QUOTE(sayonara @ 2009 01 01, 15:20)
skanų nėr, nes neišsiryškinau

šį tikiuosi pasitaisyti.. beje, mano pačios ryškintos juostos skanai yra kūdroje mano
paskutinėje serijoje. paskutinės 4 foto iš juostos, kurią pati ryškinau. jeigu kas netingėtų pakomentuoti, tai būčiau dėkinga..
dėl zorki - turiu jį, bet nesu naudojus nė karto.. mano tėtis jį naudojo labai daug metų, sakė, patogus, paprastas. jeigu nori, galiu specialiai dėl Tavęs vieną juostą išfotkint ir papasakoti įspūdžius..
Su Naujaisiais visus!
Seriją kūdroj mačiau, labai patiko. Neturiu ką pridurti. Ir technine, ir idėjine prasme puikiai.
Būtų smagu, aišku, bet dėl manęs juostos gal negadink. Pamėgink be juostos. Šiaip keletą dienų apie juos skaitinėju ir susidariau nuomonę, kad kai kurie (pvz. Zorki 4) yra gana geros Leicos kopijos ir netgi su tam tikrais patobulinimais

Tuo metu (apie 60 metus) dar mokėjo gamint kokybiškai, ypač eksportui. Beje, koks objektyvas pas tave? Sudedamas gal? Labai maga įsigyti būtent su tokiu, nes su juo, kaip suprantu, aparatas ypač kompaktiškas. Galvoju apie Zorki (arba FED) rangefinder'į, kaip mažą, patikimą reportažinę kamerą, ypač komandiruotėms į rytų šalis. Mažesnė rizika, kad nukabins nuo kaklo
P.S. internete prisižiūrėjau Zorki'ų ir FED'ų taip meistriškai perdarytų į Leicas, kad pradžioj atskirt sunku
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso