Labai pazystamas jausmas-is tevu puses-nezinau kodel taip-negaliu sveiku protu paaiskinti ar suprasti,ir liudna buvo ir skaudu.Nesakau,kad su tevasi nebendrauju-su tevu sunkiau,bet taip buvo visada.As prisimenu ju gimtadienius-o manuju ne
uote=pikkolo,2008 11 19, 10:06]
Na turbūt reiktų pradėti nuo to, kad mano ir tėčio santykiai niekada nebuvo nuostabūs. Jis niekada neužmiršdavo man priminti kokia aš netikusi ir kad jis labiau norėjo berniuko. Tad turbūt nieko nuostabaus, kad ir su gimtadieniais manęs niekada nesveikindavo (išskyrus vieną kartą, net dovaną buvo nupirkęs). Nors kiekvienais metais su sese piešdavome atvirukus ir pirkdavome dovaną tėčiui gimtadieniui, tačiau jokio atsako nebūdavo. Netgi ačiū neišspausdavo. Tad natūralu, kad laikui bėgant mes pradėjome pamiršti jo gimtadienį. O paskutiniu metu per jo gimtadienį išvis nebūdavau Lietuvoje. Tad jau kelinti metai pamirštu pasveikinti (na jis manęs ir toliau nesveikina). Ir net nebežinau ar turėčiau dėl to jaustis labai blogai.
Dabar jau nebesureikšminu ir savo pačios gimtadienio. Vyras šįmet pamiršo pasveikinti, bet dėl to nei kiek nenuliūdau. Tačiau kai buvau vaikas, gimtadieniai buvo labai svarbūs ir tai, kad tėtė ne tik kad nesveikindavo, bet ir vis užmiršdavo kiek man metų, labai skaudino. Gal būt dabar nesąmoningai bandau jam atkeršyti
O kaip jum? Ar esate užmiršę artimųjų gimtadienius? Kaip išsisukate iš tokių situacijų (kai prisimenate po laiko)?
[/quote]