Beje, gal cia yra destanciu aukstojoje?
Mano neakivaizdininku studentu visu testu rezultatai beveik neigiami, atsipute visi, pastangu maziau negu minimumas,rytoj reik iskaita vesti, bet beveik visai grupei skola gaunasi. Nezinau ka daryti
Dar tempti iki pirmadienio ir tada pasirasyti?
Bet koks tikslas? vistiek jie nieko neismoks per ta laika, tik pati laika sugaisiu...
Visiems rytoj pasirasyti?
Zodziu...
Papildyta:
Trecias variantas: skolas irasyti tiems kurie per tas 2 savaites rudeni paskaitose nesirode?
Mano neakivaizdininku studentu visu testu rezultatai beveik neigiami, atsipute visi, pastangu maziau negu minimumas,rytoj reik iskaita vesti, bet beveik visai grupei skola gaunasi. Nezinau ka daryti

Zodziu...

Papildyta:
Trecias variantas: skolas irasyti tiems kurie per tas 2 savaites rudeni paskaitose nesirode?
QUOTE(rendana @ 2009 01 20, 19:39)
nieko baisaus as sugebejau seminare pasakyt green blackboard.tai visos anglistes i mane taip paziurejo. ko zmogus is nuovargio nepasakai 

Gerai kad yra zmoniu suprantanciu, kai kas pareiske kad as nekompetetinginga buti mokytoja is to vieno sakinio, o kad siandien visa diena strese ir itampoje buvau tai neesme, o kai bandziau paaiskint kas ir kame pareiske kad teisinuos

QUOTE(dimming @ 2009 01 20, 19:43)
Bet koks tikslas? vistiek jie nieko neismoks per ta laika, tik pati laika sugaisiu...
Zodziu...
Papildyta:

Zodziu...

Papildyta:
Na ir situacija... Manau, kad rinkčiausi trečią variantą.

QUOTE(Pasaulė @ 2009 01 20, 21:10)
Galbut taip ir teks padaryti, o gal dar kokia mintis saus.
O ka kitos anglistes manot apie tai?

QUOTE(rendana @ 2009 01 20, 20:39)
nieko baisaus as sugebejau seminare pasakyt green blackboard.tai visos anglistes i mane taip paziurejo. ko zmogus is nuovargio nepasakai 

Itariu tam paciam seminare buvom

QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 20, 19:56)
Gerai kad yra zmoniu suprantanciu, kai kas pareiske kad as nekompetetinginga buti mokytoja is to vieno sakinio, o kad siandien visa diena strese ir itampoje buvau tai neesme, o kai bandziau paaiskint kas ir kame pareiske kad teisinuos 

Man dažniausiai panaši situacija nutikdavo kai užklausdavo kokio nors žodžio, o tas bjaurybė būna kažkur pastrigęs mano smegenų vingiuose

Kiek išklausiau kolegių, tai mokiniai taip ir stengiasi 'suvystyti' mokytoją, todėl panašius komentarus reik palikti už tos pamokos durų

QUOTE(Morepink @ 2009 01 20, 21:35)
Man dažniausiai panaši situacija nutikdavo kai užklausdavo kokio nors žodžio, o tas bjaurybė būna kažkur pastrigęs mano smegenų vingiuose
Tuomet tenka prašyti šiek tiek laiko, kol prisimenu
Pradžioj visokių komentarų buvo, bet kai paaiškinau kad aš ne 'alkonas' atrodo, visi suprato 
Kiek išklausiau kolegių, tai mokiniai taip ir stengiasi 'suvystyti' mokytoją, todėl panašius komentarus reik palikti už tos pamokos durų

Na as kadangi tik pirmus metus dirbu ir dar su vyresniasiais tai buna kad kokio zodzio ir nezinau, juk ne robotas visazinis esu, o pirmus pora men ant to ir gaude dabar jau apsiramino

O as dar esu jautri tai po to pergyvenu jei ka ne taip padarau kaip reiketu

na siaip nuo mokiniu mentaliteto dar priklauso - vieni supranta, kiti - ne..turiu kelias merginas 11 ir 10 klasej - kurios baisiai pasikele..ir toks vaizdas kad su manim konkuruoja (tik dar nesupratau del ko

QUOTE(dimming @ 2009 01 20, 19:43)
o mane domina ar yra kokie papildomi reikalavimai dėstyt auštosiose? ar tokie pat kaip mokykloje?

QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 20, 19:14)
Noriu pasiteirauti, tik nesijuokit, galva nebeveikia.
Negi negalima su be going to vartoti sio sakinio. I am going to travel to Praque?
Sio sakinio esme kad vienas zmogus planuoja kelione bet ar ji bus dar neaisku, o gal zodis travel netinka, jau net pasimeciau....
Negi negalima su be going to vartoti sio sakinio. I am going to travel to Praque?
Sio sakinio esme kad vienas zmogus planuoja kelione bet ar ji bus dar neaisku, o gal zodis travel netinka, jau net pasimeciau....

siaip tai yra "to be going to do " Pagal mane butu I am going to go.......Arba I am going to travel....
How about "I'm planning to travel to Prague"?