QUOTE(linuxox @ 2010 01 21, 23:56)
dar karteli pasikartosiu,kad man reklama daro ne zodziai,o darbai
O mano plaukai atrodo labai gerai,nes kur plaukai yra pirmoje foto,tai nesimato,kad ju bukle yra kritine,as juos per pora menesiu tamsinau-sviesinau-tamsinau-sviesinau,gavausi zalia,tada blondinau ir galutinai nuzudziau,slapi tampydavosi kaip guma,trupejo gabalais,po to prisiauginau,kas 3-5men nusiemusi korekcijai as juos iskarpydavau kad nusikirptu kuo daugiau tu negyvu plauku,bet pasiliktu ilgis,nes perbraukti per visa savo plauku ilgi as negalejau,pirstai istrigdavo

ir taip po truputi po truputi as juos atsiauginau,ir net foto matosi kad nuo pirmos foto iki paskutines mano plaukai nors ir nelabai pailgejo(nes nuolatos kirpau) bet uztat pastorejo ir dabar jie yra visi sveiki ir atsigave,o sutvarkyti,bent jau su dziovintu isdziovinti atrodo labai net gerai
Kad jus bandet reklama darytis, tai faktas, bet greiciau antireklama gavosi

Nu nieko sau "labai gerai atrodo"

Jusu plaukai negrazus, tikrai neatrodo sveiki, o galai kaip ilga laika nekirpti... O jus dar kirpeja?! Ir dar sakot, kad sviesinot-tamsinot ne karta, tai negi pati budama kirpeja nesuprantat, kaip tai kenkia plaukams? Tikrai pas tokia kirpeja nesilankyciau...