Aš ir būčiau už diskusijas, kol dar nežinomos mamytės
gal padarom eksperimentą , nors Im-bear dar nepritarė pvz su ppirmais trimis

Šiandien vienas postas man labai pakėlė nuotaiką, bet nesakysiu kuris kol kas
Aš tai puikiai žinau, kur "prašoviau" pro šalį siūdama meškį. Turiu galvoje ne jo pelnomas simpatijas-antipatijas, bet visokius liapsusus siuvant bei formuojant kūnelį bei snukelį.
Šiaip man labiausiai patinka "nuogi" meškinai, bet šis konkursėlis akivaizdžiai parodė, kad vienas kitas aksesuaras tikrai nekliudo.
Beje, prisipažinsiu, aš pabalsavau "pagal pirmą įspūdį", nes dažniausiai tai manęs nepaveda...
Šį kartą pavedė...
Nes pagalvojus apie konkursinius meškius dabar man akyse iššoka ne kieno kito, o Mokos snukutis...
Afrikietiškus kokius burtus ji paskleidė, ar ką...

Aš tai puikiai žinau, kur "prašoviau" pro šalį siūdama meškį. Turiu galvoje ne jo pelnomas simpatijas-antipatijas, bet visokius liapsusus siuvant bei formuojant kūnelį bei snukelį.

Šiaip man labiausiai patinka "nuogi" meškinai, bet šis konkursėlis akivaizdžiai parodė, kad vienas kitas aksesuaras tikrai nekliudo.

Beje, prisipažinsiu, aš pabalsavau "pagal pirmą įspūdį", nes dažniausiai tai manęs nepaveda...

kažkodėl manau, kad visos norim nuomonės apie savąjį meškiuką, kadangi ir pati norėčiau išsakytų pastabų tai manau ir kitos norėtų, pirmieji meškiai liaudies teismui
jei nieks tokiso diskusijos nenori tai dar kol galiu sakykit ištrinsiu savo postą

MOKA
MOKA
Snieguolė
Snieguolė
šilinis miegalius
Šilinis-miegalius

jei nieks tokiso diskusijos nenori tai dar kol galiu sakykit ištrinsiu savo postą

MOKA
MOKA

Būsiu nepopuliari. Aš kritikos bijau
, tiksliau ji mane žeidžia. Aš pati puikiai žinau ką padariau ne taip ir man labiau rūpi, kaip tai atlikti iš techninės pusės. O aksesuarai...tai tik įvaizdis. Esmė - meškiuko snukutyje, jo žvilgsnyje. O to, man nepavyko išgauti.

Sveikos,manau reikia pakritikuoti nezinant autoriaus
Jau galima

Jau galima

QUOTE(white tea @ 2008 12 04, 11:36)
Būsiu neppopuliari. Aš kritikos bijau
Aš pati puikiai žinau ką padariau ne taip ir man labiau rūpi, kaip tai atlikti iš techninės pusės. O aksesurai...tai tik įvaizdis. Esmė - meškiuko snukutyje, jo žvilgsnyje. O to, man nepavyko išgauti.

kadangi visi mieli tai nemanau, kad sulauksi tokios kritikos o dieve kas čia per pabaisa

QUOTE(rulle @ 2008 12 04, 11:36)
galima davai

Na gal ir palaikyciau diskusijas....
Ir ispeju, kad tai tik mano nuomone, o jums jusu meskiukai liks patys graziausi
Gerai, paimkime Moka - labai originali meskute. Jos fantastinis kailiukas, man pirma pasirode naturalus. As ta kailiuka ne uz ka nepridengciau jokiais rubeliais, nes jis savaime labai grazus. O stai pedutems pasirinkciau kita spalva, galbut net siuciau is to paties kailiuko - tik nuskusciau plauka - nes pats pagrindas labai grazios spalvos. Galbut daugiau tonuociau snukuti
Na dar vienas dalykas - bet jis tinka beveik visiems meskiukams - man truksta akies idubimo. Matosi, kad akytes prisiutos, bet ne taip stipriai itrauktos (reikejo vyrus itraukti i sia veikla
)
Snieguole. Linksma pozytivi meskute. Graziai ir lygiai issiuvineti nosyte - nelengvas darbas, gal su kitu meskiuku labiau pavyks. Gaila, kad nepamaciau meskiuko visu ugiu be rubeliu. O siaip grazus kailiukas, grazi kontrastine medziaga ir snukutyje pagauta Kaledine nuotaika
Ir pastebejote - be voku puikiai atrodo )))
Silinis-miegalius. Niu tiiiikras mielas miegalius
)) Velgi - tikrai palikciau naktine kepuryte, bet nuimciau pizama - matosi, kad kailiukas meskio grazus, o visas jo grozis pasleptas po marskinukais
Galima buvo daugiau tonuoti leteneles ir ausytes.

