Įkraunama...
Įkraunama...

užmiršti gimtadieniai

Hmm, aš savo gimtadienį įsigudrinu pamiršti. Nesureikšminu tokių dalykų - geriau, kaip Karlsonas sako, daug tortu su viena žvakute: tai yra, švęsti kiekvieną dieną.
Nemėgstu gimtadienių, nemoku elgtis per šventes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo italiana vera: 20 lapkričio 2008 - 13:04
QUOTE(omny @ 2008 11 20, 13:00)
O kad artimieji neprisimena tawo gimtadienio neimciau labai i galwa, geriau nelaikyt nuoskaudos

Na lyg ir nuoskaidos nelaikau. Tik pati save peikiu už tai, kad aš pamirštu tėtės gimtadienį. Kartais ir sesės pamirštu ax.gif Ji jau kuris laikas gyvena UK, tad natūralu, kad kai dažnai nebendrauji užsimiršta. Tiesa šįmet ji mane irgi po laiko pasveikino. Teisinosi, kad buvo išvykusi. Gal ir taip, o gal irgi pamiršo.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 11 19, 11:06)
Na turbūt reiktų pradėti nuo to, kad mano ir tėčio santykiai niekada nebuvo nuostabūs. Jis niekada neužmiršdavo man priminti kokia aš netikusi ir kad jis labiau norėjo berniuko.

kai aš buvau vaikas, manęs tėtis niekada nesveikino su gimtadieniu pats pirmas. Jis pasveikindavo tik tada, jeigu tai padarydavo mama, ar dar kas nors kitas. Jaučiau nuoskaudą... bet beveik visada pasveikindavo...

Šiandien darau išvadą, kad jis tiesiog "leido"viską daryti žmonai, t.y. mano mamai. Taigi, tėvas savo vaikus sveikindavo tik tada, jeigu kas primindavo.
Bet jis ir savo mamos nesveikindavo PATS. Sveikindavo tada, kai AŠ primindavau. O dabar važiuoja ant jos kapo tik tada, kai mano sesuo jam primena. Dažniausiai tai ir būna per močiutės gimimo dieną.
Blin, tokia "veislė" doh.gif

O aš nepamirštu gimtadienių. Net kai kurių klasiokų, kurių nemačiau 10 ar 20 metų, gimkes prisimenu, ir būtent tą dieną bigsmile.gif
tiesa, pasitaiko, kad "pamirštu" kieno nors gimkę... bet čia iš bobiško keršto hihihi.gif arba išskaičiavimo. Nugi visko gyvenime būna.

Pabaigai, manau štai ką - jeigu sveikini, tai reikia sveikinti būtent tą dieną, aktualią dieną, o ne kitąryt ar po pusmečio.

