Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusi žmona ir nauja draugė

QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 20, 17:31)
tikriausiai Jus teisi  rolleyes.gif

dekui uz patarimus..jusu pasisakymai lb maloniai ir optimistiskai nuteikia:)))

prasom. kad tik macytu. nereikia bijoti sunkumu - lai sunkumai jusu bijo.
Atsakyti
va sitas poziuris super --> nereikia bijoti sunkumu - lai sunkumai jusu bijo.
dekui dar kart..

ziuresime kaip viskas baigsis po supazindinimo su tevais..jis sako gal geriau vaiku nereikia kartu imti..bet manau jei jau supazindinti tai jau su visais..kad paskui nekiltu nesusipratimu.. juolab mama jau ispejau kas kaip..tecui neisdrisau iki galo pasakyti..nes jo nuomone jau supratau pasakius vien tai kad draugas 11m vyresnis..bet nieko lb sakyti negali..nes mama mano 9m jaunesne:)

o va supazindinimo su jo tevais..bijau labiausiai..su jo teciu jau pazistama..mielas zmogus pasirode..o mama ten pas juos valdinga rolleyes.gif sad.gif

laukia sunkus savaitgalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 21, 14:54)
va sitas poziuris super --> nereikia bijoti sunkumu - lai sunkumai jusu bijo.
dekui dar kart..

ziuresime kaip viskas baigsis po supazindinimo su tevais..jis sako gal geriau vaiku nereikia kartu imti..bet manau jei jau supazindinti tai jau su visais..kad paskui nekiltu nesusipratimu.. juolab mama jau ispejau kas kaip..tecui neisdrisau iki galo pasakyti..nes jo nuomone jau supratau pasakius vien tai kad draugas 11m vyresnis..bet nieko lb sakyti negali..nes mama mano 9m jaunesne:)

o va supazindinimo su jo tevais..bijau labiausiai..su jo teciu jau pazistama..mielas zmogus pasirode..o mama ten pas juos valdinga rolleyes.gif  sad.gif

laukia sunkus savaitgalis smile.gif

laikykis. as tavo vietoje ir vaikus pasiimciau, jo tevams bus lengviau nuomone apie tave sudaryti. kaip tik, veiksmais irodysi, kad nebijai atsakomybes, kad myli, kaip tie vaikai prie taves - ar eina, ar megsta/myli.. be to, jei bus visai sunku, galesi pasakyti, kad vaikucius reikia prausti/guldyt miegoti/maitinti ar ten dar kokio bieso... be to, jei jusu su jo tevais pokalbis seksis sunkiai ar kokia tylos nejauki minute - visada galesi "eiti patikrinti kaip ten vaikai"...

Zodziu, stiprybes, ishmintingumo ir maloniu pojuciu si sunku savaitgali. tikiuosi, jis visiskai neprimins sunkaus. kaip sako mano drauge "jeigu bijai (egzamino, kazko sunkaus) - reiskia viskas bus gerai ir apskritai, gyvenimas yra nuostabus".

O mes savo ruozhtu lauksime naujienu ir kramtysime visu forumu kas ka pasake ir kaip kur paziurejo ir ka tai getu reiksti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 11 21, 16:31)
kaip sako mano drauge "jeigu bijai (egzamino, kazko sunkaus) - reiskia viskas bus gerai ir apskritai, gyvenimas yra nuostabus".

bigsmile.gif geri žodžiai, aš juos prisitaikau šiandien sau-taip sakant pasiskolinu ax.gif
Atsakyti
maniskis ir panasiai sako..jis dar juokiasi ir sako kad laukia staigmena..??!!
o pats lb nerimauja kaip mano tevai reaguos..priims ir pan.

"O mes savo ruozhtu lauksime naujienu ir kramtysime visu forumu kas ka pasake ir kaip kur paziurejo ir ka tai getu reiksti... "

tai jau taip...cia jauciu sio forumo visa esme:))
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 21, 17:42)
"O mes savo ruozhtu lauksime naujienu ir kramtysime visu forumu kas ka pasake ir kaip kur paziurejo ir ka tai getu reiksti...  "

tai jau taip...cia jauciu sio forumo visa esme:))

Dideliausios sekmes jums si savaitgali 4u.gif Patikek, viskas bus gerai, ir nesvarbu ka kiti manys, juk pati sakei : Ne jiems, o tau su tuo vyru gyventi wub.gif Tai tavo, suaugusios moters pasirinkimas, kuri visi turi gerbti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 21, 17:42)

prisimink tik, kad tevai is "praeito gyvenimo".... nelabai jie mus pazista su musu "naujom" vertybem.. tai kad, pasikask savyje, gal kokiu konservativumo likuciu rasi... na, ten vyresniam vieta uzleisti, pasiulyti padeti indus nukrauti, pagirti koks nuostabus ju sunus ir kokia sunki jo dalia ir kaip tu noretum jam palengvinti kasdienybe.... rolleyes.gif
Atsakyti
laba ryta visoms..

