Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų būklė po prisiauginimo

QUOTE(hemetra @ 2010 01 18, 23:49)
As buvau prisisiuvusi naturaliu plauku tresus. Panesiojau apie 3sav. Nors mano tresai buvo labai geri, plaukai atrode nuostabiai, ilgi, stori, niekas neatskyre, kad jie buvo "ne mano", bet pojutis juos "nesioant" buvo ne koks. Kai reikedavo issiplauti galva, budavo kosmaras. Miegot buvo labai nepatogu, jauciau visas "siules". O kai pagaliau nebeistveriau ir nuejau juos nusiimti, man buvo sokas. Kai pasukavo mano naturalius plaukus, visi plaukai, kurie buvo supinti i kasytes, isslinko. Tai pagalvokite, jei pries priauginima jie buvo labai ploni, kas is ju liko?? O gi visiskai nieko, siuliukai. Tikrai nepatariu niekam prisiauginti plauku, bet jei kas nori viska patirti savo kailiu, siulau savo tresus. Jie ilgi, naturalus ir juodos spalvos  mirksiukas.gif

dauguma daro didele klaida manydamos kad prisiuvimas yra nekenksmingas,tai yra labai kenksmingas ypac chemijos pazeistiems plaukams,nes plaukai per visa ilgi buna supinti i kasytes (drakoniukus) po to prie ju prisiuvami tresai,ir tie siulai nupjauna jusu plaukus nuo treso svorio,irsiaip as si metoda rekomenduociau tik i sadomazohizma linkusioms mergaitems

QUOTE(te verde @ 2010 01 21, 14:14)
Turiu priaugintus su keratinu sonuose ir geliu klijuotus gale, juoka kelia kalbos apie siaubinga pakenkima.  hihihi.gif Sakyciau taip, kas dirba ne su profesionaliomis priemonemis, nemoka dirbti, klijuoja sruoga prie vieno plauko, tai ir rezultatu atitinkamu sulaukia. Ziauriai nuimineti tenkla plastikinias kapsules, o ne keratino.

tikra tiesa keratinas turi savu minusu,bet plaukams kenkia zymiai maziau nei silikono kapsules
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 18, 23:59)
Mačiau draugės plaukus po priauginimo, klaikiai atrodė, bizelė piršto storio, prieš priauginimą tokie nebuvo. O linuxox savireklamą neblogą darotės  biggrin.gif , na bet čia kiekvieno reikalas. O jūsų pačios plaukai ne perliukas. schmoll.gif

dar karteli pasikartosiu,kad man reklama daro ne zodziai,o darbai mirksiukas.gif O mano plaukai atrodo labai gerai,nes kur plaukai yra pirmoje foto,tai nesimato,kad ju bukle yra kritine,as juos per pora menesiu tamsinau-sviesinau-tamsinau-sviesinau,gavausi zalia,tada blondinau ir galutinai nuzudziau,slapi tampydavosi kaip guma,trupejo gabalais,po to prisiauginau,kas 3-5men nusiemusi korekcijai as juos iskarpydavau kad nusikirptu kuo daugiau tu negyvu plauku,bet pasiliktu ilgis,nes perbraukti per visa savo plauku ilgi as negalejau,pirstai istrigdavo doh.gif ir taip po truputi po truputi as juos atsiauginau,ir net foto matosi kad nuo pirmos foto iki paskutines mano plaukai nors ir nelabai pailgejo(nes nuolatos kirpau) bet uztat pastorejo ir dabar jie yra visi sveiki ir atsigave,o sutvarkyti,bent jau su dziovintu isdziovinti atrodo labai net gerai cool.gif
Atsakyti
Aš kitaip įsivaizduoju gerai atrodančius plaukus. smile.gif Bet čia kiekvieno supratimas. Ir manau, kad žmogus dirbantis su plaukais pats turi turėti nepriekaištingus plaukus, bet žinau, kad taip būna ne visada. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano plaukai del priauginimo nepasakyciau, kad nukentejo smile.gif kaip tik maziau juos lieciau ir ataugo ilgesni ir nenushiure.

aisku nuemus sruogas atrode, kad plauku maziau, nes jau buvau pripratus prie veshlesniu gauru biggrin.gif

ir dalis savo plauku, kurie buvo suspausti kapsulese ir naturaliai ishslinko per ta laika, kol buvau prisiauginus (apie 5 men) taip pat iskrito, bet net pastebejau, kad mano plaukai pradejo maziau shakotis, matyt susimaise su priaugintom sruogom yra kazkiek apsaugomi, "kasa" tampa storesne, cia kaip shluotos efektas biggrin.gif kuo storesne, tuo tvirtesne

Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 22, 00:20)
Aš kitaip įsivaizduoju gerai atrodančius plaukus. smile.gif  Bet čia kiekvieno supratimas. Ir manau, kad žmogus dirbantis su plaukais pats turi turėti nepriekaištingus plaukus, bet žinau, kad taip būna ne visada. rolleyes.gif

Puikiai jos plaukai atrodo, o ypac po tiek proceduru. Reikia lyginti su realiais plaukais, o ne plaukais is reklamos, kur isvis "kosmosa" rodo. O zmonems, dirbantiems su plaukais, tai niekas nesuteikia stebuklingu ziniu, kaip priziureti plaukus, kad jie atrodytu nuostabiai. Viska bandai, eksperimentuoji ant saves, kad po to galetum uztikrintai patarti klientems, tai ir nukencia savieji plaukai nuo tu visu eksperimentu.

As jau keleta metu prisiauginusi plaukus. Po pirmu kartu plaukai tikrai nukentejo, o paskui pastebejau keleta dalyku, ismokau juos prisiziureti ir viskas ok. Juos reikia kantriai issisukuoti, kad nesiveltu prie saknu, eiti miegoti susirisus, neristi ausktai uodegos, labai itempiant plaukus, ir svarbiausia duoti daug gerio - vitaminu, naturaliu alieju, kaukiu ir t.t Vasara as tik uz priauginamus plaukus - atostogos, isvykos, tikrai ne tresu segiojimas kas ryta galvoje, o norisi but graziai. Bet ziema geriau duoti pailseti plaukams su prisegamais tresais.
Atsakyti
QUOTE(mama_Kristina @ 2010 01 22, 10:16)
Puikiai jos plaukai atrodo, o ypac po tiek proceduru. Reikia lyginti su realiais plaukais, o ne plaukais is reklamos, kur isvis "kosmosa" rodo.

Turiu su kuo lyginti su tuo ir lyginu mirksiukas.gif , prie ko čia reklamos? g.gif aš turėčiau tokius plaukus, man būtų didžiulis kompleksas. Sakau kiekvienas vertina skirtingai. Vienam gražu, kitam baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 22 sausio 2010 - 18:11
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 22, 19:10)
aš turėčiau tokius plaukus, man būtų didžiulis kompleksas

as suprantu, kad forumas viesa vieta reiksti savo nuomonei, na bet tikrai ne izeidinejimams.. tikrai bjauru is tavo puses.
Atsakyti
QUOTE(mama_Kristina @ 2010 01 22, 23:08)
as suprantu, kad forumas viesa vieta reiksti savo nuomonei, na bet tikrai ne izeidinejimams.. tikrai bjauru is tavo puses.

Ar aš turėčiau veidmainiauti, ir sakyti, jog plaukai nuostabūs, nors akivaizdu jog taip nėra? Iš TAVO pusės veidmainiavimas yra dar bjauriau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 22 sausio 2010 - 23:39
Baikim pyktis einam mustis smile.gif faktas yra toks kad plaukai mano yra geri grazus ir stiprus,foto galbut nera labai geros,bet manau tos kurios turi nors koki nors supratima tai gali pamatyti ka as turejau 'raumeny' nes akivaizdziai matosi skirtumas kaip buvo ir kaip yra,jeigu sias foto deciau i tema 'kokie grazus mano plaukai' tai tikrai tureciau buti isjuokta ir ispeikta.O foto as turiu daugybe kaip atrodo klijenciu plaukai pries pirmaji priauginima ir po nuemimo,bet nenoriu cia deti nes nusibodo pavyduoliu arba siaip 'biezdelninkiu' komentarai apie reklama.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 01 23, 12:43)
Baikim pyktis einam mustis smile.gif faktas yra toks kad plaukai mano yra geri grazus ir stiprus,foto galbut nera labai geros,bet manau tos kurios turi nors koki nors supratima tai gali pamatyti ka as turejau 'raumeny' nes akivaizdziai matosi skirtumas kaip buvo ir kaip yra,jeigu sias foto deciau i tema 'kokie grazus mano plaukai' tai tikrai tureciau buti isjuokta ir ispeikta.O foto as turiu daugybe kaip atrodo klijenciu plaukai pries pirmaji priauginima ir po nuemimo,bet nenoriu cia deti nes nusibodo pavyduoliu arba siaip 'biezdelninkiu' komentarai apie reklama.

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 01 22, 00:16)

tikra tiesa keratinas turi savu minusu,bet plaukams kenkia zymiai maziau nei silikono kapsules

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Buvau prisisiuvusi, prisiauginusi su kapsulem ir turejau prisegamus. Geriausias, mazaiusiai kenkiantis variantas, mano manymu yra prisegami tresai smile.gif
Atsakyti