Įkraunama...
Įkraunama...

užmiršti gimtadieniai

as pamirstu daznai, kadangi didele seima, o ir mintinai nepasakyciau kada mamos gimtadienis doh.gif sunku man su skaiciais blush2.gif siemet but mama pamirse pasveikint jeigu nebuciau dvi savaites pries apsigraibius, kad nezinau kelinta diena doh.gif tecio klausem tai jis irgi neprisimine, broliui liepiau paso ieskot, nerado lotuliukas.gif nezinau kaip ten issiaiskino, bet teti pamirsau pasveikint po menesio doh.gif vienais metais broli pamirsau pasveikinti, tai labai isizeide blush2.gif dabar kiekvienais metais ji jau po vidurnakcio sveikinu per visur lotuliukas.gif
va kokia as negera blush2.gif bet stengiuos visiems atsilyginti dovanom, kad ir paveluotom, bet ju laukia labiau negu sms'o biggrin.gif
Atsakyti
Maniškio gimtadienis 01 01 kaip manot kiek sveikinimų gimtadienio proga jis sulaukia? lotuliukas.gif
Atsakyti
Arba isankstiniu girtu sveikinimu, arba tikrosios dienos taip pat daug nebliaviu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet gera diena.. ir atsvest eina gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cerol @ 2008 12 08, 22:36)
ir musamas suo pripranta.. sheip ziauri situacija jeigu turite salia toki wyra.. as to nenoreciau  schmoll.gif

Nepridėjau, vyras pamiršta mano gimtadienius, aš pamirštu, tikrai netyčia, mūsų vestuvių sukaktį. Ir tai tęsiasi kokie 4 metai tongue.gif
Atsakyti
As stengiuosi nepamirst artimuju gimtadieniu,bet visko pasitaiko.Mes su vyru kartu jau 12m,bet paklausus jo kada mano gimtadienis-neatsakys!Mano svente tiesiog buna pamirsta doh.gif .Bet jo SVENTE-buna visada suplanuota thumbup.gif .
Draugiu gimtadienius taip pat stengiuosi atsiminti.(siais metais pamirsau blush2.gif ,pasveikinau tik po 3-ju dienu verysad.gif .Betji nesupyko) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2008 12 10, 18:01)
Arba isankstiniu girtu sveikinimu, arba tikrosios dienos taip pat daug nebliaviu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif bet gera diena.. ir atsvest eina gerai  smile.gif

Taip sakant porie to pačio hihihi.gif vis pigiau lotuliukas.gif

Mano vyras užuomarša net nežino kurią dieną sūnus gimęs lotuliukas.gif nežino kiek jo mamai metų lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pačių pačių artimiausių žmonių tortadinių nepamirštu, bet ne tokių artimų draugų gimtadienius pasitaiko, kad pamirštu 4u.gif
Atsakyti
buna kad pamirstu sad.gif
Atsakyti
Pamirštu. Dažniausiai prisimenu, kai dar likus savaitė-dvi, o paskui būna kad ir išgaruoja iš galvos. Ir savo laisvai pamirščiau, jei nebūtų jis didžiąjam tarpušvety ir visi dovanų karštinės apimti su dovanom aplik nelakstytų doh.gif

O kartą esu pamiršusi ir MB gimtadienį.
Mes paprastai švenčiame tik vaikų gimtadienius (vienas jų jau tai organizuojasi ir ir švenčia be mūsų, džiaugiamės, kad jam smagu), o savus tik kaip nors truputį pažymime.
Ir tą MB gimimo dieną sutarėm telefonu, kad susitiksim po darbų kavinėje (tai nėra mums neįprasta), jis užsakė vyno, pavlgėm, pasėdėjom, daug plepėjom, kai vyno užsakė dar po taurę jau paklausiau ,,gal turime kokią progą" bigsmile.gif ir tik tai ištarusi prisiminiau kokią blush2.gif lotuliukas.gif Įtemptas toks laikas buvo, mokslų lavina, visokių reikalų (tame tarpe ir tėvo gimtadienis), užmiršau ir tiek.
Ir ką, pasikikenom, išgirdau draugiškų paišaipymų apie akstyvą alzhaimerį, pažadėjau dovaną vakarui ir tek tos bėdos biggrin.gif .
Nesureikšminu tokių dalykų ir visai nešauna galvon pykti jei kas pamiršta kokią datą. Vestuvių metines abu dažnokai pamirštam ir atžymim jau po irnesakyk.gif

Užtai labai patogu, kai tiesiog norisi ką nors pašvęsti esat atitinkamai nuotaikai, turit laiko. Pasikapstom atminty ir radam kokių pamirštų datų thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 12 gruodžio 2008 - 03:04
Oij visko buna, kviecia i sveciu draugai, nepasako, kad gimtadienis. nuvaziuoji, ir se tau staigmenele...
Atsakyti
Savo artimuju gimtadienius visalaik atsimenu(su draugu gimtadieniais prasciau)ir dar vyrui visalaik primenu kada jo tevu gimtadieniai.Na o vienas apie kita niekada nepamirstame!
Atsakyti
kartais pasitaiko kad pamirštu, būna labai nesmagu
Atsakyti