Jei abejoji-nesiaugink!rasei kitoj temoj kad buvai prisisiuvusi,tai tu prie tu savo senuju tresu geriau sagucius prisisiuk ir segiokis

prigazdinot
tai jei prisiauginesiu is mano plauku nieko neliks,pagal jusu pasakojimus plaukai smarkiai sugadinami,mano drauge kirpeja,bet prisiauginimu neuzsiima,tai ji man siandien pasake jog pasiurpau nuo tokiu istoriju,sake kad pas ja ateina klientes po prisiauginimo,tai vaizdas laaabai liudnas,stipriai suzaloti plaukai ir be kirpimo jau niekaip,tai patare man nesiiauginti,
taigi kaip as norejau tu labai ilgu plauku,manau jau noras praejo

as pati buvau prisiauginus tik prieky, norejau,kad butu vieno ilgio, vaiksiojau su priaugintais 4menesius, jokio pablogejimo nebuvo, tik kaip nueme prieki plaukai buvo gerokai paauge, uz tai antra kart neprisiauginejau.
QUOTE(kristegri @ 2008 11 24, 17:31)
as pati buvau prisiauginus tik prieky, norejau,kad butu vieno ilgio, vaiksiojau su priaugintais 4menesius, jokio pablogejimo nebuvo, tik kaip nueme prieki plaukai buvo gerokai paauge, uz tai antra kart neprisiauginejau.
o kurio budu buvai prisiauginus?

QUOTE(vikada @ 2008 11 24, 18:11)
prigazdinot
tai jei prisiauginesiu is mano plauku nieko neliks,pagal jusu pasakojimus plaukai smarkiai sugadinami,mano drauge kirpeja,bet prisiauginimu neuzsiima,tai ji man siandien pasake jog pasiurpau nuo tokiu istoriju,sake kad pas ja ateina klientes po prisiauginimo,tai vaizdas laaabai liudnas,stipriai suzaloti plaukai ir be kirpimo jau niekaip,tai patare man nesiiauginti,
taigi kaip as norejau tu labai ilgu plauku,manau jau noras praejo 

nu bet jeigu noras labai didelis,tai nesiok prisegamus
Ne ne ne,nepatariu,bukit atsargios! Ypac pas ka savi plaukuciai silpni...Netgi ir stiprus po kazkiek priauginimu virs silpnuciai...Pati svajoju apie ilgus plaugus,ilgai buvau uzsivedus augintis,bet....keliu zmoniu akivaizdus ,,rezultatai" po priauginimo ,mane isgasdino ir galutinai atbaide..
.
Viena pazystama, silpnu ir garbanotu plaukuciu, uzsienyje prisiaugino (ten gyvena). Sawus tiesino dar plius,kad tiesus butu...Na ir zodziu kai nusieme,sake dabar jau nebegali nebeprisiaugint,nes sawi tokie liko ,kad sake isvis baisu...Praktiskai nieko neliko...
O kita drauge turejo ziauriai storus stiprius plaukus...Na ir irgi norejo prailgint...Ir taip ,plaukucius ilgus turejo apie du metus,priziurejo salone ,tvarkingai saugojo,buvo liuks...Bet dabar jau gal metai nusiemus...ir plaukai like-nieko ispudingo...
-eiliniai plaukuciai...paprastute ,nusiurus uodegyte..
,kuria anksciau issiskirdavo is kitu-labai geri buvo plaukai...
Ir as sakau,gal geriau jau prisegamus....Nes ateityje - galit verkt kruvinom asarom..

Viena pazystama, silpnu ir garbanotu plaukuciu, uzsienyje prisiaugino (ten gyvena). Sawus tiesino dar plius,kad tiesus butu...Na ir zodziu kai nusieme,sake dabar jau nebegali nebeprisiaugint,nes sawi tokie liko ,kad sake isvis baisu...Praktiskai nieko neliko...
O kita drauge turejo ziauriai storus stiprius plaukus...Na ir irgi norejo prailgint...Ir taip ,plaukucius ilgus turejo apie du metus,priziurejo salone ,tvarkingai saugojo,buvo liuks...Bet dabar jau gal metai nusiemus...ir plaukai like-nieko ispudingo...

Ir as sakau,gal geriau jau prisegamus....Nes ateityje - galit verkt kruvinom asarom..

Kuris budas kenkia labai priauginimas kapsulemis ar plauku "prisiuvimas" ?

QUOTE(ViShy @ 2008 11 25, 16:33)
As negaleciau pasakyt,mano pazystamos visos ,tai kapsulemis auginosi,as gal drysciau teigt ,kad maziau pavojingas prisiuvimas...
ir tas ir tas yra beveik vienodi,kapsules isvis reiketu uzdrausti,o prisiuvimo minusas toks,kad prisiutas tresas,savo svoriu nupjauna plaukus,ta prasme ne pats tresas,bet tie siulai,kuriais jis yra prisiutas-nupjauna jusu plaukus
QUOTE(linuxox @ 2008 11 25, 15:36)
ir tas ir tas yra beveik vienodi,kapsules isvis reiketu uzdrausti,o prisiuvimo minusas toks,kad prisiutas tresas,savo svoriu nupjauna plaukus,ta prasme ne pats tresas,bet tie siulai,kuriais jis yra prisiutas-nupjauna jusu plaukus
???? oi linuxox, ar tikrai taip blogai tos kapsules?

QUOTE(NooR @ 2008 11 26, 00:45)
???? oi linuxox, ar tikrai taip blogai tos kapsules?
blyn gal man rimtai reik atsaukt pas kirpeja sestadieniui? 

Pasakysiu tik taip,plauku priauginima pradejau nuo kapsuliu,turiu aparata,patirties ir t.t. priaugindama siuo budu as tureciau materialines naudos,uzdirbciau apie apie 50lt daugiau nuo kiekvieno zmogaus,bet kiekviena norincia tokiu budu prisiauginti atkalbu nuo tokios minties.Pats tas karstis,priauginant tikrai nekenkia,nes mano tiesintuvas ikaista ko gero dvigubai daugiau nei tas aparaciukas,kuris lydo kapsules,bet nuemimas yra tikrai labai grubus,nelabai noriu apie tai viesai kalbeti,bet nereikia pamirsti kad keratino kapsules nera tokios 'baisios' jos yra kur kas minkstesnes,nuimti kur kas lengviau[as pati po menesio issikrapsciau su nagais,nes truputi erzino

buvau prisiauginusi micro ziedeliais, nesiojau apie puse metu, kai nusiemiau, jie buvo paauge, nes reciau trumpinau, ir tikrai nepastebejau, kad butu pablogejusi ju busena... atvirksciai maziau juos kankinau, nes ir taip vaizdas buvo nuostabus*kai buvo priauginti*
kai nusiemiau buvo trauras, negalejau i save veidrodyje ziureti... buvau pasiryzusi vel prisiauginti, bet sutrukde nelaime seimoje, o db dziaugiuosi savais 40 cm plaukais
priauginimas mane dar lb paskatino, saugoti ir auginti savo plaukus.