Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų būklė po prisiauginimo

QUOTE(Balalaika. @ 2010 01 21, 14:18)
bet kad kenkia, tai faktas, o juokas tik toms, kam plaukai nerūpi. mirksiukas.gif

Visiškai sutinku mirksiukas.gif
Pati buvau prisisiuvusi ir nieko gero nusiėmus- katastrofa. Kenkia viskas ir priauginimas, ir tresai, ir klijavimai: viskas. Per jauną galvą pasimokiau, dabar tik naturalūs ir sveiki plaukai.
Atsakyti
buvau prisiauginus ir dabar galiu drasiai sakyt, kad viskas ka raso apie plauku priauginima, kad kenkia ir pan. yra nesamone schmoll.gif na karštuoju budu nebuvau priauginus, taigi del to nieko negaliu pasakyt, auginausi saltuoju budu su kapsulytėmis ir likau labai patenkinta, nei plaukučiai suplonėjo, nei buvo kažkaip kitaip paveikti. Kokie buvo prieš priauginima tokie ir liko, ir vel planuoju augint, ka siulyčiau atidžiau rinktis tai plaukučius, pas mane buvo gana prasti, greit susidėvėjo, na bet ir pats priauginimas gavosi labai nebrangiai, tai del to jokiu priekaištu neturiu. smile.gif
Atsakyti
Girdejau,kad priauginant plaukus naturalus plaukai nudeginami... unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 01 18, 22:48)
As pasieskojau savo pacios plauku nuotrauku kurios darytos paskutiniais 2 metais-spreskite pacios.
1.2008.08menuser posted image user posted image 3.2009.11user posted image

Nesupykit, bet vaizdelis nekoks schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai nepykstam wink.gif nes foto nera skirtos plauku konkursui,o asmeniskai sau paciai pasiziureti kaip po truputi jie atsigauna,ilgeja,storeja,be to jie nebuvo kazkaip specialiai ruosiami,kaip fotosesijai,dabar jie yra tokie,tad pacios spreskite
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2011 03 26, 16:39)
buvau prisiauginus ir dabar galiu drasiai sakyt, kad viskas ka raso apie plauku priauginima, kad kenkia ir pan. yra nesamone  schmoll.gif na karštuoju budu nebuvau priauginus, taigi del to nieko negaliu pasakyt, auginausi saltuoju budu su kapsulytėmis ir likau labai patenkinta, nei plaukučiai suplonėjo, nei buvo kažkaip kitaip paveikti. Kokie buvo prieš priauginima tokie ir liko, ir vel planuoju augint, ka siulyčiau atidžiau rinktis tai plaukučius, pas mane buvo gana prasti, greit susidėvėjo, na bet ir pats priauginimas gavosi labai nebrangiai, tai del to jokiu priekaištu neturiu.  smile.gif

man keista,kai žmonės sako,karštas priauginimas labai kenkia,bet kai plaukus tiesina,kažkodėl į tai žiūri kur kas paprasšiau,nors savi plaukai absoliučiai visi deginami.Mielosios,plaukus priauginėjant karštu būdu,kaitinami ne jūsų plaukai,o kapsulė sruogos doh.gif
Atsakyti
labai kenkia,buvau prisiauginusi,jau pries 2 metus ,iki siol plaukai nebera tokie kaip buvo iki prisiauginimo,sumazejo ziauriai.
Atsakyti
QUOTE(viktorija1984 @ 2011 09 26, 11:16)
labai kenkia,buvau prisiauginusi,jau pries 2 metus ,iki siol plaukai nebera tokie kaip buvo iki prisiauginimo,sumazejo ziauriai.

