QUOTE(hemetra @ 2010 01 18, 23:49)
As buvau prisisiuvusi naturaliu plauku tresus. Panesiojau apie 3sav. Nors mano tresai buvo labai geri, plaukai atrode nuostabiai, ilgi, stori, niekas neatskyre, kad jie buvo "ne mano", bet pojutis juos "nesioant" buvo ne koks. Kai reikedavo issiplauti galva, budavo kosmaras. Miegot buvo labai nepatogu, jauciau visas "siules". O kai pagaliau nebeistveriau ir nuejau juos nusiimti, man buvo sokas. Kai pasukavo mano naturalius plaukus, visi plaukai, kurie buvo supinti i kasytes, isslinko. Tai pagalvokite, jei pries priauginima jie buvo labai ploni, kas is ju liko?? O gi visiskai nieko, siuliukai. Tikrai nepatariu niekam prisiauginti plauku, bet jei kas nori viska patirti savo kailiu, siulau savo tresus. Jie ilgi, naturalus ir juodos spalvos 

dauguma daro didele klaida manydamos kad prisiuvimas yra nekenksmingas,tai yra labai kenksmingas ypac chemijos pazeistiems plaukams,nes plaukai per visa ilgi buna supinti i kasytes (drakoniukus) po to prie ju prisiuvami tresai,ir tie siulai nupjauna jusu plaukus nuo treso svorio,irsiaip as si metoda rekomenduociau tik i sadomazohizma linkusioms mergaitems
QUOTE(te verde @ 2010 01 21, 14:14)
Turiu priaugintus su keratinu sonuose ir geliu klijuotus gale, juoka kelia kalbos apie siaubinga pakenkima.
Sakyciau taip, kas dirba ne su profesionaliomis priemonemis, nemoka dirbti, klijuoja sruoga prie vieno plauko, tai ir rezultatu atitinkamu sulaukia. Ziauriai nuimineti tenkla plastikinias kapsules, o ne keratino.

tikra tiesa keratinas turi savu minusu,bet plaukams kenkia zymiai maziau nei silikono kapsules