Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų būklė po prisiauginimo

QUOTE(vikada @ 2008 12 10, 18:52)
as jau persigalvojau prisiaugineti plaukus jusu deka,manau padariau teisinga sprendima smile.gif  4u.gif

As nenoriu cia moralizuoti, tiesiog paklausiau savo kirpejos, ka ji mano apie priauginima ir kodel juo nesivercia (juk ta populiarumo banga LT vis dar nenuslugsta, tad tai pelninga), tai ji papasakojo apie kursus, kuriuose neseniai buvo - dbr yra 8 priauginimo budai, kursu vedancioji pati visus isbande - turejo ilgus plaukus, o dbr vos ausis dengia. Ji tiesiai sviesiai pasake - norite uzsidirbti - darykite ta darba del pinigu, nes kitokios priezasties nera - priauginti plaukai kenkia tikriesiems.. Bet mano kirpeja nesusidomejo - sako, as noriu puoseleti klienciu plaukus, o ne gadinti.

Ir pati sake turinti kelias klientes, kurios bando atstatyti plauku bukle po ju nuemimo - matyt, ju plaukai ir taip silpni buvo.. Tai dbr dar daugiau i gydyma reikia sukisti, negu i kasmenesi netikru plauku priziurejima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 10, 19:32)
As nenoriu cia moralizuoti, tiesiog paklausiau savo kirpejos, ka ji mano apie priauginima ir kodel juo nesivercia (juk ta populiarumo banga LT vis dar nenuslugsta, tad tai pelninga), tai ji papasakojo apie kursus, kuriuose neseniai buvo - dbr yra 8 priauginimo budai, kursu vedancioji pati visus isbande - turejo ilgus plaukus, o dbr vos ausis dengia. Ji tiesiai sviesiai pasake - norite uzsidirbti - darykite ta darba del pinigu, nes kitokios priezasties nera - priauginti plaukai kenkia tikriesiems.. Bet mano kirpeja nesusidomejo - sako, as noriu puoseleti klienciu plaukus, o ne gadinti.

Ir pati sake turinti kelias klientes, kurios bando atstatyti plauku bukle po ju nuemimo - matyt, ju plaukai ir taip silpni buvo.. Tai dbr dar daugiau i gydyma reikia sukisti, negu i kasmenesi netikru plauku priziurejima unsure.gif

o tai nedazo plauku, kad negadina, tik kerpa, ir laku ir t.t.. nenaudoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 10, 19:32)