na praejo ta musu pazintis su tevais ..abieju..

kad laukia staigmena..tai va vos nuvykusi supratau..nes sestadieni jo tecio jubiliejus buvo..dar visa penktadieni jo ammai teko padeti maista gaminti..tai toji jauciu visa mano gyvenima isklausinejo..mat psichologijos moxlu daktare..tai net pati nepajutau kaip ir ta, ir ana isklause..bet nieko:)keista..buvau susidariusi nuomone kad b valdinga..bet lb maloni..tik pasake, kad lb gerai pamastyciau ar noriu viso to..nes paskui liks lb daug iskaudintu asmenu..ir viskas..jokiu priekaistu..jokiu mokymu nieko:)) na o "baliukas" linxmas isejo..prafesoriu burelyje..aciu dievui..dabar supratau kam man buvo dvejos studijos..tat kalbos uzteko..nepasirodziau meme kokia:))) gavau pakvietima kito savaitgalio pietums..smile.gif
sunkiau buvo su manaisiais tevais..tetis gan atsiauriai reagavo i viska..bet laime buvo vaikai..tai savo emocijas suvalde:)) ir isvis..jam matyt sunku apsiprasti kad jau uzaugau:))) o draugui tepasake..kad jei jau atveze tave parodyti zinodama mano nuostatas..tai zinok esi lb svarbus zmogus..
na bet siaip tai savaitgalis geras:) idomus...turiningas..

p.s del padejimo..indu nunesino ir visu kitu niuansu...kazkaip man savaime tai gaunasi..tat lb nepergyvenau..pasiteirauti visada galima..o reix ne reix tai kitas klausimas..rankos juk nenukris..smile.gif tik del koncervatyvumo..ir pan. na kaip cia pasakius..sunkiau..smile.gif
tai tiek naujienu..atrodo pradzia ganetinai gera..klosime pamatus toliau...

Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 24, 10:18)
laba ryta visoms..

na ir viskas tiesiog puiku... labai gerai viskas klostosi ir viskas bus gerai.. Valio!
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 24, 09:18)
laba ryta visoms..

na praejo ta musu pazintis su tevais ..abieju..

kad laukia staigmena..tai va vos nuvykusi supratau..nes sestadieni jo tecio jubiliejus buvo..dar visa penktadieni jo ammai teko padeti maista gaminti..tai toji jauciu visa mano gyvenima isklausinejo..mat psichologijos moxlu daktare..tai net pati nepajutau kaip ir ta, ir ana isklause..bet nieko:)keista..buvau susidariusi nuomone kad b valdinga..bet lb maloni..tik pasake, kad lb gerai pamastyciau ar noriu viso to..nes paskui liks lb daug iskaudintu asmenu..ir viskas..jokiu priekaistu..jokiu mokymu nieko:)) na o "baliukas" linxmas isejo..prafesoriu burelyje..aciu dievui..dabar supratau kam man buvo dvejos studijos..tat kalbos uzteko..nepasirodziau meme kokia:)))  gavau pakvietima kito savaitgalio pietums..smile.gif
sunkiau buvo su manaisiais tevais..tetis gan atsiauriai reagavo i viska..bet laime buvo vaikai..tai savo emocijas suvalde:)) ir isvis..jam matyt sunku apsiprasti kad jau uzaugau:))) o draugui tepasake..kad jei jau atveze tave parodyti zinodama mano  nuostatas..tai zinok esi lb svarbus zmogus..
na bet siaip tai savaitgalis geras:) idomus...turiningas..

p.s  del padejimo..indu nunesino ir visu kitu niuansu...kazkaip man savaime tai gaunasi..tat lb nepergyvenau..pasiteirauti visada galima..o reix ne reix tai kitas klausimas..rankos juk nenukris..smile.gif tik del koncervatyvumo..ir pan. na kaip cia pasakius..sunkiau..smile.gif

Šaunu, kad viskas kol kas taip šauniai klostosi, protinga moteris esi, nesielgi emocionaliai, manau Jums puikiai seksis wink.gif Stiprybės Tau ir gražaus sutarimo šeimoje smile.gif
Atsakyti
dekui:)
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 24, 11:47)

Dabar tavo gyvenimas iš esmės pasikeis... Busi labiau šeimyniška, matai, jau pietų važiuosi, gyvensi kitaip visai.. kaip fainiai..... naujos patirties įgysi ir šiaip, smagu, man atrodo, bus..
Ar planuojate gyvenimą po vienu stogu? Ar dar nekalbate apie tai?
Atsakyti