Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Scarlett @ 2009 01 21, 01:03)
o mane domina ar yra kokie papildomi reikalavimai dėstyt auštosiose? ar tokie pat kaip mokykloje?  ax.gif

As dirbu kolegijoj, tai galiu pasakyti kad jei jiems staigiai prisireikia destytojo, tai nekelia jokiu papildomu reikalavimu;aisku patirtis ir bakalauras kas be ko turi buti; bet jei studijuojat pirmam magistranturos kurse irgi be problemu priima.Aisku jei reikia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2009 01 21, 11:47)
As dirbu kolegijoj, tai galiu pasakyti kad jei jiems staigiai prisireikia destytojo, tai nekelia jokiu papildomu reikalavimu;aisku patirtis ir bakalauras kas be ko turi buti; bet jei studijuojat pirmam magistranturos kurse irgi be problemu priima.Aisku jei reikia... ax.gif

man ir idomu butu ko reiktu, nes gal susigundyciau is mokyklos pereiti i kokia kolegija. Galvojau kad butinai magistro reikia g.gif
bandysiu ryt su 12 duot bandomaji praitu metu egzamina, kad pamatytu realias savo galimybes, bet jei vis tiek atsipute, sakau tik i pamoka ateikit kad ir blogai padarysit pazymiu nerasysiu, kad tik savo "poor" galimybes pamatytu.
O gal aks turit paritu metu mokyklinio egzamino vertinima ta parsme uz kiek balu koks pazymys rasomas g.gif
Atsakyti
o as kartais savo gimnazijos pasiilgstu,bet kai pagalvoju irgi kiek popierizmo ir triuksmo ir nesimokanciuju -tai nusodinu save smile.gif
Atsakyti
SvEIkos
pasidalinkirt idejom ka darot mokyklose tusktantmecio proga. 4u.gif
Atsakyti
tūkstantmečio proga organizuoja rašinėlio konkursą...
Atsakyti
QUOTE(Ilganosė @ 2009 01 21, 23:31)
tūkstantmečio proga organizuoja rašinėlio konkursą...

kokiose klasese?
Atsakyti
Pas mus nieko nedaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2009 01 21, 23:44)
kokiose klasese?

su vyresniokis . Merginos, o kaip pas jus su bandomojo pažymiais? rašot į dienyną ar tai būna tiesiog tik mokiniams orientyras? Ar yra tai kur nors "uždokumentuota'?

Atsakyti
QUOTE(Ilganosė @ 2009 01 22, 16:10)
su vyresniokis . Merginos, o kaip pas jus su bandomojo pažymiais? rašot į dienyną ar tai būna tiesiog tik mokiniams orientyras? Ar yra tai kur nors "uždokumentuota'?

Šiaip bandomuosius ir mes nusprendėme suorganizuoti, kadangi esame suplanavę užsienio kalbų metodinėje grupėje, tai manau reiks užprotokoluot.
Atsakyti
4u.gif Sveikos,

Gal kas turi anglu kalbos mokykloje olimpiados pvz., o jei ne kokiu budu parenkamos yra uzduotus.

Labai aciu 4u.gif uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2009 01 23, 00:35)
4u.gif Sveikos,

Gal kas turi anglu kalbos  mokykloje olimpiados pvz., o jei ne kokiu budu parenkamos yra uzduotus.

Labai aciu  4u.gif uz atsakymus

Kai prasidėjo Kengūros ir Amberstarai atsisakėme olimpiadų. O šiaip tai aš ruošdavau iš LIVE and LEARN užduočių kažką panašaus.
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima, kodel mokytojas negali neprileisti mokinio kuris is viso nesimoko ir jam reikia tik 4 prie egzamino? Siuandien buvau maloniai nustebinta, iki siol esu soke. blink.gif
Atsakyti