nu geras,as pati kadangi visus budus esu isbandziusi todel pasirinkau man labiausiai patikusi,mano plauku storio ir ju bukles galetu pavydeti kiekviena,gaila kad nusiemusi plaukucius,juos tamsindama-sviesindama labai sugadinau,esu is viso nesiojusi priaugintus plaukus be jokiu pertrauku apie 3,5metu,dabar vel nuo rugsejo prisiauginusi esu,jei manyciau kad tai kenksminga,tai nei pati nesiociau,nei kitom deciau.Yra pas ka matosi labai prasti plaukai tai paaiskini kas gali atsitikti,o tada zmogus jau pats sprendzia reikia to ar ne,pagal plauku bukle parenki ir priauginimo metoda,pas ka plonyciai silpnuciai plaukai tai galai nutriusta,juos pakirpus pora cm vaizdas pasikeicia,jei kam labai idomu koks is tikruju vaizdas buna parasykite man i a.z. atsiusiu foto,nes jei cia sudeciau tai vel neapsipatenkinusiu butu.
Atsakyti
sedejo kursioke priesais mane su priaugintais plaukais.... siaubas koks vaizdas...
Atsakyti
cia truputi ne i tema pataikei lotuliukas.gif mes kalbame apie plauku bukle po priauginimo mirksiukas.gif
O kalbant i tema pasakysiu savo naujosios koleges nauja poziuri apie plauku priauginima ir plauku bukle po priauginimo.
Neseniai pradejau dirbti naujame salone,pas mane atejo mano klijente darytis eilines korekcijos (t.y. sruogeliu perdejimas atgal prie saknu) as susitariau su kolege,kad kai nuimsiu sruogeles ji nudazys saknis,o as po to vel atgal sudesiu tas pacias sruogeles,.Kai isleidau savo sutvarkyta klijente mano kolege manes paklause kiek laiko ta mergaite nesioja plaukus sakau 8 men ir tada ji man prisipazino kad visada buvo tik pries priauginima,jos kelios drauges buvo prisiauginusios plaukus,ir po to kai nusieme tai atrode kaip po siltines,ji galvojo kad kai nuimsiu savo klijentei plaukus nelabai ten ka bus dazyti,ir ji apako kai pamate plauku bukle po priauginimo,jie buvo visiskai nepazeisti,nors tos klijentes plaukuciai is prigimties yra silpnoki,ploni ir dar sviesinti,ir ji man sako va dabar as galiu tave rekomenduoti ir savo klijentems,o tai reiskia labai daug,nes savo klijentems negali siulyti kazko kas gali sugadinti jos plaukus.
Is karto noriu uzbegti ivykiams uz akiu ir pasakyti toms kurios mano kad as cia savireklama dabar uzsiimu,kad man reklama daro ne zodziai o darbai mirksiukas.gif Nenoriu pasakyti kad jau kai as padarau tai plaukams nepakenkia lotuliukas.gif paprasciausiai noriu paneigti ta mita kad po priauginimo jusu plaukai butinai atrodys atrodys tragiskai.Teisingai priziurint,pastoviai laiku darantis korekcijas,o svarbiausiai pasirinkus svelniausia metoda-jusu plaukai tikrai nenukentes.
Atsakyti
As pasieskojau savo pacios plauku nuotrauku kurios darytos paskutiniais 2 metais-spreskite pacios.
1.2008.08menuser posted image user posted image 3.2009.11user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 18 sausio 2010 - 21:49
As buvau prisisiuvusi naturaliu plauku tresus. Panesiojau apie 3sav. Nors mano tresai buvo labai geri, plaukai atrode nuostabiai, ilgi, stori, niekas neatskyre, kad jie buvo "ne mano", bet pojutis juos "nesioant" buvo ne koks. Kai reikedavo issiplauti galva, budavo kosmaras. Miegot buvo labai nepatogu, jauciau visas "siules". O kai pagaliau nebeistveriau ir nuejau juos nusiimti, man buvo sokas. Kai pasukavo mano naturalius plaukus, visi plaukai, kurie buvo supinti i kasytes, isslinko. Tai pagalvokite, jei pries priauginima jie buvo labai ploni, kas is ju liko?? O gi visiskai nieko, siuliukai. Tikrai nepatariu niekam prisiauginti plauku, bet jei kas nori viska patirti savo kailiu, siulau savo tresus. Jie ilgi, naturalus ir juodos spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mačiau draugės plaukus po priauginimo, klaikiai atrodė, bizelė piršto storio, prieš priauginimą tokie nebuvo. O linuxox savireklamą neblogą darotės biggrin.gif , na bet čia kiekvieno reikalas. O jūsų pačios plaukai ne perliukas. schmoll.gif
Atsakyti
buvau prisiauginus 3 kartus smile.gif labai grazu bet ....gal stipriems plaukam ir nieko nenutinka bet tik ne plonyciam :)kiekviena karta nusiemus pusmeti lepinau viskuo kad atsigautu nes budavo keli plaukai ant galvos..bet vel susisviesdavo ir prisiaugindavau...sako priklauso nuo salono...nesidariau kokiam pusrusyje,,,tai simonoje tai sarmoje....bet poveikis tas pats plaukam jie tampa baisus...todel db geriau segiojuosi tresiukus smile.gif aisku ne tas pats kas atsikelti su graziais plaukais ir pan..bet 4 karta i ta pacia duobe ikrist nenoriu smile.gif
Atsakyti
Turiu priaugintus su keratinu sonuose ir geliu klijuotus gale, juoka kelia kalbos apie siaubinga pakenkima. hihihi.gif Sakyciau taip, kas dirba ne su profesionaliomis priemonemis, nemoka dirbti, klijuoja sruoga prie vieno plauko, tai ir rezultatu atitinkamu sulaukia. Ziauriai nuimineti tenkla plastikinias kapsules, o ne keratino.
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2010 01 21, 13:14)
Turiu priaugintus su keratinu sonuose ir geliu klijuotus gale, juoka kelia kalbos apie siaubinga pakenkima.  hihihi.gif Sakyciau taip, kas dirba ne su profesionaliomis priemonemis, nemoka dirbti, klijuoja sruoga prie vieno plauko, tai ir rezultatu atitinkamu sulaukia. Ziauriai nuimineti tenkla plastikinias kapsules, o ne keratino.

Mačiau merginos plaukus prieš priauginimą, ir po nuėmimo, priauginimas vyko gerą vardą turinčiam salone. Ne bobutė papasakojo. Gali būti, kad kiekvieno plaukas atlaiko skirtingai tokias procedūras, bet kad kenkia, tai faktas, o juokas tik toms, kam plaukai nerūpi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 21, 15:18)
Mačiau merginos plaukus prieš priauginimą, ir po nuėmimo, priauginimas vyko gerą vardą turinčiam salone. Ne bobutė papasakojo. Gali būti, kad kiekvieno plaukas atlaiko skirtingai tokias procedūras, bet kad kenkia, tai faktas, o juokas tik toms, kam plaukai nerūpi. mirksiukas.gif

Gali tureti dors ir paauksuota varda, tai nereiskia, kad dirba gerai ir zino, cia kaip 20 metu staza turinti kirpeja ateina i plauku priauginimo kursus ir sako, zinoma, kad as zinau kaip priaugnti, puciasi ir tik pabadyk ka pasakyti, o kai reikia sistema paaiskinti ir pradeti priauginima dairosi ir raudonuoja. Gerumas gerumui nelygu. mirksiukas.gif Kita vertus, zinoma, kad silpnam plaukui tai kenkia, kaip ir bet kokia kita procedura.
Atsakyti