Gerai, paimkime Moka - labai originali meskute. Jos fantastinis kailiukas, man pirma pasirode naturalus. As ta kailiuka ne uz ka nepridengciau jokiais rubeliais, nes jis savaime labai grazus. O stai pedutems pasirinkciau kita spalva, galbut net siuciau is to paties kailiuko - tik nuskusciau plauka - nes pats pagrindas labai grazios spalvos. Galbut daugiau tonuociau snukuti

Na dar vienas dalykas - bet jis tinka beveik visiems meskiukams - man truksta akies idubimo. Matosi, kad akytes prisiutos, bet ne taip stipriai itrauktos (reikejo vyrus itraukti i sia veikla

Snieguole. Linksma pozytivi meskute. Graziai ir lygiai issiuvineti nosyte - nelengvas darbas, gal su kitu meskiuku labiau pavyks. Gaila, kad nepamaciau meskiuko visu ugiu be rubeliu. O siaip grazus kailiukas, grazi kontrastine medziaga ir snukutyje pagauta Kaledine nuotaika

Silinis-miegalius. Niu tiiiikras mielas miegalius

Visiem trim meškiam puikiai parinkti vardai
Moka labai gražus snukutis ir jo išraiška, truputi nustebusi, išsigandusi
. Bet šalykėlio manau visai nereikėjo, toks gavosi labai apkrautas. Jį nuėmus, būtų super
Snieguolė ji graži, tokia šventinė, bet tas kailiuko mėlynumas, nežavi
Šilinis - miegalius tikrai apsimiegojęs, vis galvojau kas jame man kliūva, manau akys, norėtūsi truputi gyvesnių. Pižamikė super
Tikiuos niekas neįsižeis
Moka labai gražus snukutis ir jo išraiška, truputi nustebusi, išsigandusi

Snieguolė ji graži, tokia šventinė, bet tas kailiuko mėlynumas, nežavi

Šilinis - miegalius tikrai apsimiegojęs, vis galvojau kas jame man kliūva, manau akys, norėtūsi truputi gyvesnių. Pižamikė super

Tikiuos niekas neįsižeis

As graziai
Moka- matosi,kailiukas labai grazus,bet per daug spalvu ir jos,kaip tai nedera tarpusavyje ,gal cia fotkinant spalva iskreipta
Perkrautas.
Snieguole- tas pats,fioletava su raudonu
ir dar melsva
Silinis Miegalius- ir vel spalvos
ir kokybe,aisku, prasta.
Suprantu,kad kitos nesiuvusios,man rankdarbyje pats pagrindas- kokybe ir spalvu suderinamumas
ir neperkrauti,kad meskiuko neuzgoztu

Moka- matosi,kailiukas labai grazus,bet per daug spalvu ir jos,kaip tai nedera tarpusavyje ,gal cia fotkinant spalva iskreipta

Snieguole- tas pats,fioletava su raudonu

Silinis Miegalius- ir vel spalvos

Suprantu,kad kitos nesiuvusios,man rankdarbyje pats pagrindas- kokybe ir spalvu suderinamumas

Moka - Snukutis labai mielas, labai švelnus, gyvas žvilgsnis. Aksesuarai užkliuvo. Perdaug viskas marga. Jų visai nereikėjo
(bet čia tik mano nuomonė)
Snieguolė - manau persistengta su rūbeliais, na jei meškutė būtų kitos spalvos, gal ir rūbas geriau žiūrėtūsi. Antroje foto, iškart mielesnis vaizdas. Gražus, švelnus snukutis
Kontrastinė medžiagytė gerai parinkta.
Šilinis - Miegalius - labai puikus meškinas. Gražus kailiukas, kontrastine medžiaga liuks
Neturiu prie ko prisikabint. Man jis patinka

Snieguolė - manau persistengta su rūbeliais, na jei meškutė būtų kitos spalvos, gal ir rūbas geriau žiūrėtūsi. Antroje foto, iškart mielesnis vaizdas. Gražus, švelnus snukutis

Šilinis - Miegalius - labai puikus meškinas. Gražus kailiukas, kontrastine medžiaga liuks

Moka mane blaško jos rųbai, manau be jų būtų geriau, bet tas snukutis

Snieguolė- kadangi man asmeniškai splava tokia nepatinka tai iš kart kažkaip man nesižiūri , tas kalėdinis rūbas man per ryškus gal koks mėlynas sprendimas būtų geresnis

-ar norėtum dovanų ?

šilinis miegalius - man iš kart primena filmą, kuriame koks storas dėdė-ponas naktį eina į šaldytuvą maisto