Plaukų masė nuo priauginimo nesumažėja,nebent buvo padaryta nekokybiškai ir ištempe su visom šaknim plaukučius,bet net tokiais atvejais plaukai atauga,kaip ir po depiliacijų smile.gif jeigu priaugintus plaukus nešiojai itin ilgą laiką,tuomet pripratai prie maės ir nuėmus atrodo,kad labai sumažėjo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzikas24 @ 2011 09 26, 18:54)
Plaukų masė nuo priauginimo nesumažėja,nebent buvo padaryta nekokybiškai ir ištempe su visom šaknim plaukučius,bet net tokiais atvejais plaukai atauga,kaip ir po depiliacijų  smile.gif jeigu priaugintus plaukus nešiojai itin ilgą laiką,tuomet pripratai prie maės ir nuėmus atrodo,kad labai sumažėjo  drinks_cheers.gif

butent kakd nesiojau tik 4men,(pabodo ),istempe su saknim,atauga,bet jau ne taip daug ir sipnesni,pries tai savo plauku buvo labai daug,net mano kirpeja pastebejo..
Atsakyti
QUOTE(viktorija1984 @ 2011 09 27, 09:36)
butent kakd nesiojau tik 4men,(pabodo ),istempe su saknim,atauga,bet jau ne taip daug ir sipnesni,pries tai savo plauku buvo labai daug,net mano kirpeja pastebejo..

vadinasi nekokybiškai buvo padaryta,arba per daug plaukučių į kiekvieną sruogą suimta buvo arba eiliškumo nebuvo,kas per 4 mėnesius drąsiai galėjo ištempti su visom šaknim,vis gi 4 mėnesiai jau toks laikas,kada priauginta sruoga su priauginta pradeda veltis,susikabinti ir panašiai...kitas dalykas,kiek sruogų buvo dėta,juk jos nededamos pilnai per visą galvą,tad iš kur toks masės sumažėjimas,suprasčiau,jeigu čia būtų tresų siuvimas,bet ne tik dėl ilgio,o kai daroma visa galvytė,visi savi plaukai supinami į kasytę ir prisiuvama,tokiu atveju viskas būtų suprantama,nes lietuvaičių plaukų struktūra kitokia nei negriukių,neatlaikytų tokio svorio,bet kai priauginta sruogom,niekaip man neina to suprasti.Ir jokiu būdu aš nenoriu nei pašiepti,nei suerzinti,tiesiog diskutuojam ir aš išsakau savo nuomonę,man tai nesuprantama,labai būdų įdomu pamatyti plaukų nuotraukas prieš priauginimą,priauginus ir po priauginimo,nuėmus sruogas kaip atrodo dabar drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzikas24 @ 2011 09 27, 13:57)
vadinasi nekokybiškai buvo padaryta,arba per daug plaukučių į kiekvieną sruogą suimta buvo arba eiliškumo nebuvo,kas per 4 mėnesius drąsiai galėjo ištempti su visom šaknim,vis gi 4 mėnesiai jau toks laikas,kada priauginta sruoga su priauginta pradeda veltis,susikabinti ir panašiai...kitas dalykas,kiek sruogų buvo dėta,juk jos nededamos pilnai per visą galvą,tad iš kur toks masės sumažėjimas,suprasčiau,jeigu čia būtų tresų siuvimas,bet ne tik dėl ilgio,o kai daroma visa galvytė,visi savi plaukai supinami į kasytę ir prisiuvama,tokiu atveju viskas būtų suprantama,nes lietuvaičių plaukų struktūra kitokia nei negriukių,neatlaikytų tokio svorio,bet kai priauginta sruogom,niekaip man neina to suprasti.Ir jokiu būdu aš nenoriu nei pašiepti,nei suerzinti,tiesiog diskutuojam ir aš išsakau savo nuomonę,man tai nesuprantama,labai būdų įdomu pamatyti plaukų nuotraukas prieš priauginimą,priauginus ir po priauginimo,nuėmus sruogas kaip atrodo dabar  drinks_cheers.gif

ten kur nebuvo priauginti ten ir nesumazejo mase,o kur buvo priauginti ten labai sumazejo plauku,nesakau kad per visa galva sumazejo plauku,sumazejo butent ten kur buvo priauginti plaukai mirksiukas.gif
Atsakyti
linuxox, pokyčiai akivaizdūs bigsmile.gif Šaunuolė, taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti