QUOTE(Afroditte @ 2008 12 02, 16:46)
kodel aukletoja neinformuota kad vaiku mama mirusi??

ar darzelis pakeistas??
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 02, 17:00)
tai kad draugas ji veza visada..man netenka,tik paiimti namo kartais tenka..
na nesvarbu...
siaip niekam niekas nieko apie zuti nekalba..jie gyveno kitame mieste..tat atsikelus i vln niekas nemate zmonos ir nelb klause..draugas mazai afisavo savo asmenini gyvenima..o dabar kai kas pamato..mano kad as..ir lb stebisi kad tokia jauna..kitas dalykas... vaikai teti dazniausiai vardu vadina..mane ir,tat nesupranta kas kaip...o aukletoja pravede auklejamaji pokalbi man..aisku ner ko pykti..

nieko as jai ir nezadu aiskinti...cia gal draugas turetu..o vaikai..matyt priprato be mamos..nes jie nekalba..nesako kad turi ar kad mirusi ir pan.tiksliau jie per mazi buvo..ir dar kol kas yra..
Papildyta:
vaikas niekad nejo i daezeli..tik nuo pavasario pradejo lankyti..
siaip, kai vaika idarbini i darzeli, pristatai dokumentus, nieko is gatves nepriima, o ten matosi, kas naslis, o kas issiskyres, o kas daugiavaikis, ir i buhalterija pristatoma pazyma,kad tevas vienisas, ir jis turetu gaut 50% nuolaida mokesciui uz darzeli... dar i auikletojos dienyna irasoma tevu darboviete su telefono numeriais, tai ka jusu draugas stovejo akytem klapsejo, kai aukletoja paklause apie mamos darboviete

netikiu!
o ir aukletojos visada smalsios buna, tikrai iskamantineja kur mamyte, i vsio takoe, o vaikai naiviai viska pasakoja.
atsiprasau, bet sitoj vietoj laaaabai netikroviska pasiropde situacija....
o jei i tema, tai buvau susidurus su nasliu, bet tada labai mazai laiko praejo nuo zmonos zuties, ir aisku mano draugas tik apie ja ir snekejo, mums su juo nieko neisejo, nes jis tiesiai sake, kad iesko nevaisingos moters, kad myletu tik JO dukra

dabar gyvena su viena mergina jau 5 metus, jo mergaite vadina ja "mama"