QUOTE(viktorija1984 @ 2011 09 27, 09:36)
butent kakd nesiojau tik 4men,(pabodo ),istempe su saknim,atauga,bet jau ne taip daug ir sipnesni,pries tai savo plauku buvo labai daug,net mano kirpeja pastebejo..
vadinasi nekokybiškai buvo padaryta,arba per daug plaukučių į kiekvieną sruogą suimta buvo arba eiliškumo nebuvo,kas per 4 mėnesius drąsiai galėjo ištempti su visom šaknim,vis gi 4 mėnesiai jau toks laikas,kada priauginta sruoga su priauginta pradeda veltis,susikabinti ir panašiai...kitas dalykas,kiek sruogų buvo dėta,juk jos nededamos pilnai per visą galvą,tad iš kur toks masės sumažėjimas,suprasčiau,jeigu čia būtų tresų siuvimas,bet ne tik dėl ilgio,o kai daroma visa galvytė,visi savi plaukai supinami į kasytę ir prisiuvama,tokiu atveju viskas būtų suprantama,nes lietuvaičių plaukų struktūra kitokia nei negriukių,neatlaikytų tokio svorio,bet kai priauginta sruogom,niekaip man neina to suprasti.Ir jokiu būdu aš nenoriu nei pašiepti,nei suerzinti,tiesiog diskutuojam ir aš išsakau savo nuomonę,man tai nesuprantama,labai būdų įdomu pamatyti plaukų nuotraukas prieš priauginimą,priauginus ir po priauginimo,nuėmus sruogas kaip atrodo dabar