i darbus:)))laimei yra dar aukle:)

tik jauciu kuri laika sportu man tex atsisakyti, nes tikrai nespesiu niekur:)))) vaika i darzeli is darzelio, i olaukima is plaukimo, dar pas gydytojus nes kazko akyte viena blogiau mato:( dar reikia nepamirsti kad mazasis yra..kuris oi..atrode ramus vaikas..o is tikro..lyg desimt vaiku..smile.gif))) vis visokiu "navarotu" prisimasto.. su aukle ima kokia diena ir nebendrauja, visiskai nesikalba..zaidzia sau ir tiek..arba kartais esant visiems , jis eina i kita kambari..realiai nesuprantu jo tokiu veiksmu..bet jei nori pabuti vienas ar nesikalbeti..tegu..manau nuo to blogiau ne bus...?? blink.gif g.gif jei ims kartotis dazniau gal susimastyt ir reikx..
vat ir tokios naujienos:)
kasdienybe sakyciau:) kaip ir pas visus:)))
Atsakyti
Džiugu skaityti, kad viskas klojasi neblogai, parašyk kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
Sena tema, bet keliu į viršų, įdomu, kaip sekasi autorei pastaruosius keturis metus.

Pas mane panaši situacija. Vakar kapinėse mažiai sutiktiems giminaičiams paaiškino, kad turi mamą, kuri čia po žeme, ir kitą mamą - mane. Stengiuosi, kad tos mamos, kurios jie net nepamena gyvos, būtų pilna visur. Tačiau nors myliu juos, noriu ir savo vaikų, kas atrodo bus pakankama priežastis skyryboms.
Atsakyti
kazkur per filma girdejau, kad konkuruoti su nesamu ar mirusiu - pati didziausia konkurencija. esamas cia ir dabar visada bus netobulas ir klystantis, ir todel menkesnis, be tos karunos ir auros, nei tas, kuris amzinai toli, amzinai mires-gyvas... g.gif ypac jei santykiai dar buvo geri....
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2013 11 02, 11:40)
Sena tema, bet keliu į viršų, įdomu, kaip sekasi autorei pastaruosius keturis metus.

Pas mane panaši situacija. Vakar kapinėse mažiai sutiktiems giminaičiams paaiškino, kad turi mamą, kuri čia po žeme, ir kitą mamą - mane. Stengiuosi, kad tos mamos, kurios jie net nepamena gyvos, būtų pilna visur. Tačiau nors myliu juos, noriu ir savo vaikų, kas atrodo bus pakankama priežastis skyryboms.

o vyras jau nebenori vaiku?
Atsakyti