tiesa.. šiemet mano tėčio torto diena buvo pirmadienį. O aš sekmadienį buvau pas tėvus apsilankius. Tai vakare ir išvažiavom kaip niekur nieko. Na su mintim, kad pasveikinsim ateinantį šeštadienį - atsivešim gėlių, tortą ir šampo. Tai va... po dviejų dienų skambina man teta ir sako: tavo tėtis baisiai užsigavęs doh.gif tipo, lankėsi dukros sekmadienį ir UŽMIRŠO jį pasveikint su jo gimimo diena doh.gif
Kai nuvažiavom kitą savaitgalį, tai ir išsiaiškinom, kas čia ką užmiršo lotuliukas.gif ir truputį keista buvo žinoti, kad tėtis mano taip užsigavo... juk jau brandus diedas... o va kaip pergyvena... tai ką kalbėti apie mus, mažus vaikus doh.gif bet apie tai dažnai tėvai-vyrai nepagalvoja unsure.gif
Atsakyti
As labai labai labai stengiuosi neuzmirsti gimtadieniu,taciau kartai tiesiog iskrenta is galveles ax.gif , tada buna taip nemalonu pries jubilijata blush2.gif
Atsakyti
Negaliu pakęsti, kai perspaudžiama su gimtadieniu paminėjimais - jautiesi tarsi prievartaujama švęsti ir daryti baliušką. Kartais tiesiog norėtųsi, kad pamirštų (na man dažniausiai taip ir norisi), nes kažkaip norisi pabūti su savimi ir pamąstyti apie tai, kas buvo ir kas bus ir didelio baliaus visai nesinori. doh.gif
Atsakyti
Mane labai sveikindavo draugai su gimtadieniu, kol neturėjau šeimos. Po vedybų vis mažiau bendrauju su buvusiomis draugėmis, automatiškai sumažėja kiekvienais metais sveikinimų. Šiemet jų liko nedaug. Vyras turbūt ketvirti metai iš eilės nesveikina. Neparneša gėlių ta proga, žodžiu nepasveikina. Sako per rūpesčius pamiršta, rūpesčių pas mus netrūksta: statom namą. Vienais metais savo gimtadienio proga išviriau cepelinų. Visi (sūnus mažametis) pavalgėm, ir kaip po eilinių pietų išsibėgiojom. Vyro gimtadienį šventai švenčiam kiekvienais metais, pasikviečiam jo artimiausius draugus. Kažkaip lyg norėtųsi kitokios situacijos, bet yra kaip yra. Tai jau darosi tradicija: vyro gimtadienis prisimenamas, gaminu pietus, organizuojam susitikimus su draugais; žmonos arba primena ,,bitės" sveikinimai, arba ta diena praeina kaip eilinė diena. Aš manau taip ir paliksiu šią tradiciją. Be to man pačiai švęsti tai nesinori gimtadienio. Kai pasveikina žodžiais, prisiminimu tikrai būna malonu.
Atsakyti
na as paciu artimiausiu zmoniu gimtadieniu tikrai nepamirstu, draugiu irgi stengiuosi atsiminti, o bendradarbiu (pas mus iprasta sveikintis su gimtadieniais) tai kiekvienu metu pradzioje susirasau i darbo kalendoriu kad nepamirsciau... rolleyes.gif
Atsakyti
labai retai kada pamirstu kieno nors gimtadieniu,nebent pazistamu,su kuriais mazai bendrauju. Uztat simet tikrai linksmas atvejis buvo,nes turiu dvyne sese ir musu gimtadieniai ta pacia diena.Tai gimtadienio diena pamirsau pasveikint ja-is ryto lekiau i paskaitas,svarsciau,koki torciuka grupiokams nupirkus,kad pamirsau,kas gimtadienis ne tik mano ,bet ir jos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o mano gimtadieni daug metu pamirsdavo tik vienas zmogus-mano tetis,tevai issikyre,jis kitam mieste gyvena,bet net nepaskambindavo.Kai simet paskambino,buvau labai nustebinta lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as nesu uzmirsus gimtadieniu, bet manau, jei zmones uzmirsta, tai ne be priezasties. siulyciau apie tai su tevu pakalbeti. Gal jis tai is vaikystes atsinese ir nesamoningai perdave tai Tau....
Atsakyti
nors ir stengiuosi prisimint, tačiau yra pasitaikęir kuriozinių situacijų, kai aš ne tik kad laiku savo draugės nepasveikinau, ale dar visiems pasakiau kitą datą...
susipynė man galvelėj
oi, ilgai mane pielavojo, už tokią superinę info smile.gif

dabar stengiuos susivest arba į mobilų, kad iššoktų priminimas,
arba į kalendorių

Atsakyti
artimuju gimtadieniu dar niekad nesu pamirsus, o va su draugu toradieniais buna, kad pasitaiko doh.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Jeigu tetis butu toks pat kaip autores tetis, pati samoningai nesveikinciau schmoll.gif ner cia ko gera buti kai esi atvirai nemegiamas schmoll.gif as svarbu gimtaidneiu nepamirstu, MB irgi smile.gif 4u.gif
Atsakyti