Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusi žmona ir nauja draugė

QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 22, 11:19)
:)rimtai...
visi vyrai juk tuomet isnaudotojai:)smile.gif
nesvarbu..kiekvienam savo matyt:)
mes aukle turime..lb miela moteriske..ir Osle ji bus...nes as nesedesiu namie su "ziursteliu" ir grindu skuduru:) arba ilgais naguciais ir grozio salonais priesakyje:)))

tai apsisprendete? Gyvensite Osle?
O nuo kada?
Atsakyti
nuo kovo pabaigos.
Papildyta:
nezinau..kaip cia bus..nepabandes nezinosi..
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 22, 11:34)
nuo kovo pabaigos.
Papildyta:
nezinau..kaip cia bus..nepabandes nezinosi..

Man atrodo, kad visas bus gerai. Kaip lemtingai viskas cia klostosi pas jus.
Atsakyti
ziuresime..

ei..klausimas..kaip Jus sventes svenciate..pas kuriuos tevus?
mano tevai tai visuomet grand-Kucias, Kaledas organizuoja...ir nezinau kaip elgtis..juokingiausia kad tetis asmeniskai visus "mus" pakviete dalyvauti.."dukra visada sventes svencia su seima..o dabar kazkuria prasme jus jos ir seima..tat turime visi buti kartu"..taip "lemeno"..kad juokas ima.. nesitikejome su draugu.. bet jo tevai ir laukia anuku...be to..antra Kaledu diena..jo uosviai pakviete..ir visus..kas man keista buvo.. blink.gif unsure.gif g.gif g.gif
vakar kalbejome sia tema ir nusprendeme..jei viskas bus gerai..ir kitais metais svesime sventes kartu..tex abieju tevams vaziuoti pas mus..kitaip neiseina..padarysime ...savas tradicijas..smile.gif
vat tokie dalykeliai..dar prie viso to..smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 22, 15:14)
ziuresime..
ei..klausimas..kaip Jus sventes svenciate..pas kuriuos tevus?

as nieko negaliu pakomentuoti, patarti... mes su katinu, tai ir problemu ner.. jis mielai lieka vienas ir mane isleidzia kur as noriu ir dziaugiasi, jei bunu su juo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 22 gruodžio 2008 - 15:07
na kai as buvau tik su katinu..man ir buvo paprasta:)))
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 22, 16:10)
na kai as buvau tik su katinu..man ir buvo paprasta:)))

tiesa, o tavo katino kokia lemtis? kur jis?
Atsakyti
jis turi visus reikiamus dokus..norint keliauti..su manim ir i Turkija skrido kartu:) visur kartu:)
dabar tik..vargsiukas..nepatinka jam vaiku draugija..bet gal apsipras..priprates buvo lepinimams..ir pan.
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 22, 16:32)
jis turi visus reikiamus dokus..norint keliauti..su manim ir i Turkija skrido kartu:) visur kartu:)
dabar tik..vargsiukas..nepatinka jam vaiku draugija..bet gal apsipras..priprates buvo lepinimams..ir pan.

o jis su tavim gyvena?
Atsakyti
kas?
smile.gif
mes galime sakyti jau visi kartu gyvename..as-draugas -vaikai ir katinas
kol daromas remontas draugo bute..gyvename mano bute..nors dabar link svenciu..vaikai pas senelius atostogauja...
Papildyta:
po svenciu..draugas i Osla..o mes liksim tryse ebveik keturiese..na plius aukle..

Papildyta:
dabar bus dar galima sakyti..kad "nachalia' ir pagyventi gali...ne tik del sexo ar aukles:))))
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 22, 16:48)
kas?
smile.gif
mes galime sakyti jau visi kartu gyvename..as-draugas -vaikai ir katinas
kol daromas remontas draugo bute..gyvename mano bute..nors dabar link svenciu..vaikai pas senelius atostogauja...
Papildyta:
po svenciu..draugas i Osla..o mes liksim tryse ebveik keturiese..na plius aukle..
Papildyta:
dabar bus dar galima sakyti..kad "nachalia' ir pagyventi gali...ne tik del sexo ar aukles:))))

bet tu skambi taip lengvai-romantiskai smile.gif
Atsakyti
tai kad ner man ko "neskambeti"..kol kas galiu pasakyti-gyvenu laimingai..ir ne tik del pastaruju santykiu..gal todel kad negyvenu tik jais..smile.gif
o del pasijuokimo is situacijos..tai jau laukiam tokiu kalbu..vistiek bus..smile.gif
Papildyta:
beje..rasei kad tik su katinu gyvenate..? neliudna? sorry kad kisu nosi..matyt lietuvisku saknu turiu daugiau nei maniau:)
Atsakyti